May 26, 2010

Με τις τσουγκράνες!

Με τις τσουγκράνες πρέπει να πάρουμε τους πολιτικούς.  Αφού ο κουμπάρος του Μαντέλη τον κάρφωσε στην Εξεταστική ότι γι' αυτόν ήταν τα χρήματα που κατέθετε στους λογαριασμούς του η SIEMENS, o τελευταίος παραδέχθηκε ότι είχε ζητήσει μια "χορηγία" για τα παιδιά του.  Λες κι αυτά είναι φεστιβάλ σε ακριτικό νησί.  Ή event του σωματείου εκπεσουσών ηθοποιών (από υπουργοί).

Οι αλήτες θεωρούν ότι χαρακτηρίζοντας τη μίζα χορηγία, θα απομειώσουν τις αρνητικές εντυπώσεις.  Οτι η βουλή αποτελεί άντρο εσμού απατεώνων (sic).


14 comments:

  1. Να σου κανει τετοιο πραγμα ο κουμπαρος???
    Είναι καί αυτό μέσα στά πλαίσια τής πράσιμης διαφάνειας,ή κουμπάρα άραγε τή καταλυτίκο ρόλο έπαιξε????
    Αθάνατη Ελλαδάρα πού παίζουμε ακόμη τήε κουμπάριες καί φύλο δέν κουνιέται.

    ReplyDelete
  2. Επιτέλους αποκαλύφθηκαν ο Ρόκκο και τα αδέλφια του της γνωστής συμμορίας των εκσυγχρονιστών...
    Υπενθυμίζουμε ότι όταν ο Καστανίδης ζήτησε ανεξάρτητη αρχή προμηθειών ο αρχιεκσυγχρονιστής Σημίτης τον έστειλε να μαζεύει βρούβες κι έβαλε στη θέση του το Μαντέλη της ανεξάρτητης αρχής των εκσυγχρονιστών μιζαδόρων...

    ReplyDelete
  3. @Vrettos: Η κουμπάρα φαντάζομαι ότι δεν ανακατεύτηκε στην αρχή. Μετά, πιθανότατα πήρε το μερτικό της. Και για το ότι δεν κουνιέται φύλλο, φταίμε αποκλειστικά εμείς.

    ReplyDelete
  4. @Monahikos likos: Το δεξί χέρι του Σημίτη, αυτού που κατετρόπωσε τους Αμερικανούς τη νύχτα των Ιμίων, με το ανήκουστο "we thank you", το δεξί χέρι του Σημίτη λοιπόν, τα παιρνε κανονικά. Και μη μου πει κανείς ότι δεν πήρε μίζα από τη μίζα ο Σημίτης. Περιμένω το επόμενο άρθρο του για το πρακτέο.

    ReplyDelete
  5. Στο οτι φταιμε oλοι που δε τους πηραμε με τις ..τσουγκρανες και τις πετρες ειναι το μονο σιγoυρο, Swell! (Ποτέ δεν ειν αργα ομως!) ;)


    Kαλο βραδυ!

    ReplyDelete
  6. Πόσο ακόμη "πύον" θα ξεβραστεί;

    Τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο, μα τίποτα.

    Καλησπέρα

    ReplyDelete
  7. Το πιο σημαντικό που ειπε ο Μαντελεης ειναι λίγο πιο διαχρονικό απο τις χορηγιες και τον Ροκο. Είπε ότι η Ελλαδα ήταν το χωράφι που η Siemens και η Intracom παιζανε τις ..αμαδες. Και προφανώς όχι μόνο αυτές. Το ότι ο ΓΑΠ ήταν επιφανές στελεχος, πρωτοκλασάτος Υπουργός αυτής της Κυβερνησης, ουδείς το επισημανε.

    Λοιπόν τωρα που μαθαμε πια που στο διαβολο ειναι κρυμένα τα λεφτά πάμε να τα παρουμε.

    ReplyDelete
  8. δε θέλει τσουγκράνες
    θέλει δικηγόρους να τους πάνε για παράνομο πλουτισμό (26 ακίνητα ο Μαντέλης είδα, πόσα είχε το 1981;) ή ότι άλλο μπορεί να τους στερήσει αυτό που πονάει τη σήμερον ημέρα: φράγκα

    τη καλησπέρα μου

    ReplyDelete
  9. Τσουγκράνες;;;
    τι χάπια παίρνεις και είσαι τόσο ήρεμος;

    ReplyDelete
  10. @Elva: Θα συμφωνήσω ότι ποτέ δεν είναι αργά. Και όσο πιο αργά γίνει, τόσο πιο έντονη θα είναι η αντίδραση.

    ReplyDelete
  11. @Βάσσια: Το πύον (χωρίς εισαγωγικά, αν μου επιτρέπεις) είναι τόσο που κινδυνεύουμε να πνιγούμε.

    ReplyDelete
  12. @Katerina: Ο τύπος που το "παίζει" πρωθυπουργός, ή είναι ηλίθιος και δεν κατάλαβε τι γινόταν, ή (το πιο πιθανό) τόξερε και όπως όλοι οι κολλητοί του, έκανε την πάπια.

    ReplyDelete
  13. @Geokalp: Kαλώς τον! Να συμπληρώσω ότι το ΣΔΟΕ έπρεπε να κινηθεί αυτεπάγγελτα, αμέσως μετά την κατάθεση του Μαντέλη. Το έχω ακούσει επανειλημμένως σήμερα στο ραδιόφωνο.
    Ο Μαντέλης βεβαίως αυτή τη στιγμή είναι εκτός Ελλάδας. Αυτός δεν χρειάστηκε τη Ντόρα για να την κοπανήσει. Είχε το ΠΑΣΟΚ.

    ReplyDelete
  14. @Οι Αθλιοι: Προφανώς οι γονείς μου μου έδωσαν διαφορετική αγωγή, από αυτήν του Μαντέλη και των υπολοίπων σοσιαληστών.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...