April 14, 2010

Πού πας βρε Κουταρνίθα;


Είναι δυνατόν να το παίζεις ηθικός κι αμόλυντος και να κυκλοφορείς με τα πόδια μόνος σου στο Μαντράκι και σε ώρα αιχμής;   Ησουν τόσο σίγουρος ότι όλοι όσοι "ευνοήθηκαν" από σένα, πάσχουν από προχωρημένο αλτσχάιμερ και δεν θα σε γνώριζαν;  


Μα αφού ξέρω ότι ο κουμπάρος σου, ο βουλευτής, σου έχει πει να προσέχεις, εσύ γιατί το παίζεις Ράμπο με τις πέτρες πετροβολημένε;  Αλλά και οι συμπολίτες σου, βρε Κουταρνίθα...  Να απολαμβάνουν τις σφαλιάρες που έτρωγες και να μην κάνουν τίποτα;  Τι κατάντια!  

Μη στεναχωριέσαι όμως.  Μπορεί να τις έφαγες, αλλά κατάλαβες ότι έχεις παντού μόνο "φίλους"...  Kάτι σαν τα κωλόχαρτα της Diana.

5 comments:

  1. τον πλακώσανε?
    ποιοι?

    ReplyDelete
  2. @Monahikos likos: Nαι, έφαγε μερικές σφαλιάρες από τον αθλητικογράφο της εφημερίδας ΓΝΩΜΗ, Σταύρο Ηρακλείδη.

    Η αγάπη που του έχει, οφείλεται σε ρουφιανιές του Κουταρνίθα στον ιδιοκτήτη του Ίριδα TV, όπου δούλευαν και οι δύο. Και λέω «δούλευαν», διότι τον Σταύρο τον έδιωξε ο ιδιοκτήτης του καναλιού μετά το περιστατικό. Ο ίδιος γράφει μεταξύ άλλων στη ΓΝΩΜΗ:


    «Η πρόοδός μας… με γκεμπελίστικες μεθόδους».



    «Μετά λύπης μου άκουσα τον κ. Χαλκίτη να παραδέχεται ότι η αιτία της απομάκρυνσής μου από την εκπομπή ήταν τα όσα ψευδή του μετέφερε ο Καλιβούρης. Λυπάμε διότι ίσως οι σχέσεις, οικονομικές, ή κομματικές ή μοκροπολιτικές ή δεν ξέρω ποιες άλλες…, τον «τύφλωσαν» και τον ανάγκασαν να πάρει μια βεβιασμένη και λανθασμένη απόφαση, την στιγμή μάλιστα που δύο μέρες πριν συζητούσε για την βελτίωση της εκπομπής μας την επόμενη σεζόν. Εκτός κι αν άλλοι λόγοι τον υποχρέωσαν να το πράξει!!! Λόγοι συμφέροντος ή αδυναμίας, βεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά αυτά που μας έλεγε η κυρία Χαλκίτη στην βεράντα του σταθμού, ότι «πρέπει να είναι προσεκτική η συμπεριφορά μας στον Καλιβούρη γιατί θα μας διώξει όλους».

    ReplyDelete
  3. Προς το Blog σας
    Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
    Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
    Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
    Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
    www.ksipnistere.blogspot.com

    www.ksipnistere.gr
    Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

    ReplyDelete
  4. τι κακοί ανθρώποι που είσαστε. Αντι να λυπάστε τον άνθρωπο που τον έφυσαν, τον χαστούκισαν και τον καταδίωξαν και εκείνος μόνος με μια πέτρα στο χέρι προσπαθούσε να αμυνθεί τον κοροιδεύετε.
    Δεν τον λυπάστε που έχει και τα βάσανα του γιατί στις 6 Μαϊου που θα συζητηθεί η αίτηση ακύρωσης της "διαθήκης" μπορεί να χάσει την ισόβια θέση που του έδωσε λίγη ώρα πριν πεθάνει ο εκλιπόν.
    Ηταν η τελευταία επιθυμία του ανθρώπου στον οποίον είχαν χορηγηθεί αναλγητικά ναρκωτικά φάρμακα πριν πεθάνει και εκείνος με υπεράνθρωπες προσπάθειες πρόλαβε πριν αφήσει τον μάταιο τούτο κόσμο να την υλοποιήσει.
    Αλλά όπως φαίνεται όλοι εσείς τον ζηλεύετε...

    ReplyDelete
  5. @Anonymous: Εγώ έχω παραδεχτεί ΟΤΙ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΩ...

    Κυρίως για την ευθύτητα που τον διακρίνει.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...