October 6, 2010

Η διάψευση της μυξοπαρθένας


Χθες το βράδυ στο δελτίο του MEGA τόνισε ότι η επικείμενη αναθεώρηση του ύψους του ελλείμματος, δεν θα έφερνε νέα μέτρα.  Τη θέση του αυτή τη δικαιολόγησε λέγοντας ότι η "κυβέρνηση" έχει κάνει ήδη τις κατάλληλες κινήσεις, ώστε να μην απαιτούνται νέα μέτρα.

Πριν λίγο, ο εκπρόσωπος του Ολι Ρεν δήλωσε ότι η αναθεώρηση του ελλείμματος θα οδηγήσει μαθηματικά σε νέα μέτρα.   Που είναι και το λογικό για τη δεδομένη "κυβέρνηση".  Μέλος της οποίας, η μυξοπαρθένα της ανάρτησης, περιφερόταν στην Ευρώπη λέγοντας ότι η ελληνική οικονομία είναι ο Τιτανικός!   Είχε το θράσος δε στη χθεσινή του συνέντευξη, να χαρακτηρίσει το λεγόμενα του Σαμαρά παραμύθια.  Λες και το ζητούμενο για τον κόσμο, είναι ποιος είναι ο καλύτερος παραμυθατζής.

Είναι σαφές πλέον ότι οι άνθρωποι έχουν χάσει κάθε ίχνος σοβαρότητας και ευπρέπειας.  Ανυπομονώ να δω την αντίδρασή τους, όταν θα χάσουμε κι εμείς κάθε ευπρέπεια και θα τους αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο.  Θα φανεί προφητικός ο "πρωθυπουργός" όταν έλεγε "θα μας πάρουν με τις πέτρες."

10 comments:

  1. Μετά και το κάρφωμα του πρώην υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Πέερ Στάινμπρουκ ότι ο ΓΑΠ ήξερε από το Γενάρη του 2009 τα χάλια της οικονομίας, αποκαλύπτεται ακόμα και στους τυφλούς ότι το παιχνίδι ήταν στημένο από την εγκληματική συμμορία που μας κυβερνά.

    ReplyDelete
  2. Ποτε θα τους παρουμε με τις πετρες;;; ΟΕΟ!

    ReplyDelete
  3. Η συμμορία αυτή Λύκε, βάζει τα γυαλιά στις αντίστοιχες του Καπόνε και του Ντίλιγγερ. Δεν ξέρω τι βγάζει η σύγκριση με τον Αμίν Νταντά.

    ReplyDelete
  4. Butterfly, προς το παρόν μαζεύουμε πολεμοφόδια. Οταν τελειώσουμε όμως...

    ReplyDelete
  5. Αθλιοι σκέφτεστε κάτι καλύτερο;

    ReplyDelete
  6. Σωστα ολα Swell, αλλα μερικες φορες νοιωθουμε οτι ειμαστε..φωνες βοωντων εν τη ερημω!
    Ειδικα οταν βλεπω τον μετεκλογικο χαρτη με τα πρασινομπλε σημαιακια,ανα την Ελλαδα, απελπιζομαι και πιστευω οτι τιποτα δεν αλλαζει..
    (Ευτυχως, ομως, η απελπισια μου δε κρατα πολυ!) :)

    ReplyDelete
  7. Είπαμε...
    Άλλαξε σαράντα τζάμια στα παράθυρα,
    και ακόμη να καταλάβει ότι φοράει σπασμένα γυαλιά.

    ReplyDelete
  8. Kαλημέρα Ελβα,
    Εχουμε πιάσει πάτο. Αυτό με κάνει να ελπίζω. Ιδωμεν στις 8 Νοεμβρίου. Αλλοιώς θα περιμένουμε τη 17 του ιδίου μηνός...

    ReplyDelete
  9. Αυτό είναι το προσόν του, Τίκτε. Η διορατικότητά του.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...