March 3, 2010

Υποκλίνομαι στα νέα σοσιαληστικά μέτρα






Αυτά που ανακοίνωσε ο ΓΑΠας.  Μέτρα, που εκτός των φόρων που επιβάλλονται δικαίως μόνο στους έχοντες και κατέχοντες, έχουν και μια αναπτυξιακή χροιά.  Το μέτρο της αύξησης του ΦΠΑ δεν απασχολεί πλέον τους εργαζόμενους γιατί, με την προηγούμενη αφαίμαξη, δεν τους είχε μείνει τίποτα.  Ούτε η αύξηση σε ποτά, τσιγάρα και βενζίνη τους αγγίζει.  Είχαν κόψει το κάπνισμα, το ποτό, τις αγορές και τις εξόδους.
Τώρα αν οι έχοντες και κατέχοντες πονέσουν από την αύξηση των φόρων στα ποτά, τα τσιγάρα και τη βενζίνη, δεν ξέρω και δεν θέλω να σας γελάσω.  Είναι αλήθεια ότι δεν έχει τύχει μέχρι σήμερα να μου ζητήσει ψιλά ή τσιγάρο σε φανάρι, κάποιος με ακριβό αυτοκίνητο ή τζιπ.  Αν γίνει, θα σας το πω.

Το πως θα ενισχυθεί η ανάπτυξη ακόμα το ψάχνω.

Εντυπωσιάστηκα τόσο πολύ με τα νέα μέτρα του ΓΑΠα που με απασχόλησε ποιός του έδωσε την ιδέα. Κατέληξα ότι πατέρας της ιδέας είναι ο Μητσοτάκης και το 0+0=14%.

7 comments:

  1. Αυτό θα πει βαδίζεις και παραμιλάς...
    και που να δεις αυτά που θα 'ρθουν ούτε η τσαούσα σου δεν θα μπορεί να σε συνεφέρει.

    ReplyDelete
  2. Tωρα βρηκε ευκαιρια και ο Σαμαρας να πει οτι τα μετρα δεν αποδιδουν, οταν ομως κανει τα ιδια και αυτος θα περιμενει φανταζομαι να...αποδιδουν και με το παραπανω!
    Το εχουμε ξαναδει το εργο πολλες φορες και το εμπεδωσαμε!...Ελεος!

    ReplyDelete
  3. @Monahikos likos: Eπειδή το φανταζόμουνα ότι θάρθει, αρχίσαμε τις επικύψεις. Μόνο ο Rebel αντιδρά γιατί δεν καταλαβαίνει το λόγο που τις κάνουμε...

    ReplyDelete
  4. @Elva: Ο Σαμαράς είναι τυχερός. Είναι αντιπολίτευση και μπορεί να λέει ό,τι θέλει και δεν μετείχε στις κυβερνήσεις της ΝΔ, ώστε να μπορεί κάποιος να τον κατηγορήσει. Τα ίδια (στην καλύτερη περίπτωση, αν όχι χειρότερα) μέτρα θα έπαιρνε κι αυτός.

    ReplyDelete
  5. Μοναχικέ Λύκε ασχολήσου με την ουρά σου, και μη με ενοχλείς.

    ReplyDelete
  6. Ό,τι μας χάρισε ο πατέρας, μου φαίνεται θα μας τα πάρει ο γιος
    @aris

    ReplyDelete
  7. @Αris: Από τον πατέρα του άρχισε το πρόβλημα.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...