May 24, 2010

Τα μεγάλα μήπως είναι κι επικίνδυνα;


 











Ρωτώ γιατί φαίνεται ότι η έφεση στα μεγάλα είναι οικογενειακή.  Εφεση που πλήρωσαν κι οι δύο.  Πατέρας και γυιός.  Ο καθένας με τον "τρόπο" του βέβαια.

Αλήθεια, τώρα που παραιτήθηκε η Γκερέκου, ο Βοσκόπουλος θα πληρώσει τα 5,5 εκατομμύρια;  Ποιον πρέπει να ρωτήσω;  Μπα, την απάντηση την πήρε ο άνεμος,  όπως λέει και o Βob Dylan που έχει σήμερα τα γενέθλιά του.

16 comments:

  1. Δεν ξερω αν τα μεγαλα ειναι επικινδυνα, αλλα τα μικρα ...(μυαλα) παντως ειναι! :)

    Y.Γ Συμπτωση. Eσυ εχεις βιδεοτεμαχιο με τον πατερα Dylan, εγω με τον υιο! ;)

    ReplyDelete
  2. Δεν νομιζω να πληρωσε ουτε πατερας ουτε γιος τιποτα, το λογαριασμο τον πληρωνει αναδρομικα ο μακακας ελληνικος λαος.
    Αλλα εσυ που τα ξερεις τα δευτερα μεγαλα μηπως κρατας ασσο στο μανικι????

    ReplyDelete
  3. Ε, λοιπόν εμενα δεν με ενοχλεί διόλου όλο αυτό που γραφτηκε κατα κόρον. Με γεια τους και χαρά τους αν ειναι αλήθεια. Αφορά τους ίδιους και τοςυ συντροφους τους. Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.

    Και θα εξομολογηθώ και την αμαρτια μου, Αν όντως ισχυουν όλα αυτά που γραφονται, εκει μπορώ να το δω και με κάποια κατανοηση. Γιατί εμενα με ενοχλούσε αφορητα ότι η κ. Γκερεκου ήταν υφυπουργός πολιτισμού...ανευ λόγου.

    Όπως και λίγωτερο με ενοχλεί το αν η κ. Τζακρη διορισε όλο της το σοι, απο το ότι άτομα σαν τη κ. Τζακρη, είναι υπουργοι.

    ReplyDelete
  4. "Κανιβαλισμός. Γιατί μπορεί ο Τόλης Βοσκόπουλος να χρώσταγε τα μαλλιοκέφαλά του στην εφορία ή τα τραγούδια του να μην αξίζουν δεκάρα, αλλά γιατί θα πρέπει να εφαρμόζεται η οικογενειακή ευθύνη στις πολιτικές ή άλλες υποθέσεις;

    Παράπτωμα, και σοβαρό, θα ήταν αν η κυρία Γκερέκου είχε μεσολαβήσει για μην πληρώσει ο σύζυγός της τους φόρους. Αλλιώς, γιατί η υφυπουργός έσπευσε να υποβάλει την παραίτηση της και ο πρωθυπουργός να την αποδεχθεί; Γιατί έχουμε γίνει μια χώρα ανθρωποφάγων που σύντομα θα φάνε ο ένας τον άλλο".

    Αυτά λέει ο Κούλογλου, τα οποία όχι μόνο προσυπογράφω αλλά και τα επαυξάνω! Υπάρχουν τόσες αυτονόητες ή και περίπλοκες ανθρώπινες καταστάσεις που θα μπορούσαν να αναγκάσουν την κ. Γκερέκου να μη μιλήσει και να θυσιαστεί αδίκως... Για παράδειγμα μια συμβατική σχέση, ένας επί της ουσίας διαλυμένος γάμος... Θυμάμαι πάντα τη μητέρα μου να μου λέει: αγόρι μου, ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβει πίσω της η πόρτα του κάθε σπιτιού.

    Γι αυτό συμβουλεύω τον κύριο πρωθυπουργό να αντιδρά με περισσότερη φλεγματικότητα στην πίεση των "γραμματέων και των φαρισαίων". Υπάρχει πεδίο δόξης λαμπρό για να αποδειχτεί το Πασοκικό δόγμα της μηδενικής ανοχής στην κοινωνική και πολιτική διαφθορά.

    Γι' αυτό συμβουλεύω επίσης τους υπεραριστερούς και τους υπερηθικολόγους να συγκρατηθούν, γιατί η καθαρότητά τους… δεν απέχει ούτε μια σπιθαμή από τον κανιβαλισμό και την αδικία! Το ίδιο και από την αλητεία! Το αποδεικνύουν οι "τολμηρές" φωτογραφίες που κοσμούν τα σχετικά με την κ. Γκερέκου κείμενα και άρθρα τους…

    ReplyDelete
  5. Έχει δίκιο η Κατερίνα, το θέμα δεν είναι η παραίτηση αλλά η υπουργοποίηση της Γκερέκου...
    Κατά τα λοιπά και ο Πανταγιάς εκδιώχτηκε κάποτε από το Μαξίμου γιατί μεσολαβούσε να μην πληρώσει ο Νταλάρας (και ποτέ δεν μάθαμε αν τελικά πλήρωσε και πόσα) αλλά η σύζυγος Νταλάρα είναι σήμερα βουλευτής του Γιώργου....

    ReplyDelete
  6. @Elva: Δεν μιλάμε απλά για μικρόμυαλους. Αποδεικνύεται ότι τους διακρίνουν και παιδικές προσλαμβάνουσες, αυτό που ελληνικά λέμε κόμπλεξ.

    ReplyDelete
  7. @Vrettos: Kανείς πολιτικός δεν πλήρωσε ποτέ στην Ελλάδα, τα λάθη, ή τις παραλείψεις, ή (και) τις παρανομίες του. Και γι' αυτό φταίει και το χαρακτηριστικό του λαού που λες.

    Τα δεύτερα μεγάλα, τρόπος του λέγειν τα ξέρω. Ξέρω άλλα όμως και γι' αυτό βρίσκομαι στη θέση που είμαι σήμερα. Swell!

    ReplyDelete
  8. @Κaterina: Συμφωνώ, το πρόβλημα είναι τα πρόσωπα και όχι τα σωματικά χαρακτηριστικά τους ή αν μιλούν σωστά ελληνικά. Αλλά, όπως είχε γράψει κάποτε σε σχόλιό του εδώ ο έγκριτος Λύκος, ο κοντός θέλει δίπλα του πιο κοντούς, για να φαίνεται ψηλότερος, ο χαζός πιο χαζούς και πάει λέγοντας. Και φτάνουμε στο Γιωργάκη που ήθελε πιο Γιωργάκηδες.

    ReplyDelete
  9. @Stefanos: Οπα βρε Στέφανε. Ισχυρίζεσαι ότι η Γκερέκου δεν ήξερε τις οφειλές του συζύγου της στην Εφορία; Γιατί ασχολιόταν με την πολιτική; Κάτι αντίστοιχο είχε πει και ο Χριστόδουλος για τη χούντα...

    Οχι, δεν ασπάζομαι την άποψη της οικογενειακής ευθύνης. Αλλά όταν η κυβέρνηση αφαιρεί χρήματα ακόμα και από χαμηλοσυνταξιούχους, με επιχείρημα (και) τα χαμηλά έσοδα, είναι ανήθικο ο άντρας ενός στελέχους της κυβέρνησης να χρωστά στην Εφορία 5,5 εκατομμύρια, χρέος που ξεκινά το 1993.

    Τώρα, αν είναι αλητεία η δημοσίευση φωτό της Γκερέκου, που δεν υπέκλεψε κανείς-η ίδια φωτογραφήθηκε έτσι. Πιστεύοντας προφανώς ότι κάποιοι θα το εκτιμήσουν και θα πληρώσουν τα "αντίτιμο". Και είχε δίκιο. Το πίστεψαν Βαρδινογιάννης, Βοσκόπουλος, Παπανδρέου.

    ReplyDelete
  10. @Monahikos likos: Ναι Λύκε, το κόμμα αυτό έχει να επιδείξει μια στρατιά από στελέχη, που υπουργοποιήθηκαν τώρα ή παλιότερα, των οποίων η σχέση με την ηθική ή τη λογική, είναι ίδια μ' αυτήν που έχει ο λύκος με τη θάλασσα.

    ReplyDelete
  11. Εχει και παραέχει σχέση ο λύκος με τη θάλασσα, πως νομίζεις ότι πρόκυψε ο όρος Θαλασσό-λυκος.

    ReplyDelete
  12. @Monahikos likos: Ο θαλασσόλυκος Λύκε, είναι ο γέρος ναυτικός που έχει ζήσει πολλά χρόνια στη θάλασσα. Ακόμα και ο Τζακ Λόντον κατ' ευφημισμό χρησιμοποίησε τη λέξη στον τίτλο του ομώνυμου βιβλίου του.

    ReplyDelete
  13. Ανούσιες δικαιολογίες, θαλασσόλυκος είναι ένας γέρολυκος πειρατής.

    ReplyDelete
  14. @Monahikos likos: Ναι, ο πειρατής των βουνοκορφών.

    ReplyDelete
  15. Η Γκε.ε... τα βρήκε και τα πλήρωσε, άλλο τώρα το από που και πως!

    http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=163313

    και ποιοι στο τέλος θα την πληρώσουν.

    Υπάρχει κι ενα ερωτηματολόγιο που ίσως να του αξίζει η συμμετοχή σου!
    στο
    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. @Δικαιοπολης: Είπα κι εγώ. Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ εννοεί ότι η Γκερέκου "πλήρωσε" χάνοντας τον υπουργικό θώκο.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...