July 13, 2010

Εκλεκτές φιλίες "εκλεκτών" ανθρώπων


Ο τέως πρόεδρος του Συνασπισμού Ν. Κωνσταντόπουλος, είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.   Το εκλεκτό προεδριλίκι του προέκυψε λόγω των φιλικών σχέσεων του Κωνσταντόπουλου με τις οικογένειες Βαρδινογιάννη και Γιαννακόπουλου.  Είναι γνωστό ότι το "ήθος" ψάχνει πάντα να βρει το ίδιο "ήθος".


Για τους αδελφούς Γιαννακόπουλους και τα "κατορθώματά" τους, διαβάστε εδώ.

Για την ιστορία της οικογένειας Βαρδινογιάννη, αλλά και το "μεγαλείο" του ελληνικού κράτους διαβάστε εδώ.

Για το Ν. Κωνσταντόπουλο μπορείτε να ρωτήσετε την πρώην γυναίκα του.  Θα σας πρότεινα επίσης μια ανάρτηση συναδέλφου του Κωνσταντόπουλου, γνωστής blogger που πολύ εκτιμώ.  Αυτή είχε την ευκαιρία να γνωρίσει το δίδυμο του Ν. Κωνσταντόπουλου και της κόρης του Ζωής, ως αντίδικους δικηγόρους σε ποινική δίκη.  Προτιμώ όμως να μην κάνω κάτι που ίσως να μην ήθελε η ίδια.


17 comments:

  1. Εξεπλάγην κι εγώ κι έγραψα μια αράδα. Τελικά θα μας τρελλλάνουν...

    ReplyDelete
  2. Ρε δεν λες που δεν έγινε Πρόεδρος Δημοκρατίας...
    Πάντως τα κολλητιλίκια με τους εφοπλιστές (Αλαφούζους, Βαρδινογιανναίους κλπ) είναι αποδοτικά.

    ReplyDelete
  3. Aθλιοι, γιατί η έκπληξη; Κάποιοι "αριστεροί" είναι σαν τους προέδρους ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

    ReplyDelete
  4. Λύκε, πάλι καλά που δεν έγινε, γιατί δεν θέλω να σκεφτώ ποιούς θα δάνειζε αυτός...

    Ναι, είναι αποδοτικά τα κολλητιλίκια με ανθρώπους με ήθος. Αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι γιατί ενώ ήμουν κλουρούχας με τον Γ. Αλαφούζο, δεν ωφελήθηκα.

    ReplyDelete
  5. έσκυβες αρκούντως????

    ReplyDelete
  6. Ηταν στενό το παντελόνι Λύκε και δεν μπορούσα.

    ReplyDelete
  7. Ποιος σου φταίει λοιπόν, ας το φάρδαινες...

    ReplyDelete
  8. Swell, τι ακουω; Ειχες τετοια ''πηγη'' και δεν επωφεληθηκες και για ολα αυτα φταινε, λεει, τα... στενα σου παντελονια; ;))
    Eυτυχως που υπαρχουν τοσο στενα παντελονια και γλυτωνει κανεις πολλων ειδων υποχρεωσεις σε...
    διαφορους εκλεκτους ανθρωπους τηε πολιτικης αυτου του τοπου! ;)

    Καλο σου βραδυ!

    ReplyDelete
  9. Λύκε, δεν μας παρείχαν ράφτρες στο ναυτικό. ΜΟΝΟ ΣΟΥΛΕΣ...

    ReplyDelete
  10. Γκαντεμιά Ελβα μου, γκαντεμιά. Και εξ αιτίας της, 25 μήνες σε 2 κρουαζιερόπλοια (διάβαζε αντιτορπιλικά)...

    ReplyDelete
  11. H αντι-Κοκκαλική γραμμή του κυρίου Κωνσταντόπουλου επιβραβεύτηκε. Επίσης, ενώ παλιότερα αναφέρθηκε η ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής τώρα μπορούμε να αναφερθούμε στη πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου. Επειδή όμως είμαι Ολυμπιακός ελπίζω τα σουτ των παικτών του Παναθηναϊκού να περνάνε «σύρριζα» από το δοκάρι και να βγαίνουν out.

    ReplyDelete
  12. Παρατηρητή βλέπω ότι τρέφεις ευσεβείς πόθους. Κάπου διάβασα ότι ο Μαρινάκης ζήλεψε κι εκανε πρόταση στον Αδωνι. Κωνσταντόπουλος και Αδωνις, ωραίο δίδυμο του φασισμού και της ρεμούλας.

    ReplyDelete
  13. Kάτι άλλο που άκουσα Παρατηρητή, είναι ότι η Θύρα 13 πρόκειται να μετονομαστεί σε Νεολαία Συνασπισμού και ότι ο Γρηγόρης Ψαριανός μαζί με τον Κουβέλη προσπαθούν να πείσουν τον Τσίπρα ν' αναλάβει πρόεδρος στην ΑΕΚ.

    Επίσης το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ διαψεύδει την είδηση ότι έγινε πρόταση στην Αλέκα ν' αναλάβει τον Ολυμπιακό. Το σκεπτικό αυτών που της έκαναν την πρόταση, ήταν ότι αφού η Αλέκα καταφέρνει να διατηρεί τα ποσοστά του ΚΚΕ σταθερά, θα μπορέσει να κρατήσει και τον Ολυμπιακό σταθερό, δηλαδή να παίρνει όλα τα πρωταθλήματα της παράγκας.

    ReplyDelete
  14. Αν πω ότι καταλαβαίνω τα κίνητρα της επιλογής αυτής, ψέματα θα πω και δεν θέλω.

    Άλλωστε μια πτωχή γαυρίνα είμαι....
    Αυτοί είναι πλούσιοι.

    Swell
    διαφώτισέ με σε παρακαλώ.
    :-)

    ReplyDelete
  15. Bάσσια, το μόνο που μπορώ να πω ότι καταλαβαίνω, σκεπτόμενος το μεγαλιώδες ήθος του συγκεκριμένου ανθρώπου, είναι ότι τα κίνητρά του ήταν αντιστοίχως υψηλά, τα φράγκουλα. Φαντάσου τώρα ότι εγώ αρνούμαι από παιδί να υποστηρίξω κάποια ομάδα (μια ζωή αντιδραστικός) οπότε δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Καλό σου βράδυ!

    ReplyDelete
  16. Μη δείτε άνθρωπο να προκόβει.Τόσα χρόνια στην σιωπή(μόνον το ΣΚΑΪ πρόβαλε κάποιες δηλώσεις του),νοιάστηκε κανείς σας να δείτε τι κάνει πως περνάει πως αντέχει την μοναξιά και την κατάθλιψη νοιαστήκατε να συστήσεται κανέναν ψυχολόγο,να πάτε να τον επισκεφθείτε...και τώρα μου έρχεστε τιμητές των επιλογών του.
    Και γιατί παρακαλώ τον αθλητισμό επέλεξε και ο αθλητισμός είναι υγεία.
    Άντε και καλό σας βράδυ.

    ReplyDelete
  17. Βlack Bedlam έχεις δίκιο. Ο αθλητισμός ήταν μόνιμη επιλογή του. Αυτή του την έφεση, τη "γνώρισε" και η πρώην γυναίκα του...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...