October 25, 2010

Η διακωμωδιακή συνέντευξη του πανικόβλητου ΓΑΠα



O πανικός φάνηκε και από το διαφημιστικό σποτ που προβλήθηκε πριν την έναρξη της συνέντευξης στους ενσωματωμένους δημοσιογράφους.  Πρωταγωνιστεί ο ΓΑΠας και η ομάδα ΔΙΑΣ.  Το μήνυμα το καταλάβαμε:  Ή με ψηφίζετε ή θα σας πηδήξω (sic).  To σποτ είχε γυριστεί κι αναφερόταν σε άλλη χώρα.   Η διάρκεια του σποτ ήταν 1'.  Πληρώθηκε από τα χρήματα της SIEMENS που δεν βρέθηκαν στο ταμείο του PASOK.
Η κωμωδία φάνηκε από την εισαγωγική του τοποθέτηση.  Το πατριωτικό καθήκον του ανθρώπου που δήλωσε ότι "προτιμώ να χάσω ένα κομμάτι εδάφους της χώρας  για να μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος", είναι να θεωρεί την επιστροφή στη δραχμή και την κακή εικόνα της χώρας, λαίλαπα.  Αυτό είναι αρμοδιότητας ψυχιάτρου.

Αν πάρει μέτρα, θα πάρει μέτρα για να χτυπήσει τη διαφάνεια.  Ετσι το είπε.   Ο Ολι Ρεν μπορεί να λέει ό,τι θέλει.  Σε αντίθεση με το ΓΑΠα, που μιλά πάντοτε υπεύθυνα.  Κανονικά, θα έπρεπε να ζητήσει αγγλόφωνους δημοσιογράφους και η συνέντευξη να μεταδιδόταν με ελληνικούς υπότιτλους.

Για όσους νομίζουν ότι βουλιάξαμε, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι ιδιοκτήτες των κλειστών καταστημάτων, σε όλους αυτούς είπε ότι δεν βουλιάξαμε.  Ζήτησε από τους κοινοτικούς εταίρους να του εγγυηθούν ότι θα πληρώνουν όλοι φόρους, ώστε αυτός να μειώσει τους φόρους.   Αυτό που δεν μπορεί να κάνει ο ίδιος, ως οφείλει, να χτυπήσει δηλαδή τη διαφθορά στις εφορίες, το ζήτησε από τους εταίρους του.

Για την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας είπε ότι φταίει ο δήμος.  Συμπτωματικά ο δήμος ανήκει στη ΝΔ.  Συμπλήρωσε ότι γι' αυτό κατεβάζει στις εκλογές τον Καμίνη, που θα λύσει όλα τα προβλήματα

Στην ερώτηση για τη συνεχιζόμενη αφαίμαξη των μισθωτών και των συνταξιούχων από την ακρίβεια. απάντησε με την ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

Να δείτε ότι πριν τις εκλογές θα "σκάσει  τελείως συμπτωματικά" κάποια μικρή ή μεγάλη υπόθεση τρομοκρατίας, ώστε η τρομοκράτηση των ψηφοφόρων εκτός της οικονομίας να περιλάβει και την ασφάλεια των ανθρώπων.

Well done Jeffrey!`  Ιt's been a perfect comedy.  On national transmission.

12 comments:

  1. Μάλλον για bed time story μου έκανε, αλλά το κακό είναι οτι τα "παιδάκια" που απευθύνεται, μεγάλωσαν και βγήκαν στην σύνταξη..

    μετά απο όλα τα παράδοξα που άκουσα (όπως το να πατάξουν την διαφάνεια) μπορώ να πάω για ύπνο με το ένα μάτι ανοικτό..

    καληνύχτα σας..

    ReplyDelete
  2. Σε ήξερα για βιτσιόζο αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό...

    ReplyDelete
  3. Bed time story ήταν Ευρύνοε, αλλά είχε και γέλιο ν' ακούς πάλι τα ΓΑΠεια ελληνικά. Οτι αν δεν κάνουμε αυτά που μας λέει, δεν θα έχουμε καλή αποτελεσματικότητα.

    ReplyDelete
  4. Επαγγελματική διαστροφή είναι Λύκε. Και την απολαύσαμε με τα παιδιά. Ο κερατάς έχει επηρεάσει κι αυτά.

    ReplyDelete
  5. Είσαι χαμένος για χαμένος, δεν σώζεσαι με τίποτα πια κι έχεις παρασύρει και τα παιδιά στην κατρακύλα.

    ReplyDelete
  6. Eιδες τι...εχασα χθες, βρε Swell? ;))

    Aφιερωνω,παντως,ενα σχετικο τραγουδακι!

    ReplyDelete
  7. Και βέβαια έχασες Ελβα. Επειδή δεν ζεις πλέον στη χώρα των θεών. Του Καραμανλή, του Παπανδρέου και των λοιπών. Κι επειδή ζήλεψαν το Δία, που γαμούσε δεξιά κι αριστερά, έχουμε πλέον πολλούς από δαύτους, να δώσουμε και σε σας. Αν θέλετε.

    ReplyDelete
  8. Θα σε στεναχωρήσω, αλλά δεν είδα ούτε second.

    Διάβασα σήμερα εφημερίδες...
    wow!

    Σωστά έπραξα.

    Καλησπέρα φίλε swell

    ReplyDelete
  9. Είπα και γω να κάτσω να δω την διακλανική.
    Η πίτσα αυτοπυρπολήθηκε.
    Οι μπύρες κατέβηκαν σε απεργία και δεν άνοιγαν το πώμα.
    Έμεινα και γω να απολαμβάνω στεγνά αυτήν την ευφράδεια λόγου του αμερικανού πρέσβη στην ελλάδα.

    ReplyDelete
  10. Πολύ καλά έκανες Βάσσια. Αν και θα στεναχωρηθεί το παιδί αν το μάθει. Οι παλιές αγάπες δύσκολα ξεχνούνται.

    ReplyDelete
  11. Bρε σύ Τίκτε, η τηλεόρασή σου υποτιτλίζει αυτόματα; Σε ζηλεύω.

    ReplyDelete
  12. Δεν την είδα την κωμωδία, αλλά σε κάτι αποσπάσματα σήμερα το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι μάλλον θα ήταν προτιμότερο να γίνει στα αγγλικά με ελληνικούς υπότιτλους.

    Γενικά πιστεύω ότι ήταν εντελώς πρόστυχο αυτό που έβαλαν τον γαπ να κάνει, οι κουμανταδόροι του. Χρησιμοποιεί της εκλογές σαν δημοσκόπηση για το κόμμα του και σαν μοχλό πίεσης στο λαό ώστε να μην χάσει ψηφοφόρους.

    Ρε δεν πάω να ψηφίσω με την καμία. Δεν ξανασυμμετέχω σε αυτό το πανηγήρι.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...