April 7, 2011

Ο Κουταρνίθας και οι θαυμαστές του




Φαίνεται ότι πληθαίνουν οι "θαυμαστές" του Κουταρνίθα.  Χθες τον "περιποιήθηκε" άλλος ένας.  Κοινώς τις έφαγε πάλι.  Ισως ο Κουταρνίθας να αισθάνεται τώρα ότι πληρώνει για όλες τις αμαρτίες του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα.  Λάθος αγαπητέ.  Πληρώνεις το υψηλό σου ήθος κι εκείνο το χαρακτηριστικό που σου έχει προσδώσει ο κουμπάρος σου Νικητιάδης, ότι κινείσαι και λειτουργείς μονίμως βρόμικα.

Κι αντί να προσέχεις να μην κυκλοφορείς, ιδίως αφού τις "έφαγες" την πρώτη φορά (κλικ) που ίσως θεώρησες ότι ήταν τυχαίο γεγονός, εσύ το αψήφισες νομίζοντας ή ότι τελείωσαν οι "θαυμαστές" σου ή ότι σε προστατεύουν τα εικονίσματα.  Λάθος πάλι. Μία λύση βέβαια θα ήταν να έχεις τα εικονίσματα πάντα μαζί σου, τί νόημα έχει να τ΄αφήνεις στο γραφείο σου όταν εσύ δεν είσαι εκεί;  Για να προστατεύουν τις ανορθόγραφες  και ακατάληπτες σημειώσεις σου;  Και να χαθούν, θα μπορούσες να τις βρεις σε οποιοδήποτε δημοτικό σχολείο.


ΥΓ. Απόφευγε να κοιτάς κάτω από το αυτοκίνητο πριν μπεις κάθε φορά, για να δεις αν υπάρχει βόμβα.  Γελάνε ακόμα και στο φούρνο...

5 comments:

  1. Καλή σας ημέρα... Ακούστε κι αυτό!!!! Η ΠΡΟΟΔΟΣ από μεθαύριο δεν θα βγει, κι αυτό γιατί γίνεται μαζική επίσχεση εργασίας. Η εφημερίδα δεν έχει πληρώσει κανέναν, ούτε τους ''απολυμένους'' υπαλλήλους (τα δεδουλευμένα και την αποζημίωση τους), ούτε τους υπάρχοντες... Τρίζουν τα κόκκαλα του μακαρίτη.

    ReplyDelete
  2. Ανώνυμε καλησπέρα, ο μακαρίτης θα έπρεπε να πρόσεχε αυτούς που ήταν γύρω από το κρεβάτι του στην εντατική. Και να καταλάβαινε περισσότερα όταν όριζε στη διαθήκη του τον Κουταρνίθα ισόβιο διευθυντή...

    ReplyDelete
  3. Όταν ένας άνθρωπος πεθαίνει, τι μπορεί να κάνει;;; Ήταν καλός και κύριος σαν άνθρωπος... Το θέμα είναι ότι το δημιούργημα του καταρρέει... λόγω ανικανότητας.

    ReplyDelete
  4. Τα κοράκια που τον περιτριγύριζαν, τα 'χε μαζέψει μόνος του γύρω του ο Διαμαντίδης. Και πρώτο-πρώτο τον Κουταρνίθα. Εναν ρουφιάνο πωλητή ποτών.

    ReplyDelete
  5. Swell
    γεια σου εμαθες τα νεα της Προόδου ; το προσωπικο εκανε επισχεση εργασιας εκτος απο καποιους ροφιανους και φελλους

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...