November 12, 2010

Λαϊκή Επανάσταση!




Την Επανάσταση του λαού κήρυξε η ΓΣΕΕ.  Με την 24ωρη απεργία που ανήγγειλε για τις 15 Δεκεμβρίου!  Ηδη ο Παναγόπουλος κρύβεται. Βγήκε στην παρανομία.  Οι δυνάμεις της αστυνομίας αναζητούν πληροφορίες προσφέροντας αμοιβή για τον εντοπισμό του.
Οι μέχρι τώρα προσπάθειες της αστυνομίας αποδείχτηκαν άκαρπες.  Δεν ανακάλυψαν το κρυσφύγετο που κρύβεται ο  Παναγόπουλος, φοβούμενος τις αντιδράσεις των εργαζομένων.  Μια πληροφορία νωρίτερα τον ήθελε να έχει βρει καταφύγιο στα γραφεία του ΣΕΒ. 

Ξένοι οίκοι στοιχημάτων,  τζογάρουν στο ερώτημα αν ο Παναγόπουλος θα έχει την ίδια, ή καλύτερη, ή χειρότερη "τύχη" από το Ραυτόπουλο.

8 comments:

  1. Προ τριμήνου περίπου, ο Παναγόπουλος ήταν εδώ στην επαρχία,διέμενε στην σουίτα ενός ξενοδοχείου,κρατώντας ένα πούρο μεγαλύτερο από το παλαμάρι του βαρκάρι,συζητούσε για τους "αγώνες".Σε μια αναφορά μου στο πούρο του και στους εργαζομένους,πέσαν πάνω μου οι "συναγωνιστές του" για να με απομακρύνουν.
    Στην επόμενη συνάντηση,ίσως ο συσχετισμός δυνάμεων να αλλάξει.

    ReplyDelete
  2. Δεν είναι τυχάιο Τίκτε, ότι πλέον δεν βλέπεις συνδικαλΗστή χωρίς τη συνοδεία μπράβων. Και αν τους ρωτήσεις τι τους χρειάζονται, θα σου πουν ότι έτσι χτυπούν την ανεργία...

    ReplyDelete
  3. Τι να ψηφίσουμε την δεύτερη Κυριακή;
    Ο Προβόπουλος προαναγγέλλει νέα σκληρά μέτρα το ίδιο και η Τρόϊκα. Δεν αποδώσανε λέει τα μέχρι τώρα μέτρα. (Άρα ήταν λάθος). Θεωρήσανε τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου θετικά για το ΠΑΣΟΚ και λένε ότι αφού δεν έχουν αντίρρηση οι Έλληνες και ξαναψηφίζουν του υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ τους αρέσουν τα μέτρα, έτσι πάρτε και άλλα πολύ χειρότερα. Δεν καταλαβαίνω την ψυχολογία των Ελλήνων. Από την στιγμή που ο ίδιος ο κ Παπανδρέου έδωσε χρώμα δημοψηφίσματος για το μνημόνιο στις εκλογές κάθε ψήφος στους υποψηφίους που στηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ είναι ψήφος υπέρ του Μνημονίου και υπέρ της λήψης νέων σκληρότερων μέτρων.
    Θα μου πει κανείς ναι αλλά ο Κακλαμάνης είναι αντιπαθής (ή ο Ψωμιάδης). Ναι συμφωνώ αλλά οι δήμαρχοι θα είναι καλοί ή κακοί για τον δήμο τους μόνο ενώ σε αυτές τις εκλογές παίζεται το μέλλον της χώρας, των εργαζομένων, των νέων, των συνταξιούχων. Γι’ αυτό πιστεύω ότι πρέπει να καταψηφιστούν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ παντού. Μαύρο λοιπόν στους υποψήφιους που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ.

    ReplyDelete
  4. Δεν παίρνω και όρκο αλλά νομίζω ότι το πρωϊ, την ώρα που ο καλός Θεούλης έριχνε καρέκλες και λοιπά τραπεζοκαθίσματα για ανανέωση της επίπλωσης μας, ο Παναγόπουλος εθεάθη να κινείται συνωμοτικά πλησίον γνωστής γιάφκας στην περιοχή του ανακαινισμένου ξενοδοχείου Καστρί.

    ReplyDelete
  5. Ανώνυμε, τους υποψήφιους της ΝΔ γιατί τους αφήνεις απ' έξω; Παρθένες νομίζεις ότι είναι και δεν ξέρουν τίποτα για το φόνο;

    ReplyDelete
  6. Πιο κακόφημη γειτονιά δεν θα ΄βρισκε ο Πασοκόπουλος Λύκε. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία σ' αυτή τη ζωή.

    ReplyDelete
  7. Όλα τα καθίκια που διετέλεσαν επικεφαλής των μεγάλων συνδικαλιστικών παρατάξεων στη συνέχεια έκαναν καριέρα σαν πολιτικοι. Καλά του έκαναν και τον πλάκωσαν στις μπουνιές, όπως καλά έκαναν και πλάκωσαν στις μπουνιές και τον αλλο τον Πολυζωγοπουλο. Ειναι ο μόνος τρόπος για να καταλαβουν, κλοτσιές και ροχαλες.

    ReplyDelete
  8. ΑΔ, έκαναν καριέρα σαν κλέφτες δίπλα στους άλλους κλέφτες, νομίζω ότι θέλετε να πείτε.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...