May 27, 2010

Πρόσεξε τη θλίψη Σημίτη!


Μη σε πάρει από κάτω.  Είναι και επικίνδυνο πράγμα στην ηλικία σου.  Ακουσα τη δήλωσή σου, όπου εξέφραζες τη θλίψη και την οργή σου γι' αυτά που είπε χθες στην Εξεταστική το δεξί σου χέρι, ο Μαντέλης. Θλίψη που συνέβαιναν αυτά, λες, όταν στην κυβέρνηση ήταν το ΠΑΣΟΚ.  Και δεν λες όταν ήσουν πρωθυπουργός εσύ. Και οργή γιατί κάποιοι αμαύρωναν το έργο του ΠΑΣΟΚ.  Ενώ εσύ το έβγαζες "ασπροπρόσωπο".
Οπως με τη ληστεία του χρημαστηρίου και την ανάδειξη κάποιων "προσωπικοτήτων" σαν τον Παναγιωτακόπουλο, το Σκανδαλίδη και το Νικητιάδη.

Θλίβομαι κι εγώ Σημίτη.  Οχι για σένα, αλλά γιατί όλοι σας κυκλοφορείτε ακόμα ελεύθεροι.  Γιατί σας το επιτρέπει αυτή που εσείς αποκαλείτε δικαιοσύνη.  Που ντροπιάζει κάθε έννοια δικαίου.

8 comments:

  1. Σωστα Swell, αλλα και αυτη η φωτοτα λεει ολα, πιστευω...

    ReplyDelete
  2. Επειδή ο κοντός θαρρεί πως όλοι έχουμε κοντή μνήμη και παρουσιάζεται θλιμένος και οργισμένος πες του ρε Swell να ρίξει μια ματιά εδώ για να καταλάβει πως δεν είμαστε όσο μαλάκες μας νομίζει και να του φύγει η θλίψη και η οργή.

    ReplyDelete
  3. @Εlva: Στην άλλη πλευρά της ζυγαριάς είναι η δικαιοσύνη;

    ReplyDelete
  4. @Monahikos likos: Διάβασα την σημερινή ανάρτησή σου, άκουσα και τη δήλωση του κοντού, κι ήρθε κι έδεσε.
    Αυτός, Λύκε, προκειμένου να μην παραδεχτεί τις αδιαμφισβήτητες ευθύνες του γι' αυτό το χάλι, οικονομικό και ηθικό, είναι ικανός να μας πει ότι ο γάιδαρος όχι μόνο πετάει, αλλά διαβάζει και Μαρκούζε.

    ReplyDelete
  5. Ο κ Σημίτης όταν του καταγγέλαν τα σκάνδαλα έλεγε ότι όποιος έχει στοιχεία να τα πάει στον εισαγγελέα! Τα ξέχασε αυτά και κάνει το κορόϊδο; Είναι εξ ίσου ένοχος και ηθικός αυτουργός!

    ReplyDelete
  6. @Monahikos likos: Βρε συ, μέχρι διαβαστερούς γαϊδάρους μας έφτιαξε το ΠΑΣΟΚ. Τελικά, είμαστε αγνώμονες...

    ReplyDelete
  7. Aνώνυμε, το "κ." είναι αντί του Κινέζου;

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...