June 2, 2010

Να βρε αφελείς γιατί χρειαζόμαστε τους εξοπλισμούς...

Σου λένε ότι θα δουλεύεις 40 χρόνια, για να πάρεις σύνταξη το 48% του μισθού σου.  Σου μειώνουν το μισθό, τη σύνταξη και τα όποια επιδόματα έπαιρνες.  Σου λένε ότι όλα αυτά πρέπει να γίνουν, αν δεν θέλεις να βαρέσουμε ως χώρα κανόνι.

Την ίδια στιγμή συνεχίζουμε να αγοράζουμε όπλα.  Για να ικανοποιήσουμε τις ανασφάλειες κάποιων.  Που θέλουν Μερσεντές και τζιπ Volvo, BMW και VW.   Αυτοί οι ανασφαλείς είναι στρατιωτικοί.  Που "μορφώνονται" σήμερα στη σχολή Εθνικής Αμύνης, στη παλιά Σχολή Ευελπίδων.  Κι επειδή είναι ανασφαλείς στρατιωτικοί, μπορούν να παρκάρουν στο Πεδίον του Αρεως.  Και βάζουν φαντάρους να παίζουν τους παρκαδόρους και να προσέχουν τα "στρατιωτικά" αυτοκίνητα.  Στη δημοκρατία του καμπινέ.


4 comments:

  1. Μα τι σ επιασε σημερα βρε Swell και τα εβαλες με τις σχολες; Δυο εκλογες εχουν τα καημενα :
    a. Αμορφωτοι
    και
    b.(παρα)μορφωτοι

    (Διαλεγουν και παιρνουν)

    ReplyDelete
  2. @Elva: Καλημέρα, μ' έπιασε ότι μας δυσκόλεψαν στη βόλτα μας το πρωί. Επρεπε να περάσουμε ανάμεσα απ' τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα των είτε αμόρφωτων είτε παραμορφωμένων στρατιωτικών.

    ReplyDelete
  3. Να πεις στο Rebel να τα κατουράει (μαζί και τους ...παρκαδόρους)

    ReplyDelete
  4. @Monahikos likos: Τον πήγα και κατούρησε το BMW. Οταν πλησιάζαμε το Volvo, μας είδε ο φαντάρος κι έτσι, το γλίτωσε το κατούρημα.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...