April 17, 2010

Τα πουπουλένια βαρίδια


Ναι, υπάρχουν και τέτοια.  Τα πιο πρόσφατα που είδαμε είναι στη ΝΔ.  Είναι αυτά από τα οποία και θέλει και έχει την εντολή να απαλλάξει τη ΝΔ ο Σα(χλα)μαράς.  Και είναι πολλά.  Παυλόπουλοι, Παναγιωτόπουλοι, Μητσοτάκηδες, Κεφαλογιάννηδες, Μπακογιάννη και άλλοι πολλοί, ων ουκ έστιν αριθμός.


Είναι όμως αυτά τα βαρίδια τόσο ελαφριά, σαν πούπουλα κάτι, που όταν τα φυσά ο Σα(χλα)μαράς αυτά σηκώνονται για λίγο και ξανακάθονται εκεί που ήταν.  Ξαναφυσά, τίποτα.  Κοντεύουν να πάθουν τα πνευμόνια του από το φύσα-φύσα.

Ο Σα(χλα)μαράς έπρεπε να ακολουθήσει το παράδειγμα του ΓΑΠα.  Που και είπε ότι δεν υπάρχουν βαρίδια, μας τρέλανε όλους και το θέμα έληξε εκεί, αλλά και με τα πούπουλα (που όμως είχε) μας έφτιαξε ένα πανέμορφο επώνυμο πάπλωμα. Το λένε ΔΝΤ.  Με πολλά βραβεία.  Όποιοι σκεπάστηκαν μ' αυτό, έσκασαν.

Η φωτό με το έκθεμα είναι από τη zougla.gr.  Το δηλώνω για να μη με φάει το θηρίο.

3 comments:

  1. Σαν τους φελλούς δηλαδή που πάντα επιπλέουν. Ενώ λένε ότι εκείνοι που κουβαλούσαν τις μεγάλες ιδέες για την χώρα, βούλιαξαν. Το μίασμα της φυλής βλέπεις γι' αυτό φτάσαμε ως εδώ...
    @leonardo

    ReplyDelete
  2. Τα'χεις μπλεξει λίγο φίλε μου. Θέλεις να κατηγορήσεις κι εσύ τους πάντες όπως κάνουν όλοι αλλά δεν ξέρεις πως.
    Δεν είναι όλα τα μέλη της ΝΔ "βαρίδια". Για παράδειγμα ο Παναγιωτόπουλος δεν ειναι, ούτε και ο Μανώλης Κεφαλογιαννης (δεν ξέρω αν εννοεις το γέρο γιατι αυτός έχει αποτραβηχθεί).
    Ο Πάκης είναι βαρίδιο αλλά όχι επειδη έκανε τίποτα το μεμπτό, αλλά επειδή έκανε κάποιους λάθος χειρισμούς.
    Αν είσαι λίγο πιο αντικειμενικός θα εισακούγεσαι καλύτερα. Στο λέω επειδή είσαι καλό μπλογκ και έχεις μέλλον μπροστά σου...

    ReplyDelete
  3. @Unionist: Ο γέρος Κεφαλογιάννης αποτραβήχτηκε όταν καταδικάστηκε από δικαστήριο για τη γνωστή υπόθεση προστασίας σε εμπόρους ναρκωτικών. Γι' αυτή τη συνεισφορά του, το κόμμα έχει σήμερα βουλευτές την κόρη του και το γυιό του... Για να εκλεγεί δε η κόρη του στην Κρήτη, "φαγώθηκε" ένα ικανότατο στέλεχος.

    Για τον Παναγιωτόπουλο, τα έχει πει όλα η πρώτη σύζυγός του. Αυτή που τον έβαλε στην πολιτική, χάνοντας μεγάλο μέρος της περιουσίας της από τον προικοθήρα.

    Για το δίδυμο Πάκη-Παναγιωτόπουλου,
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...