November 5, 2010

Αναγκαίο κακό η μαλακία



Αναγκαίο κακό αποδεικνύεται η μαλακία για τη ΝΔ.  Η μαλακία που τους έκανε απόψε ρόμπες.  Ο Καραμανλής συναντήθηκε με τον Κορκίδη.  Και χτύπησαν οι καμπάνες.  Αν χαρακτήρισε ο Καραμανλής το μνημόνιο αναγκαίο κακό.  Οι εκδόσεις που υπάρχουν:

Συζήτησαν για την οικονομία και ο Καραμανλής χαρακτήρισε το μνημόνιο αναγκαίο κακό.  Αυτό διαψεύστηκε εκ των υστέρων και από τις δύο πλευρές.  Συζήτησαν για την οικονομία αλλά δεν ειπώθηκε τίποτα για το μνημόνιο.  Γιατί το μνημόνιο, ως γνωστόν, δεν αφορά την οικονομία.  Δεν συζήτησαν για την οικονομία, γιατί ο Καραμανλής αναφέρθηκε εκτενώς στις τιμές που, λόγω μνημονίου, έφτασαν τα σουβλάκια στην πλατεία της Ραφήνας και τα ψάρια στον Ξυπόλητο.  Bingo!

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Ανέκαθεν ήσουν κακόπιστος.
    Ο Καραμανλής ουδέποτε συζητούσε για οικονομία (αυτά τα είχε αφήσει στον Αλογομούρη) και ως εκ τούτου στη συνάντηση με τον Κορκίδη το πιο πιθανό είναι να συζήτησαν για το φαινόμενο του Άνθιμου και του Ψωμιάδη εν τω συγχρόνω βίο.

    ReplyDelete
  3. Λύκε, η κοινωνία με 'κανε κακόπιστο. Ημουν καλο παιδί. Λες ο Καραμανλής να πιστεύει ότι ο Ανθιμος πρέπει να "μαζευτεί" και θα αναλάβει ο ίδιος να τον πάρει στο φιλότιμο; Εχει πάντως επιχείρημα. Τις υπογραφές για τις ταυτότητες που έβαλε παρέα με την επιστημόνισσα σύζυγο. Θα τον απειλήσει ότι θα τις αποσύρει.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...