November 4, 2010

Οι μπλόφες


Όταν ο ΓΑΠας έλεγε προεκλογικά ότι "υπάρχουν λεφτά", καταλάβαμε εκ των υστέρων ότι μπλόφαρε για να υφαρπάξει τις ψήφους και να κερδίσει την εξουσία.  Όταν ο ΓΑΠας έλεγε ΠΜ (προ μνημονίου) ότι απειλούσε τους Ευρωπαίους με προσφυγή στο ΔΝΤ, έχοντας ένα πιστόλι πάνω στο τραπέζι, μπλόφαρε πάλι.  Η απόφαση για το ΔΝΤ ήταν ήδη ειλημμένη.  Και το πιστόλι να μη σας πω που είναι σήμερα...


Βγαίνουν τώρα οι υπάλληλοί του, αυτοί που αυτοαποκαλούνται υπουργοί, και δηλώνουν ότι ο ΓΑΠας δεν μπλοφάρει όταν λέει πως αν καταψηφιστούν την Κυριακή οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ, θα "μιλήσει" ο λαός.  Θα προκηρύξει, δηλαδή, πρόωρες βουλευτικές εκλογές.  ΤΑ ΝΕΑ του Σαββάτου μάλιστα έγραψαν ότι η πράξη νομοθετικού περιεχομένου για αναβολή του 2ου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, με πρόσχημα το κόστος, και διεξαγωγή τους στις 12 Δεκεμβρίου μαζί με τις βουλευτικές, είναι έτοιμη.  Ο σεβόμενος τους θεσμούς ΓΑΠας, όπως τους σεβόταν και ο προκάτοχός του μπουχέσας, θέλει σώνει και καλά να ψηφίσουμε τους υποψηφίους του.  Γιατί δεν γουστάρει να γνωρίσουμε κάτι άλλο από την αλητεία του ΠΑΣΟΚ.



14 comments:

  1. Καλημερα!
    Πιστευεις οτι θα το τολμησει; Γιατι ειλικρινα πιο ηλιθια απειλη δεν εχω ακουσει! Τι ακριβως εχουμε εμεις να χασουμε αν παει σε εθνικες εκλογες; Εκεινος ομως εχει να χασει την εξουσια και τη θεση του, που κατα πως φαινεται ειναι χρησιμη σε πολλους, εκτος απο τους Ελληνες βεβαια.
    Εκτος κι αν απλα ψαχνει αφορμη να εγκαταλειψει κι αυτος το καραβι που βουλιαζει.
    Αλλα ο καπετανιος φευγει τελευταιος..οι αρουραιοι απο την αλλη, φευγουν πρωτοι!...

    ReplyDelete
  2. Aπάντησες μόνη σου Butterfly. Ως αρουραίος, που είναι, ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τη χώρα των διεφθαρμένων. Αν δεν του βγει ο εκβιασμός.

    ReplyDelete
  3. Και τρομάξαμε τώρα πες του......

    Καλησπέρα swell

    ReplyDelete
  4. Εγώ τα 'κανα πάνω μου Βάσσια από την τρομάρα. Καλησπέρα σου!

    ReplyDelete
  5. Αρκετά κουράστηκε έναν ολόκληρο χρόνο να παριστάνει τον πρωθυπουργό,
    Θα κάνει πρόωρες εκλογές και στην αναμπουμπούλα (κάτι ξέρουμε κι εμείς οι λύκοι απ' αυτά) θα σηκώσει όλο το χαρτί, θα πάρει και την οικογένεια και θα την κάνει για το χωριό (Minnesota City).

    ReplyDelete
  6. "Ο σεβόμενος τους θεσμούς ΓΑΠας" ...
    πρωτον δεν ειμαι σιγουρος οτι αντιλαμβανεται την εννοια"θεσμος" και δευτερον εχω την υποψια οτι θα ζησω για δευτερη φορα την εμπειρια "οικουμενικης κυβερνησης" μισοΠΑΣΟΚ,ΝΤΟΡΑ,ΛΑΟΣ,Δ.ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

    ReplyDelete
  7. Τα (όμορφα, όντως) βυζάκια τι ρόλλο παίζουν; :-)

    ReplyDelete
  8. http://www.youtube.com/watch?v=mxqKF3KzCLk

    ε, μετά απο ένα χρόνο, βαρέθηκε να παίζει την κυβέρνηση ο Γιωργάκης..

    ReplyDelete
  9. Λύκε, αν είναι να φύγει, του κάνω και τα εισιτήρια, προσφορά του κολλητού του. Του Rebel.

    ReplyDelete
  10. ΑdeGia, βρε συ το παιδί δεν ξέρει τα ελληνικά καλά. Τι θεσμός λες. Πες του institution μήπως και καταλάβει.

    Με το "διαβολικό" σενάριο που περιγράφεις, διαβολικό λόγω του Καρατζαφύρερ, μέσα είσαι...

    ReplyDelete
  11. Heliotypon, τα ωραία ή μη βυζάκια, είναι από μια καμπάνια που έκανε η γαλλική εταιρία υπαίθριας διαφήμισης AVENIR πριν 20 περίπου χρόνια. Για να βελτιώσει τις πωλήσεις της έκαναν αυτή την καμπάνια για να δείξουν πόσο αποτελεσματική μπορεί να είναι η υπαίθρια διαφήμιση. Την πρώτη βδομάδα έτρεξε η κοπέλα και με τα δύο μέρη του μαγιό και έλεγε στις 2 Σεπτέμβρη θα βγάλω το πάνω. Οντως την επόμενη βδομάδα βγαίνει χωρίς το πάνω, λέγοντας ότι στις 7 Σεπτέμβρη θα βγάλω το κάτω. Στις 7 Σεπτέμβρη βγήκε χωρίς το κάτω, αλλά πλάτη. Φαντάζεσαι το ενδιαφέρον που προκάλεσε σ' όλη τη διάρκεια που "έτρεξε." Η καμπάνια αυτή έμεινε στην ιστορία και θεωρείται case-study διεθνώς στο marketing.

    ReplyDelete
  12. Ευρύνοε, αυτός έπαιζε με τους κολλητούς του, εμείς πληρώνουμε τα γαμησιάτικα.

    Το είχε πει ο Πανούσης, αλλά δεν τον άκουσε κανείς. Βλέπεις δεν είναι Πρετεντέρης, δεν τα "παίρνει" από το Μαξίμου ώστε να θεωρείται έγκυρος...

    ReplyDelete
  13. Χαός σε όλες τις εκλογές, Εθνικές και μη!

    Καλύτερα χάος παρά ΠΑΣΟΚικο χάος!

    ReplyDelete
  14. Πειρατές του Ονείρου, το χάος είναι ένα. Αυτό που "βασιλεύει" στο μυαλό του ΓΑΠα.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...