May 8, 2010

Τουρκομπαρόκ

Γιώργο, καλά το πας!












Η φωτό είναι από το imageshack

14 comments:

  1. Το 'πιασα το υπονοούμενο!!!

    ReplyDelete
  2. @Μοnahikos likos: Λύκο με πονηριά αλεπούς, δεν έχω ματαξαναδεί.

    ReplyDelete
  3. Μιχάλης Χαραλαμπίδης... έτσι είναι δυστυχώς, οι σωστοί οι αυτόφωτοι δεν έχουν θέση στα κοινοβουλευτικά έδρανα. Όταν δε έχουν δική τους σκέψη και (το χειρότερο) φωνή, δεν έχουν θέση ούτε στα κόμματα...

    ReplyDelete
  4. τον Χαραλαμπίδη πρώτη φορά τον βλέπω.
    Και σκέφτομαι,αφού ένα απλό μέλος της βάσης την είδε την δουλειά προς τα που πήγαινε,οι πολυχρονεμένοι βεζίρηδες δεν ψιλιάστηκαν τίποτα;
    Ή ποίησαν την νήσσαν;

    ReplyDelete
  5. Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, όσο ήταν στο ΠαΣοΚ, δεν ήταν ένα απλό μέλος της Βάσης. Είναι από τους συγγραφείς της ιδρυτικής διακήρυξης της 3ης Σεπτέμβρη και υπήρξε και μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου.

    Στα μεγάλα ιστορικά συνέδρια του ΠαΣοΚ, όταν μιλούσε ο Μιχάλης, όλοι οι σύνεδροι εγκατέλειπαν τους διαδρόμους και τα κυλικεια - εκεί που συνήθιζαν να περνούν την ώρα τους - και έτρεχαν να τον ακούσουν. Ακόμα κι αυτοί που δεν τους άρεσαν αυτά που έλεγε. Ήταν ο μόνος εκ των συνέδρων που συγκέντρωνε την προσοχή όλων. Ο πρόεδρος και ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης.

    Η οριστική ρήξη του με το ΠαΣοΚ επήλθε κατά τα έτη της διακυβέρνησης Σημίτη, τότε που εξέφρασε ανοιχτά την διαφωνία του με την πολιτική του. Όταν το 2000 κατέβηκε στις εκλογές με το δικό του κόμμα, αρκετά οργανωμένα μέλη στήριξαν την προσπάθειά του βοηθώντας την καμπάνια του που έκανε με τα λίγα μέσα που διέθετε (συγκέντρωσε γύρω στις 32.000 ψήφους). Όλη η σημερινή αυλή του ΓΑΠ, ούτε μία παρανυχίδα του Μιχάλη. Ό,τι δικό του βρείτε, διαβάστε το.

    ReplyDelete
  6. @Oι Αθλιοι: Ευτυχώς που τους επιτρέπουν θέση στον πλανήτη...

    ReplyDelete
  7. @Tiktos: Toυς χάλαγε τη σούπα, γι' αυτό τον έστειλαν στο πυρ το εξώτερο. Ετσι εξασφαλίσαμε το "μηδέν εις το πηλίκιον."

    ReplyDelete
  8. @Κατερίνα σ-Μ: Ευχαριστούμε για το βιογραφικό ενός σημαντικού ανθρώπου, που οι "εμπνευσμένοι" Πασόκοι φρόντισαν να τον στείλουν στα αζήτητα.

    ReplyDelete
  9. Ο Αντρέας, πανέξυπνος όπως ήταν, φρόντισε να πεθάνει λίγο πριν τη διαγραφή του απ' το δίδυμο Simitis and Georgos.

    ReplyDelete
  10. Λύκε ο χαρακτηρισμός στην νεοελληνική γλώσσα για την περιπτωση σου ειναι ...ανπαικταμπλ*.

    Λες να ζουμε τη συγχρονη διασκευή του μυθου των Ατρειδών, σε σκηνοθεσια Πάγκαλου; Πάντως διαβαζα προσφατα ότι στη Ρώμη οι πατροκτόνοι κλείνονταν σ’ ένα πέτσινο σάκκο και ρίχνονταν στ’ νερό.

    *ανπαικταμπλ= δεν παιζεσαι ουτε με συρτο παιχνίδι ουτε με βολέδες

    ReplyDelete
  11. @Monahikos likos: Λύκε κόψε κάτι για να δεχθούμε τις ευλογίες στο μακαρίτη. Σ' αυτόν που έχει τα πρωτεία στις περισσότερες παθογένειες (sic) αυτού που κακώς ονομάζουμε πολιτικό σύστημα.

    ReplyDelete
  12. Ξέρει κανένας αν υπάρχει ακόμη αυτό το κόμμα του Χαραλαμπίδη;

    ReplyDelete
  13. @Contrabando: Λυπάμαι αλλά νομίζω πως όχι.

    ReplyDelete
  14. Ο Χαραλαμπίδης είναι από τους καθαρότερους και πολιτιμότερους πολιτικούς που υπάρχουν στην χώρα.
    Έχει όμως πλέον απομακρυνθεί και αποστασιοποιηθεί. Ίσχυσε και εδώ με τραγικό και θλιβερό τρόπο το "ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη ..."

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...