October 28, 2010

The show goes on!




Τζίφος, φιάσκο η "ανάκριση" του Μ. Χριστοφοράκου από τα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής στη Γερμανία. 7 ώρες "ανάκριση" και ο Χριστοφοράκος δήλωσε ότι δεν δωροδόκησε κανέναν πολιτικό.  Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Siemens ισχυρίστηκε ότι «δεν είχε φιλία με κανέναν πολιτικό, δεν έχει δώσει δώρα ούτε είχε υποσχεθεί σε κανέναν πολιτικό, κόμματα, ούτε του ζητήθηκαν τέτοια δώρα σημαντικής αξίας».  Ο εξοπλισμός δηλαδή του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη SIEMENS, δεν έγινε.  Κάποιος νοσηρός εγκέφαλος το διέδωσε και το πήραν τα ΜΜΕ και το 'καναν αεροπλάνο.

Τα χρήματα του Τσουκάτου και του Μαντέλη από τη SIEMENS είναι άλλη μια φαντασίωσή μας.  Ο ΓΑΠας δήλωσε απευθυνόμενος στους ιθαγενείς ότι τα χρήματα δεν εντοπίστηκαν.  Η MAYO του Μητσοτάκη, μια ονείρωξη ήταν.  Αλήθεια, αν ο Χριστοφοράκος έλεγε ότι έδωσε χρήματα στον Α και το Β πολιτικό από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, οι βουλευτές της Εξεταστικής τί θα έκαναν;  Δεν θα το "κατάπιναν;"   Γι' αυτό ακόμα νομίζουμε ότι ψάχνουμε να βρούμε τι έγινε, κάτι που ξέρουν κι οι πέτρες.  Ενώ, στην πραγματικότητα παρακολουθούμε μια θεατρική κωμωδία.  Με θεατές εμάς, στο ρόλο των ηλιθίων.

Ο Μουνίμιτς, ελέω  ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ξαναχτύπησε.  Στόχος αυτή τη φορά ήταν ο Μπουτάρης, που τον χαρακτήρισε μουτζαχεντίν.  Ο τραγόπαπας δήλωσε στις κάμερες ότι "αν ο Μπουτάρης δεν ανακαλέσει, δημαρχείο απ' αυτόν δεν θα δει!"  Ζήτησε μάλιστα από το ΓΑΠα να παρέμβει.  Κι αυτός μίλησε στο Μπουτάρη  ο οποίος δήλωσε ότι "τιμά την εκκλησία!" Αυτή τη θρησκευτική δημοκρατία έχουν φτιάξει τα δύο μεγάλα κόμματα.  Να βγαίνει ο κάθε βρομιάρης παπάς και να λέει ό,τι του κατέβει στο άρρωστο κεφάλι του.  Και οι πολιτικοί να χορεύουν στο ρυθμό που δίνει ο παπάς.  Αυτή είναι μια θεατρική παράσταση τρόμου.




Πηγή 2ης φωτό από εδώ

11 comments:

  1. Ρε Swell Χριστοφοράκος δεν ήταν ένας άστεγος που την έβγαζε στα παγκάκια του Εθνικού κήπου?
    Γιατι τον φορτώνονται τωρα ότι έδωσε, λέει, μίζες στους πολιτικούς?

    ReplyDelete
  2. Ωραια η ..''θεια κωμωδια'' που περιγραφεις ;) Συμπτωση γιατι και εγω κατι για θεατρικο σκεφτομαι να γραψω...
    Κοντος ψαλμος αλληλουια ομως, δε λενε; Για να δουμε θα υπαρξει αναλογη αποδοκιμασια της.. παραστασης στις εκλογες;

    ReplyDelete
  3. Στον ήλιο μοίρα δεν είχε Λύκε ο καημένος. Και του έμελλε τώρα να πληρώσει τις πομπές αυτών που συχνάζουν στο Αντρο της Αλητείας στην πλατεία Συντάγματος.

    ReplyDelete
  4. Δεν είμαι αισιόδοξος Ελβα. Βλέπω τι ανεβάζουν τελευταία γνωστοί πασόκοι bloggers (άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε) κι απογοητεύομαι.

    ReplyDelete
  5. Τι χέση μπορεί να έχει ένας Έλληνας με έναν μουτζαχεντίν; Πάντως η ελληνική εκκλησία ή μάλλον ή Εκκλησία στην Ελλάδα εποπτεύει και την πολιτική ζωή, όχι μόνο το "ποίμνιό" της. Άκου ο παπάς να θέλει να κατευθύνει το εκλογικό σώμα εκεί΄που αυτός θέλει, επειδή εγωιστικά δεν του κάθεται κάποιος υποψήφιος! Μπράβο παπάδες! Αν ερχόταν από καμιά πλευρά η θεία Δίκη, δε θα είχατε πού να κρυφτείτε!

    ReplyDelete
  6. Με το ΕΛΛΗΝΑΣ δεν εννοώ εδώ τον Μπουτάρη, αλλά κάθε Μπουτάρη που σκέφτεται την αρχαία Ελλάδα και τον αθάνατο πολιτισμό της!

    ReplyDelete
  7. Καλή σας μέρα.Έχουν όλα τα μέσα να παραχαράξουν την ίδια την ιστορία, που έτσι και αλλιώς γράφεται από τους νικητές.
    Δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα προκειμένου να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη.Έτσι και αλλιώς και οι μηχανισμοί τους είναι δοσμένοι και οι ανοχές μας τους επιτρέπουν τα πάντα, ακόμη και να μας χλευάζουν.
    Σημ:Γράφεις στην απάντηση στην καλή μου φίλη την Elva:

    "Δεν είμαι αισιόδοξος Έλβα. Βλέπω τι ανεβάζουν τελευταία γνωστοί πασόκοι bloggers (άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε) κι απογοητεύομαι."

    Βρε παιδιά τι άλλο περιμένετε δηλαδή από τούτους, θα καθυστερήσουν πολύ, θα καταλάβουν αλλά θα καθυστερήσουν.
    Εμείς με την σειρά μας ας μην χάνουμε χρόνο.Και ό ελάχιστος λειτουργεί σε βάρος μας. 'Οπως μπορεί ο καθένας, με τον λόγο του, με την πειθώ του, με την συμμετοχή του.Μας πήραν φαλάγγι, ας μην παραδοθούμε τουλάχιστον, μόνον έτσι έχουμε ελπίδες και θα μας χρειαστούν.

    ReplyDelete
  8. Δεν τους γνώριζε. Με το ζόρι τον παίρνανε μαζί τους στα τσιμπούσια.

    ReplyDelete
  9. Kapistri, ενώ συμφωνούμε για την εκκλησία, διαφωνώ με την απόφαση του Μπουτάρη να "απολογηθεί" για τον χαρακτηρισμό που έκανε. Είναι ντροπή τον 21ο αιώνα, οι πολιτικοί να κρέμονται απ' τα αρχ@@@α του κάθε τραγόπαπα.

    ReplyDelete
  10. H "ηθική" του PASOK Black Bedlam έχει διαβρώσει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του κόσμου. Κι επειδή κάποτε βολεύτηκαν στο πλαίσιο αυτής της "ηθικής", τώρα τους είναι πολύ δύσκολο να δουν αντικειμενικά τον Τζέφρυ. Ισως αλλάξουν οπτική, αν αρχίσουν να πεινάνε.

    ReplyDelete
  11. Wert, στις εκδηλώσεις της Ντόρας πήγαινε γιατί τον απειλούσε λέγοντάς του ότι ήταν ερωτευμένη μαζί του και θα του την "έπεφτε". Ε, τι να κάνει ο άνθρωπος. Το χαμόγελο Μητσοτάκη δεν παίζεται. Μπορεί να πάθεις αποπληξία.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...