April 28, 2010

Η ώρα του αποχαιρετισμού


Εφτασε η ώρα του αποχαιρετισμού στη ζώνη του ευρώ και την κοινοτική αλληλεγγύη.  Με μία χώρα- μέλος της ευρωζώνης να καταρρέει και τα υπόλοιπα μέλη να δείχνουν ότι μάλλον απολαμβάνουν το "θέαμα".  Η κοινοτική αλληλεγγύη, για την οποία υπερηφανευόταν το δίδυμο ΓΑΠα-Παπακωνσταντίνου, μέχρι τώρα συνίσταται σε ευχολόγια και πομφόλυγες (that stands for bullshit, George).

Ετσι, αν αποφασίσουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη τους οι Γερμανοί, αυτό θα το κάνουν στις 19 Μαΐου.  Τη μέρα που πρέπει να καλύψουμε το ομόλογο που λήγει!  Κλαίω από το μεγαλείο αυτής της αλληλεγγύης.


Με δάκρυα στα μάτια, φεύγουμε για άλλη γη και άλλα μέρη.  Θα λείψουμε μερικές μέρες.  Και θα μας λείψετε. 

7 comments:

  1. Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει κι αν ποτέ πεθάνει καλά να 'μαστε να τη θυμόμαστε!!!

    ReplyDelete
  2. Mοιραζεις και...κολυβα, Swell; ;)
    Θα παμε κατω, αλλα στη πορεια θα παρουμε κι αλλους μαζι μας..

    ReplyDelete
  3. @Μοnahikos likos: Στην κηδεία πάντως εμείς δεν θα πάμε. Δεν γουστάρουμε να δούμε όλους αυτούς που σκύλευσαν το πανέμορφο σώμα της, να το "παίζουν" συντετριμμένοι.

    ReplyDelete
  4. @Elva: Oχι βρε συ, με την κρίση που αντιμετωπίζουμε να μοιράζω και κόλυβα δωρεάν; Το ότι θα πάρουμε κι άλλους μαζί για να 'χουμε παρέα, το ξέρω. Προσωπικά, θα προτιμούσα την παρέα των Ισπανίδων.

    ReplyDelete
  5. ...και Αγγλιδων,και Πορτογαλιδων και, και, και..ειναι να μη ψαξουμε για παρεα, αλλιως η μιση Ευρωπη, να μη σου πω σχεδον ολη ειναι για... φουντο! ;(
    Σιγα να μην ειμαστε οι μονοι! Αυτα τα λενε για τους ..''ανυποψιαστους'' εγχωριους,..κατι εξυπνα παιδια ;)

    ReplyDelete
  6. Άντε καλό σου ταξίδι Swell μου και ελπίζω μέχρι να γυρίσεις, να μας βρεις ακόμα στη ζώνη του ευρώ. Μη γρουσουζεύεις βρε παιδάκι μου!!!

    ReplyDelete
  7. @Meropi: Σ' ευχαριστώ, αλλά τα περί γρουσουζιάς στο φίλο μας το Λύκο. Αν και η ταπεινή δραχμούλα μάλλον καλό θα μας έκανε τώρα. Αν είχαν τα guts οι αμερικανοθρεμμένοι πολιτικοί μας.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...