September 15, 2010

Logout! Logout από τη LOGIN!


Η LOGIN Ltd είναι ο επίσημος επισκευαστής της Hewlett Packard.  Bραβεύτηκε δε ως ο καλύτερος συνεργάτης της HP για το 2009.

Ο ανεμιστήρας του laptop άρχισε να κάνει πολύ θόρυβο, τόσο που κάποιες στιγμές θύμιζε καΐκι.  Ετσι αποφάσισα να πάω το laptop στη LOGIN στις 2 Σεπτεμβρίου.  Με το που παραδίδεις το μηχάνημα, σε χρεώνουν για τον έλεγχο που θα κάνουν 42 ευρώ.  Το ποσό αυτό συμψηφίζεται με το ποσό που θα πληρώσεις στο τέλος.  Αν κρίνεις ότι το κόστος της επισκευής, για το οποίο σε ενημερώνουν μετά από μέρες, είναι ασύμφορο, τότε χάνεις τα 42 ευρώ.  Στις 7 Σεπτεμβρίου μου είπαν ότι έπρεπε να αλλαχτεί και η καλωδιοταινία και ότι η όλη επισκευή θα στοίχιζε 272 ευρώ. Επρεπε να υπογράψω ότι αποδεχόμουν το κόστος και το έκανα.

Από τις 7 Σεπτεμβρίου καμιά επικοινωνία ή ενημέρωση.  Την προηγούμενη φορά  που είχα "απολαύσει" τις υπηρεσίες της LOGIN, θυμάμαι ότι με "βομβάρδιζαν" με ενημερωτικα μηνύματα καθημερινά.   Tώρα την είδαν ΓΑΠας πριν τον ανασχηματισμό.  Καμιά ενημέρωση.

Τελικά, πήρα το laptop σήμερα.  Χρειάστηκαν 13 μέρες και 272 ευρώ για ν' αλλάξουν έναν ανεμιστήρα και μια καλωδιοταινία.

14 comments:

  1. O ασθενής λοιπόν γιατρεύτηκε.

    (ακόμη κι εδώ βρήκες σχέση με ΓΑΠ) ;

    Καλώς σε λοιπόν
    :-)

    ReplyDelete
  2. Καλώς σε ξαναβρίσκω Βάσσια. Αμφέβαλες ότι ο λεγάμενος μας επηρεάζει όλη τη ζωή; Εδώ οι σκύλοι μου έχουν αρχίσει αντί γαβ να κάνουν γαπ! (Αυτό το τελευταίο μου τόχει πει ο Τζονάκος).

    ReplyDelete
  3. Γιατί δεν το πετάς να ησυχάσεις?

    ReplyDelete
  4. Γιατί δεν είναι δύο χρόνων ακόμη Λύκε, γι' αυτό δεν το πετάω.

    ReplyDelete
  5. Με τα ανάπηρα οι αρχαίοι Σπαρτιάτες μπαζώνανε τον Καιάδα δεν πληρώνανε κερατιάτικα στην κάθε LOGIN...

    ReplyDelete
  6. Kαι μ' αυτήν τη λογική Λύκε, φτάσανε οι Σπαρτιάτες σήμερα να εκπροσωπούνται από το Σαμαρά.

    ReplyDelete
  7. Είδα κι εσάς τους άλλους που σας εκπροσωπεί ο ΓΑΠ.

    ReplyDelete
  8. Στο έχω ξαναπεί: Λύκο συκοφάντη δεν έχω ματαξαναδεί...

    ReplyDelete
  9. Έξεστι Swell ασχημονείν.

    ReplyDelete
  10. Swell,καλημερα!

    Ιδού η Ελλαδα, ιδου και το.. π#@@#α!

    Αυτα τα κολπα γινονται μονο στην Ελλαδα, αφου μονο εκει 'περνανε' και αφου ο κοσμος δεν φαινεται να αγανακτει οπως εσυ, που φυσικα εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες! Και να ηταν μονο τα θεματα...σερβις, παει στο καλο.. :)

    ReplyDelete
  11. Ούτε χυδαιολόγο λύκο έχω ματαξαναδεί, Λύκε.

    ReplyDelete
  12. Καλημέρα Ελβα, φαίνεται ότι έχουμε πολύ μεγάλο "στομάχι" και γι' αυτό δεν αντιδρούμε. Τουλάχιστον το είχαμε, μέχρι που μας προέκυψε το little George boy...

    ReplyDelete
  13. Swell, Welcome Back !

    ReplyDelete
  14. Thanx Παρατηρητή!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...