April 24, 2010

Ο μάγος





Ηταν αναμενόμενο να μη μείνει κανείς ασυγκίνητος,  όσο ψυχρός κι ανάποδος κι αν είναι.  Οι απανωτές επιτυχίες έκαναν τους πάντες, ακόμα και τους πιο δύσπιστους, να υποκλιθούν στο μεγαλείο του.  Μεγαλείο που είδαν εκστατικοί οι άνθρωποι σε όλον τον κόσμο.

Ετσι, ήρθε σαν φυσική εξέλιξη η επαγγελματική πρόταση που έκανε ο David Copperfield στο ΓΑΠα, να τον προσλάβει σαν βοηθό του.  Οταν ο ΓΑΠας βγάζει από το "καπέλο του" συνέχεια καινούργια πράγματα,  όταν  μαγεύει το λαό και δεν αντιδρά, ο Copperfield αυτά τα βλέπει σαν ευκαιρία.  Στην προσπάθεια που κάνει για να δώσει μια νέα πνοή στο πρόγραμμά του, αποφάσισε να προσλάβει αυτόν που μάγεψε τον κόσμο.

8 comments:

  1. XEXE!!
    Μην ανησυχείς όμως, δουλειά θα βρεί το παιδί! Ακόμα και να σφουγγαρίζει και να πλένει πιάτα ξέρει!!

    Καλημέρα και καλώς σε βρήκα!

    ReplyDelete
  2. @Kikop80: Kαλώς τον! Δεν θα μπορούσα ποτέ να αμφιβάλλω. Το παιδί είναι ικανότατο και πολύ μορφωμένο. Στη γεωγραφία τα χαλάει λίγο, αλλά αυτό είναι minor, όπως θάλεγαν οι πατριώτες του.

    ReplyDelete
  3. Λένε πως άντρας είναι αυτός που δοκίμασε και δεν του άρεσε κι ο Γιώργος φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει καταμέτρηση ...ανδρών.
    Ιδού η Ρόδος.... (το πήδημα δώρο από ΔΝΤ)

    ReplyDelete
  4. περίμενε...
    ακόμη δεν άρχισε τι σόου

    ReplyDelete
  5. @Tiktos: Βρε συ, δεν μπορώ να βρω εισιτήριο. Τί να κάνω;

    ReplyDelete
  6. Παράγραφος24 April, 2010 14:16

    Aνταπόκριση από τη Ρόδο:
    Στις 6:00 το πρωί ο ΓΑΠ έκανε μπάνιο στη θάλασσα.

    Στη σύσκεψη χθες υπό τον ΓΑΠ στην περιφέρεια, με όλους τους υπουργούς και υφυπουργούς που τον συνόδευαν, τους δημάρχους, τα επιμελητήρια κλπ, ο δήμαρχος Ρόδου σηκώθηκε και έφυγε από το πάνελ λέγοντας στον Γιώργο ότι «έχει μια δουλειά»!

    Ένας Αρχαγγελίτης, γκαρσόνι στο ξενοδοχείο που μένουν όλοι, είχε την εξής συζήτηση με τον Γερουλάνο. «Μπρε, για να δω το χέρι σου». «Σας παρακαλώ κύριε». «Μπρε, να δω αν είναι πιασμένο όπως του Γιωργάκη από το κανό».

    Ο ίδιος με τον Σηφουνάκη χθες. «Τώρα τι θα πει μπρε ο Γιώργος στον πατέρα του; Πατέρα τα έκανα μαντάρα;». «Άσε μας ρε φίλε, μας έχεις πρήξει δυο μέρες τώρα! Παράτα μας ήσυχους».

    Πριν λίγο στην Κρεμαστή, ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κώστας Μάτσης, υποδεχόμενος τον ΓΑΠ, του έδωσε μια σακούλα με ανταλλακτικά ποδηλάτου!!!

    Τα βούτηξε από μπροστά του η προσωπική του φρουρά και τα εξαφάνισε.

    ReplyDelete
  7. @Monahikos likos: Toυ έχει πει τα αποτελέσματα της καταμέτρησης η Χάιδω.

    ReplyDelete
  8. Μπα! παλιό το κόλπο του υπνωτισμού. Όλοι οι μάγοι το χρησιμοποιούν στα σόου τους. Και καλά οι Έλληνες να έχουν πέσει σε βαθύ ύπνο, σε κώμα να μην είναι....@foxy

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...