April 11, 2010

Ένας φίλος ήρθε απόψε απ' τα παλιά



Ο υπερδραστήριος ΠΡΟ-ΠΟτζής υπουργός ανακοίνωσε "νέες συλλήψεις τρομοκρατών."  Τα εισαγωγικά, γιατί το Μαζιώτη τον τραβολογούν χρόνια.  Τον έχουν κάνει κάτι σαν το Σκυφτούλη. 

Πάντως, δεν έχω παράπονο.  Η ένδοξη παράδοση συνεχίζεται επάξια. 

Δήλωση στη χωροφυλακή του υπαστυνόμου Ιωάννη Πετράκη στο Κιλκίς, που έγινε στις 7 Απριλίου 1923.

«Λαμπυριζούσης και σελαγιζούσης της σελήνης
παρά λίμνην της Δοϊράνης εωράκαμεν τους ληστάς.
Κράζων δε 

"σταθήτε ρε πούστηδες, γαμώ το σταυρό σας"

και απαντησάντων 

"Κλάστε μας τα αρχίδια", απέδρασαν».

Μάγκες πιάστε τα γεφύρια, μπάτσοι κλάστε μας τ' αρχίδια.

13 comments:

  1. Όλη η ιστορία θα ήτανε για γέλια αν ο τρελός ΠΡΟΠΟτζής δεν ήτανε τόσο επικίνδυνος...

    ReplyDelete
  2. Εμένα από αυτή την ιστορία με βάζει σε σκέψεις το γούστο του Μαζιώτη στις γυναίκες.
    Αυτό και μόνο φτάνει για να θεωρηθεί ύποπτος. Πρέπει να κινείται σε πολύ κλειστό κύκλο ανθρώπων.

    (ο Μαζιώτης δεν είχε καταδικαστεί για μπόμπες και το είχε παραδεχτεί, εκτός από το ότι είχε σκοπό να θέσει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές;
    Τον κατατάσσεις στους αγωνιστές;
    Μουχαχα! -για να το συνδέσω και με την ανάρτηση μου...)

    ReplyDelete
  3. @Monahikos likos: Ετσι είναι. Αλλη μια φορά έπιασαν ανθρώπους που τους ήξεραν χρόνια και τους παρακολουθούσαν. Και τι σύμπτωση... Εγινε πρώτο θέμα στα ΜΜΕ και πάει το ΔΝΤ...

    ReplyDelete
  4. @Tsaousa: Mιλάς για την ετοιμόγεννη ε; Και το δικό σας γούστο όμως δεν πάει πίσω. Θυμάσαι τη (βουλευτή πλέον ελέω ΓΑΠ) Γκερέκου με το Βαρδινογιάννη; Ή μήπως η σχέση οφειλόταν στις πνευματικές συζητήσεις;

    ReplyDelete
  5. @Tsaousa: Α, όχι δεν τον κατατάσσω στους αγωνιστές. Ενα θυμωμένο παιδί ήταν που εκδήλωνε το θυμό του μ' αυτόν τον τρόπο. Κι έγινε ένας οργισμένος άντρας, που χτυπάει το χέρι του πάνω στο μαχαίρι.

    ReplyDelete
  6. Ο τιτανο-τεραστιος ψάχνοντας για τα λεφτά (που ως προεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνους τα βρηκε στο ΔΝΤ) βρηκε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και τους ...κρυμένους τρομοκρατες.

    Μετα τα τελευταία συγκλονιστικά γεγονότα, σημερα απεστειλα γραμμα στο Μαξίμου λέγοντας ότι έχω χασει και ψαχνω απεγνωσμένα τον τριφτη του τυριου. Μπορεί ψαχνοντας να βρεθεί και λίγη τσίπα.

    ReplyDelete
  7. @Katerina: Βρε συ, μου έδωσες μια ιδέα. Εχω χάσει κι εγώ, τον τρίφτη της πλάτης στο μπάνιο. Εικάζω ότι τον βούτηξε η Πέρσα. Σε ποιον υπουργό να στείλω γράμμα; Να επιλέξω κάποιον που "πηγαίνει" το γράμμα;

    ReplyDelete
  8. Ωραία η απάντηση σου για τη Γκερέκου. Σχετικότατη με αυτό που είπα. Τη Λιάνη ξέχασες και τη Μαργαρίτα Τσαντ. (έτσι μιλάτε εσείς στον ΣΥΡΙΖΑ- σαν τη Σούλα την κομμώτρια, η οποία επειδή δεν μπορεί να τεκμηριώσει τις παπαριές που λέει για τη διακυβέρνηση του ΓΑΠ, τον λέει Γιωργάκη και χαζό.

    ΘΥΜΩΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ο Μαζιώτης;;
    Τι άλλες μαλακίες θα ακούσω!!

    ReplyDelete
  9. @Tsaousa: Ξεκόλλα επιτέλους! Διάβαζε ψύχραιμα. Δεν σχολίασες το γούστο του Μαζιώτη στις γυναίκες; Τις δύο "κυρίες" που λες ότι ξέχασα, έχεις δίκιο.
    Και ο Μαζιώτης ΗΤΑΝ ένα θυμωμένο παιδί (νεαρός) έγραψα. Κι έγινε αυτό που έγινε. Και γι' αυτό οι υπηρεσίες του αγαπημένου σου τον είχαν μονίμως υπό παρακολούθηση. Εκτός, αν εσύ, σαν θυλυκή ενσάρκωση του Φρόιντ, έχεις άλλη επιστημονική άποψη.

    Τέλος, αν αυτά που υποστηρίζω είναι μαλακίες, πες μου, τα "λεφτά υπάρχουν" και "είναι ολέθριο σε περιόδους κρίσης και ύφεσης να βάζεις νέους φόρους", που έλεγαν οι άλλοι αγαπημένοι σου, οι δύο Γιώργηδες, τί είναι;

    ReplyDelete
  10. Κι εγώ ήμουν θυμωμένη στα 20 αλλά δεν έβαζα βόμβες, βρήκα άλλες διεξόδους που δεν ενοχλούσαν τον κόσμο που δεν φταίει σε τίποτα να πληρώνει τα ζόρια κανενός.

    Ο Μαζιώτης δεν ήταν κλεφτοκοτάς να μην έχει ιδεολογία. Και η ιδεολογία δεν αλλάζει. Γι αυτό τον παρακολουθούσαν.

    Τώρα, για το κόλλημα μηην το σχολιάσω.
    Γιατις βούρτσες με τις σούστες το συνεχίζεις. Τι δουλειά έχει το ¨"θυμωμένο" αγόρι το οποίο αποκάλεσα μαλακία, με τα "λεφτά υπάρχουν;"
    Κι ύστερα, είμαι κολλημένη εγώ...


    Θα σου απαντήσω όμως.
    Όταν παίρνεις έλλειμμα υποτίθεται 6% και αυτό είναι πραγματικά 12+, όταν 5,5 χρόνια σερβίρεουν στην ΕΕ μούσια, όχι λεφτά δεν μπορείς να βρεις ή να κάνεις τις πολιτικές που γουστάρεις, αλλά ούτε κανό με την ησυχία σου, χωρίς να στο καταλογίσουν κι αυτό ως λάθος!

    ReplyDelete
  11. Για το έλλειμμα 6%, τον έχει διαψεύσει ο Προβόπουλος. Και το καλόπαιδο δεν είπε τίποτα. Και αφού συνεχίζεις να τον καλύπτεις/υποστηρίζεις, τι να πω, ότι δεν είσαι κολλημένη; Μ' ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΠΡΕΦΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ...

    ReplyDelete
  12. Είναι ωραίο να σε κατηγορούν επειδή χάλασες μια βόλτα. Καλό!

    ReplyDelete
  13. @Tsaousa: Σ' ευχαριστώ! Του αναγνωρίζω όμως, ότι "μας" έκανε διάσημους.

    Διάβασε και τα σχόλια, είναι "όλα τα λεφτά."



    http://www.antinews.gr/?p=10750

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...