March 22, 2011

Αρχισαν τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ


Τα 'χουν χάσει τελείως πλέον στο ΠΑΣΟΚ.  Ο πανικός αποδεικνύεται πάντοτε πολύ κακός σύμβουλος.  Τόσο κακός που δεν αντιλαμβάνεσαι τι λες, ούτε τη σημασία αυτών που λες.  

Σήμερα το πρωί, μιλώντας στο FLASH η Θεοδώρα Τζάκρη έβαλε στο ίδιο καλάθι, το κίνημα Δεν Πληρώνω, αυτούς που επιτίθενται φραστικά στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αυτούς που γιαούρτωσαν τον Πάγκαλο και όσους επιτέθηκαν στο Χατζηδάκη.  Ως ένα σημείο έχει δίκιο η κα Τζάκρη.  Η "εκτίμηση" που έχει ο κόσμος γενικά για τους πολιτικούς και ειδικά για το κόμμα της είναι τόσο μεγάλη, που ψάχνει νέους δρόμους έκφρασης.  Αλλά με το να τα συνδέει (και αυτή)  με το ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα, δείχνει τον πανικό τους.  Εφτασε σε σημείο να πει ότι τέτοιες συμπεριφορές ήταν η αιτία που φτάσαμε στη χούντα το 67!   Ξεχνώντας το ρόλο που έπαιξε  ο παππούς του πρωθυπουργού και αρχηγού της.

Αργότερα και στο ίδιο ραδιόφωνο το ρόλο ανέλαβαν τα γνωστά παπαγαλάκια, Λάλας και Μπογδάνος.  Ο Πάγκαλος, με τις αιρετικές του δηλώσεις παίζει μονίμως το σάκκο του μποξ.  Για τη δήλωσή του ότι αν γίνει απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, ηθικός αυτουργός θα είναι ο Τσίπρας, δεν είπαν κουβέντα.  Αναρωτήθηκαν, βέβαια, αν η δήλωση για τη σημαία στα Ιμια που  δήθεν θα την  έπαιρνε ο αέρας, ήταν αιρετική.

Ευτυχώς, που οι Τούρκοι δεν θα επιτρέπουν στον Οτσαλάν ν' ακούει FLASH στη φυλακή...


15 comments:

  1. Κι όμως τα κινήματα συνδέονται. Συνδέονται στη βάση της άρνησης των μέτρων (κάπως αποπροσανατολιστικά και απομονωμένα) και της κακής εικόνας προς την κυβέρνηση. Ωστόσο, δεν είναι εντελώς ακομμάτιστα. Κάπου έχει σχετικό δίκιο και η Τζάκρη. Μπορεί η συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ να είναι πιο μικρή (δεν είναι δα και τόσα μαζικά τα σχετικά κινήματα), αλλά σαφώς έχουν μία περίεργη στήριξη, τουλάχιστον ηθική.

    ReplyDelete
  2. Όποιος δε θέλει να ζυμώσει δέκα χρόνια πολιτικο-αυνανίζεται..

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

    Από τη συνέντευξη Βαγγέλη Αποστόλου για το σκάνδαλο της Σκύρου
    http://skyrosnea.pblogs.gr/2008/10/h-synentefxh-toy-baggelh-apostoloy.html

    “...Όλα τα παραπάνω καλύφθηκαν, δυστυχώς, εκ των υστέρων και νομοθετικά με την προσθήκη την ύστατη στιγμή (δεν υπάρχει στο Σχέδιο Νόμου) στο άρθρο 15 του .. Ν. 3208/03 .., της φράσης: «Τα δάση και οι δασικές εν γένει εκτάσεις των περιοχών…. και της νήσου Σκύρου του Νομού Ευβοίας, τα οποία υπέκειντο σε διαχείριση, ως ιδιωτικά, σύμφωνα με την 70534/30-11-1894 διαταγή του Υπουργείου Οικονομικών, αναγνωρίζονται ως ιδιωτικά» (ε)...”

    Αυτό το “(δεν υπάρχει στο σχέδιο νόμου)”
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ?
    ποιος ο συντάκτης του? και ποιος ο τεχνοκράτης της σύνταξής του?, ποιος προιδέασε ποιος προέτρεψε και ποιος είχε την φαεινή ιδέα? για την παραποίηση του πνεύματος του Νομοθέτη, μέσω του κείμενου προσθήκης στο νόμο, παρά του ότι κάτι τέτοιο δεν υπήρχε στο πνεύμα του Νομοθέτη στο Σχέδιου τού Νόμου του, και ΠΑΡΑΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ του ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ έξω από το Σχέδιο Νόμου, ΚΑΤΑ την ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ, έκανε ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

    ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΞ ΑΓΝΟΙΑΣ κραυγών τινών ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ, έξω από τη Βουλή έμμεσα εμπεριέχεται ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ κι αυτό το ανεξέλεγκτο της διερεύνησης στη σχέση των πραγμάτων σε επίπεδο αποδοχής της παραπλάνησης δια της σιωπής ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ, της ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗ από το Σχέδιο Νόμου και την παραποίηση του μέχρι τη δημοσίευσή του στη Εφημερίδα της Κυβερνήσεως?

    ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΥΠΟΘΑΛΠΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ.

    ReplyDelete
  3. Mη τα βάζετε με την θεοδώρα και πάει για καφέ, όχι τίποτα άλλο θα μας τον χρεώσει.

    ReplyDelete
  4. Ποια είναι η κυρία?

    ReplyDelete
  5. Δείμε συμφωνώ. Οπως το πάνε όμως, σε λίγο θα αποδίδουν στο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από τις διακυμάνσεις του δείκτη του χρηματιστηρίου, και τον καιρό...

    ReplyDelete
  6. Δικαιόπολη, πιστεύεις πραγματικά ότι μια επιτροπή της βουλής, θα εντοπίσει και αποκαλύψει τους "παραβατικούς εχθρούς της δημοκρατίας";

    ReplyDelete
  7. Ανώνυμε, λες να κληθούμε πάλι εμείς να πληρώσουμε τον καφέ της παρηγοριάς;

    ReplyDelete
  8. Λύκε είναι ντροπή να αγνοείς την κυρία υφυπουργό των Εσωτερικών. Από τα νέα πρόσωπα του ΠΑΣΟΚ, που φέρνει το παλιό και δοκιμασμένο "ήθος" των Πασόκων.

    ReplyDelete
  9. Καλά αυτό δεν είναι αναμενόμενο; Ποιος έφταιγε για το χιονιά που εβδομάδων νομίζεις;

    ReplyDelete
  10. Σωστά Δείμε! Ο ΣΥΡΙΖΑ έφταιγε, όπως φταίει και για την περιοδεία του Νταβούτογλου στη Θράκη. Περιμένω να του αποδόσουν και την εξαφάνιση της Τζούλιας.

    ReplyDelete
  11. To thema einai oti o komsos den gnorizei oti exoun pesei miniseis apo tous ypallilous pou tin ekanan ta lamogia auta....alla oute gnorizei o kosmos oti i filada auti exei terastia xreei pou den tha parei kairo na anoustei to mpam...giati pente margeloi mazi prepei na tin epidotoun gia na orthopodisei, ekei bebaia pata kai o enas margelos kai viazei to prosopiko pou tha tou gyrisei mpoumerank kai tha xasei to kefali tou mia kai kali...bebaia epanerxome se ena rito mou pou syxna synantao sta lamogia tou PASOK "mperdepsan tin poniria me tin eksipnada"....pio apla einai vathia nyxtomenoi... ego tous leo apo tora ante gia!!! giati meta den tha tous vlepoume kan gia na tous xeretisoume!!!

    ReplyDelete
  12. Ανώνυμε 11:29, μάλλον στην προηγούμενη ανάρτηση έπρεπε ν' αφήσεις αυτό το σχόλιό σου. Ο δαίμων του πλήκτρου enter...

    ReplyDelete
  13. Ποιά είναι η Θεοδώρα Τζάγκρη;

    ReplyDelete
  14. Παρατηρητή, απάντησα ήδη στο Λύκο παραπάνω.

    ReplyDelete
  15. Όταν φτάσει και ο κόμπος στο χτένι για τον φίλο Μαργέλο και εμφανιστεί η κατάταξη τους στην μαφία και τον υπόκοσμο της Ρόδου θα καταλάβετε πολλά πράγματα, προς το παρόν κοιμηθείτε ήσυχοι αλλά προσέξετε πόσο θα ανακατευτείτε με αυτά τα πίτουρα γιατί δεν θα τα φάνε μόνο κότες. Τώρα αν θεωρείτε επιτυχία η παρανομία με πρόστυχες κρυφές καλλονές στους μεγαλοκαρεκλαδες ανώμαλους της Ρόδου… τότε να χαίρεστε το επίπεδο το δικό σας και του φίλου σας του Μαργελου… σιγά την επιτυχία, έχει πολύ καλύτερα και πιο γεμάτα μαγαζιά στη Ρόδο, απλά κάποιοι έμαθαν να μέλλανε μόνο για Μαργελο διότι τους ποτίζει γενικώς τσάμπα, Σοχο, και Ροντα. Αλλά με την εφημερίδα θα γελάσετε πολύ και δεν θα αργήσει αυτό να γίνει, εγώ έμαθα ότι ο φωτορεπόρτερ τους, τους ζητά 100 ευρώ για κάθε φωτώ που αναδημοσιεύουν χωρίς την άδεια του, λέτε να τους πάρει και τα σώβρακα μαζί με την εφημερίδα? Έχουν γνώση οι φύλακες και η νύχτα την δική της γλώσσα… πόσο θα τον κρατήσει ακόμα το λευκό βουνό νομίζετε τον Μαργελο?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...