November 2, 2010

Τα μαθηματικά της Κυριακής


Λοιπόν, επειδή όλοι σας την Κυριακή το βράδυ θα κάνετε πράξεις για να δείτε τη δύναμη των δύο κομμάτων, γιατί οι εκλογές είναι αυτοδιοικητικές, είπα να σας βοηθήσω με τα μαθηματικά που θα χρειαστούν, τουλάχιστον στην Αττική.  Για τη Νέα Δημοκρατία δεν θα χρειαστεί να κάνετε πολλά.  Θα αθροίσετε τα νούμερα του Κικίλια και ιδού η δύναμη της ΝΔ.  Οπότε θα δείτε τι αποτέλεσμα είχαν οι νοηματικοί ακροβατισμοί του Σαμαρά.

Για το PASOK τα πράγματα είναι πιο δύσκολα.  Θα χρειαστείτε χαρτί και μολύβι ή αριθμομηχανή με πολλές μνήμες.  Γιατί στη δύναμη του ΓΑΠα, θα πρέπει να προσθέτετε το Σγουρό του PASOK, το Γεωργιάδη του ΛΑΟΣ, το Δημαρά του PASOK, το Μητρόπουλο του Συνασπισμού, τον Αλαβάνο του Μετώπου και το Ψαριανό της Δημοκρατικής Αριστεράς.   Το PASOK, βλέπετε, από πολυσυλλεκτικό κόμμα που ήταν έγινε πολυγαμικός συρφετός.   Γι' αυτό φυλαχτείτε!

6 comments:

  1. ΟΚ το πιάσαμε,ΚΚΕ δαγκωτό-Αδιαφορος

    ReplyDelete
  2. Swell ο ΓΑΠας ο Α' έλεγε πως "Δεν κάνουμε επιλογή τυράννων, αρνούμεθα την τυραννία".... και αρνούμενοι την τυραννία επιλέγουμε σταθερά!!!

    ReplyDelete
  3. Aνώνυμε έχεις υπηρετήσει στο Μιχαλάκη; Το Χρυσοχοΐδη ντε. Γιατί τέτοιο αισθητήριο, δεν μπορώ να το αποδόσω αλλού.

    ReplyDelete
  4. Λύκε, τις τελευταίες μέρες μου έγινε σαφές ότι εκτός της τυραννίας πρέπει πλέον ν' αρνηθούμε και τη μαλακία.

    ReplyDelete
  5. Οποιος διαφωνεί υπάλληλος του Μιχάλη,φυσικά!Σουέλ,κνίτης δεν ήσουν ποτέ ούτε ανορθόγραφος.Κνίτη σε έκανε το σύστημα.Ας πρόσεχες.Τα απλά μαθηματικά σου αυτό βγάζουν.Την τυραννία δύσκολο να την αρνηθούμε γιατί την έχουμε μέσα μας.Το ανώνυμος είναι τίτλος,όπως Swell,υπογράφω επωνύμως-Αδιάφορος

    ReplyDelete
  6. Ανώνυμε, τελικά έχεις το "χάρισμα". Αφού δεν ψηφίζω ΚΚΕ, το σύστημα μ' έκανε Κνίτη. Εσένα ποιός σε έκανε προβληματικό;

    Μου άρεσε πολύ το "ανώνυμος είναι τίτλος,όπως Swell,υπογράφω επωνύμως-Αδιάφορος". Ετσι υπογράφει και ο ΓΑΠας, σοσιαλιστής.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...