April 5, 2011

Δεν μας σκιάζει η φοβέρα

katikos from www.aformi.gr on Vimeo.

Δεν μας σκιάζει η φοβέρα, ούτε η κυβέρνηση με τα νέα μέτρα που θα μας πάρει σε 10 μέρες. Αυτή πρέπει να μας φοβάται.

12 comments:

  1. Τόσο καιρό πάντως αντιπρόταση δεν υπήρξε για τον τόπο χωροθέτησης ενός ΧΥΤΥ ή έστω ΧΥΤΑ. Και δεν ξέρω πώς μπορούμε να δικαιολογήσουμε τις μολότωφ με ρινίσματα σιδήρου ή με καουτσούκ. Αυτό δεν είναι διαμαρτυρία...

    ReplyDelete
  2. Οι δημοι της περιοχης της Λαυρεωτικης και οι γυρω εχουν κατεθεσει την προταση τους εδω και καιρο.
    Αν τα ΜΜΕ του Μπομπολα (κατα "συμπτωση" ο ιδιος επιχειρηματιας εχει συμφεροντα και απο τους ΧΥΤ?) δεν αναφερουν απολυτως τιποτα, αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει προταση.

    Οσο για τη διαμαρτυρια, οταν τα ΜΑΤ μπαινουν σε κατοικημενη περιοχη (8 του Φλεβαρη ηταν) τοτε δεν μπορεις να τους αντιμετωπιζεις με λουλουδια.

    ReplyDelete
  3. Ποια πρόταση, εννοείς, Αντώνη; Υπάρχει άλλη πρόταση χωροταξίας; Και γιατί δεν ακούστηκε στο διαδίκτυο;

    ReplyDelete
  4. Οι δημοι εχουν προτεινει ενα χωρο 40 (αν θυμαμαι καλα τον αριθμο) στρεμματων μεσα στο ΒΙΟΠΑ της Λαυρεωτικης οπου εκει θα διαχειριστουν τα δικα τους σκουπιδια.

    Αυτη ειναι η προταση τους.

    ReplyDelete
  5. Φίλε, πρώτη φορά το βλέπω αυτό΄. Θα το δω. Αν έχεις κάποιο link το δίνεις.

    ReplyDelete
  6. Το εχω ακουσει ο ιδιος πολλες φορες απο ανθρωπους της Λαυρεωτικης (και απο κοντα και σε ραδιοφωνα).
    Δεν αρνουνται να διαχειριστουν τα δικα τους σκουπιδια, αλλά δεν δεχονται τα σκουπιδια ολης της Αττικης και δεν δεχονται το Οβριοκαστρο.
    Θα κοιταξω για link και αν βρω θα σου πω.

    ReplyDelete
  7. Αυτό το γνωρίζω Απλά εγώ αναφερόμουν πού να πάνε τα σκουπίδια της Αττικής. Σε ποιο χώρο;

    ReplyDelete
  8. Πολυ μεγαλη κουβεντα αυτη Δημο.

    ReplyDelete
  9. Για το λόγο αυτό κι εγώ φωνάζω τόσους μήνες ότι οι κάτοικοι πρέπει να αφήσουν τα "όπλα" και να πιάσουν κανόνια για να Πιέσουν ώστε να γίνει νέος συνολικός σχεδιασμός παρουσία περιφερειάρχη, αντιπεριφερειάρχη και της Αττικής ΤΕΔΚ

    ReplyDelete
  10. Αντώνη και Δείμο, το θέμα των απορριμάτων της Αθήνας είναι τεράστιο. Μην αντιμετωπίζοντάς το τόσα χρόνια οι πολιτικοί, φτάσαμε εδώ με μια κορεσμένη Φυλή, που κλείνει κάθε λίγο και λιγάκι.

    Αυτό που λέει ο Αντώνης, το έχω ακούσει κι εγώ επανειλημμένα στο ραδιόφωνο.

    Δείμε, όσο τα λεγόμενα ακριβά προάστεια μένουν εκτός, δεν νομίζω ότι θα λυθεί το πρόβλημα. Με ή χωρίς κανόνια. Δεν βλέπω γιατί να μη γίνει ένας ΧΥΤΥ στο καμμένο βουνό πάνω από τη Κηφισιά. Που δεν έχει και αρχαία.

    ReplyDelete
  11. Τα ζήτημα των αρχαίων δικαστικά έχει λυθεί και τελεσιδικήσει... Η απάντησή σου όμως αφήνει να φανεί ένας ταξικής έμπνευσης τοπικισμός (εκεί οδηγείται εννοώ, όχι ότι λες εσύ ως τέτοιο) που σε πρακτικό επίπεδο θα καταλήξει στη γνωστή ρήση, μακριά από εμάς κι όπου θέλουν ας πάνε.

    ReplyDelete
  12. H δικαστική τελεσιδικία Δείμε, επειδή ζούμε στην Ελλάδα, δεν σημαίνει ότι είναι και σωστή ή δίκαιη. Στα υπόλοιπα συμφωνώ μαζί σου. Μακριά, μακριά!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...