April 15, 2011

Τα ζόμπι του Κουταρνίθα


 
Παρά τα κεριά και τα ματζούνια που καίει μπροστά στα εικονίσματα που έχει στο γραφείο του ο Κουταρνίθας, το πρόβλημα όχι μόνο παραμένει αλλά διογκώνεται.  Χθες, όταν οι εργαζόμενοι πήγαν στον εισαγγελέα, αυτός τους ρώτησε αν έχουν εμφανιστεί στην εφημερίδα μπράβοι του Μαργέλλου!   Τελικά δεν είναι μόνο το αναγνωστικό κοινό που έχει "καλή" εικόνα για την ΠΡΟΟΔΟ, τον Κουταρνίθα και τον Νικητιάδη...  Άλλωστε στη Ρόδο, απ΄ό,τι θυμάμαι στην ιστορία με τους μαύρους, όλοι γνωστοί είναι.

Επειδή χθες πάλι δεν έβγαιναν οι σελίδες της εφημερίδας, ο Κουταρνίθας έβαλε το Μαργέλλο να τηλεφωνεί σε παλιούς εργαζόμενους/ες, που κάποιους τους είχε απολύσει ο ίδιος, κάποιοι είχαν παραιτηθεί "εκτιμώντας" τον άνθρωπο Κουταρνίθα.  Μη γνωρίζοντας ο Μαργέλλος την ιστορία άρχισε να τηλεφωνεί και, για να γίνει πιο δελεαστική η πρόταση που έκανε, έλεγε ότι η ΠΡΟΟΔΟΣ δεν αντιμετωπίζει πλέον οικονομικά προβλήματα!   Η πλάκα είναι ότι έτσι έπεσε και σε δυο  πεθαμένους.


Αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι γιατί ο Κουταρνίθας δεν ζητά από τον σύμβουλο να βοηθήσει.   Έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και το όφελος ήταν αμοιβαίο.   Οι δυο τους έχουν και πολλά κοινά στοιχεία, με κυριότερο τη φιλία τους με το Νικητιάδη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κουταρνίθας ζήτησε βοήθεια από τη χήρα του Διαμαντίδη, η οποία είναι στο pay-roll της εφημερίδας.  Αυτή είχε δουλέψει σε εφημερίδα στην πατρίδα της όταν ήταν νέα.  Κατέβηκε λοιπόν στην ΠΡΟΟΔΟ με τη Μερσεντέ του μακαρίτη κι έκατσε μπροστά σ' ένα computer.  Η προσπάθεια τελείωσε όταν ο Μαργέλλος είδε ότι η χήρα έγραφε το "ζώο" με "ο", όπως ακριβώς και ο Κουταρνίθας.

23 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. Swell, να σου πω γιατί πληρώνουν τόσα χρόνια τη χήρα του μακαρίτη Διαμαντίδη, που εμφανίζεται στην εφημερίδα μόνο για να πάρει το μισθό της.

    Την έχουν ανάγκη σαν μάρτυρα στη δίκη. Για να καταθέσει ότι ο Διαμαντίδης είχε σώας τας φρένας όταν υπέγραφε τη διαθήκη. Δες στο verena.gr για ποιά δίκη σου λέω.

    Κατάλαβες τώρα για τι ανθρώπους μιλάμε;

    ReplyDelete
  3. Απλά μια καλησπέρα... γιατί δεν κατάλαβα ...γριιι.... απ' αυτή σου την ανάρτηση... χαχαχααα!
    Μάλλον αφορά θέμα άγνωστο σε μένα...

    ReplyDelete
  4. Έμαθα ότι η Ισκαριώτισα νομίζει ότι είναι παντρεμένη, μένει στη Ρόδο και ο άνδρας της στην Αθήνα. Τώρα πως πίνουν πως τρώνε και πως κάνουν αυτοί γνωρίζουν. Είναι μαθαίνω το πρώτο νούμερο και ότι και αυτή έχει υπογράψει τη διαθήκη.(και να ξέρετε ότι σαν αρουραίος που είμαι μπορώ να τρυπώσω και να μάθω περισσότερα).Για αυτό την πλήρωσαν για να βγάλει τον σκασμό, και να μην πει την αλήθεια που όλοι ξέρουνε, αλλά μόλις την καλέσει ο εισαγγελέας θα τα ξεράσει όλα ειδάλλως μεσαααααααα! Swell συνέχισε να τους τα χώνεις.

    ReplyDelete
  5. ρε σι swell ειναι απίθανα αυτά που ξέρεις αυτά που δεν ξέρεις όμως είναι εξίσου σπουδαία όπως για παράδειγμα ότι ο Μαργέλλος παρίστανε σήμερα σε έλεγχο από μικτό κλιμάκιο πολεοδομίας, αρχαιολογίας και αστυνομίας στο soho τον σπουδαίο στην δικαστίνα... για να τους φοβερίσει έβαλε μάλιστα μια φωτογράφο να τους τραβά φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της αυτοψίας για να τις δημοσιεύσει αύριο στην ΠΡΟΟΔΟ.

    ReplyDelete
  6. Μαριάννα καλησπέρα, όντως σου είναι άγνωστο το θέμα αν δεν έχεις διαβάσει τις εμπειρίες μου από τη Ρόδο και το (διάσημο πλέον) Κουταρνίθα.

    ReplyDelete
  7. Κάθε τόπος έχει τα δικά του τελικά. Μέχρι και για δίκες διαβάζω.

    σ.σ. σήμερα δεν έχει πρόβλημα η ανάρτηση :)

    ReplyDelete
  8. Μάλιστα Αρουραίε, τώρα κατάλαβα ποιά είναι η Ισκαριώτισσα. Πρόκειται για την προβληματική που ανέφερα στην προηγούμενη ανάρτηση για την ΠΡΟΟΔΟ. Η θεούσα λοιπόν που δίνει και μαθήματα ηθικής, ανέχεται να τρέφει χρόνια τον άντρα της, που δεν γουστάρει ούτε να τη δει. Αυτή όμως τον πληρώνει. Γιατί, λόγω της εκπάγλου καλλονής που είναι, χρειάζεται να δηλώνει παντρεμένη.

    Επειδή ο Διαμαντίδης είχε ένα ταλέντο να επιλέγει συνεργάτες, εκτός του Κουταρνίθα, αγάπησε κι αυτήν. Με το iq χαλικιού. Ο Κουταρνίθας και η υπόλοιπη μαφία τη χρειάζονται για τη δίκη.

    ReplyDelete
  9. Ανώνυμε 19:03, μαθημένος ο Μαργέλλος σ' αυτές τις μεθόδους από τη νύχτα. Μεγάλο "σχολείο".

    Για την υπόθεση που λες, δες κι αυτό:

    http://www.dimokratiki.gr/article.asp?articleID=9786&catID=18&pubID=1

    Τρεις μήνες στην ΠΡΟΟΔΟ, ήταν υπεραρκετοί για να γνωρίσω όλο αυτό το "μεγαλείο" ήθους, αγιοσύνης, υψηλών κινήτρων και μόρφωσης.

    ReplyDelete
  10. Δείμε, δεν είναι ότι ο κάθε τόπος τα δικά του. Η βρόμα και η αλητεία διατρέχουν την ελληνική κοινωνία σε όλα τα επίπεδα και παντού.

    Ευχαριστούμε για το "καλώς έχειν" της ανάρτησης. :)

    ReplyDelete
  11. Έμαθα άνθρωποι ότι ο Μάρκελος ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ με μπράβους γιατί είναι χέστης
    και μετά κοιμάται μαζί τους.
    Έμαθα άνθρωποι ότι έχετε δυο είδη Λογιστών α) ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΜΕ ΑΡΧ……… τυράκια .
    και β) ΑΡΧ…………… τυράκια ΛΟΓΙΣΤΕΣ και αυτού του Μάρκελου είναι το δεύτερο.
    Περιμένετε θα τρυπώσω και θα βγάλω τυράκι………………………………!

    ReplyDelete
  12. αρουραίε, με εντυπωσίασες!

    ReplyDelete
  13. Bρε Αρουραίε κοιμούνται μαζί, με σένα να σέρνεσαι κάτω από το κρεβάτι;

    Δεν μου λες, ο λογιστής δεν είναι άνθρωπος του Μαργέλλου;

    ReplyDelete
  14. Έμαθα άνθρωποι πως ο λογιστάκος διαδίδει ότι ο Μάρκελος δεν κάνει τίποτα χωρίς να τον ρωτήσει και ονειρεύεται να πάρει την χηρεμένη εξουσία του οικονομικού σύμβουλου μην χέσω το ψώνιο. Αυτό τι σημαίνει SWELL;Τώρα όσο αφορά την περιέργεια σου αν σέρνομαι κάτω από τα κρεβάτια σε ενημερώνω ότι κάνεις μέγα λάθος. Εγώ σέρνομαι και μέσα στους βόθρους-ντουλάπια- ακόμη και κάτω από τραπέζια για να φάω κάποιο ψίχουλο και να βλέπω κάτι χαζούς ανθρώπους να χαϊδεύονται σαν πως το λέτε εσείς οι άνθρωποι ; Τα τρωκτικά swell τρυπώνουν παντού και πάντα γι΄αυτό πρέπει οι άνθρωποι να προσέχουν .Οι χειρότεροι εχθροί μας είναι οι κακοί άνθρωποι. Να ξέρουν όμως ότι ένα από εμάς σκοτώνουν και χίλιοι γεννιόμαστε. Μπορεί να είμαστε μικροί αλλά μας φοβούνται ακόμη και οι ελέφαντες και από εδώ και πέρα και οι bad people.Οps πείνασα, μου έφερε η μαμά μου cheese !!!!

    ReplyDelete
  15. Καλά ρε άνθρωποι τι συμβαίνει με κάποιους λογιστές μαθαίνω ότι οι μισοί από αυτούς είναι ρουφιάνοι -κομπλεξικοί ,θέλουν να εχουν κάποια εξουσία –εξουσία να λέγεται και ότι να είναι και αντί να κοιτάζουν τα λογιστικά τους-θα μου πείτε τι λογιστικά αφού λεφτά δεν υπάρχουν-Α ΡΕ τυχεροί που είμαστε εμείς τα τρωκτικά- ασχολούνται οι μισοί μην πω και κάτι παραπάνω με το πώς να κάνουν κακό στους άλλους ανθρώπους. Ρε δεν ξέρετε ότι ίσως αύριο πάθετε ένα καρδιακό επεισόδιο –ένα εγκεφαλικό - ίσως ένα ατύχημα λέω ισως πατήσετε κάποιο ποντικό γιατί για αρουραίο είστε ανίκανοι και τεζάρετε ΑΧΡΕΊΟΙ.

    ReplyDelete
  16. Αρουραίε, αυτά που διαδίδει ο λογιστής είναι σύνηθες φαινόμενο και τακτική που έχουν κόμπλεξ με τη δουλειά που κάνουν (όχι αδίκως). Θυμίσου, αν ποτέ βγει νόμος στην Ελλάδα που θα εξορίζει τους κακούς, τους βρόμικους και τους μαλάκες, θα μείνουμε 5-6.

    Καλή όρεξη!

    ReplyDelete
  17. 5/6 ;Άντε εγώ θα είμαι το ένα τρωκτικό ,εσύ ο ένας άνθρωπος άντε ακόμη 4 θέλουμε.

    ReplyDelete
  18. Aρουραίε, τι θα έλεγες να πάρουμε κι ένα σπάνιο δειλό σαρκοφάγο όν, που λέγεται κουταρνίθα (διγενές και μονοκατάληκτο).

    ReplyDelete
  19. Μου φαίνεται ότι είσαι λυπησιάρης χιχιχι

    ReplyDelete
  20. Οχι βρε Αρουραίε, σκέφτομαι απλά να μη χαθεί το σπάνιο είδος για τις επόμενες γενιές.

    ReplyDelete
  21. Ξέχασα να ρωτήσω το πιο σημαντικό η εφημερίδα έχει χαρτί και αν ναι που βρίσκεται; Αυτός που το παραγγέλνει στα τιμολόγια γράφει την κανονική τιμή αγοράς; Για μήπως βγάζουμε λέω μήπως κατιτί. Θέλω να το κάνω μαμ-μαμ να δοκιμάσω να δω αν είναι καλής ποιότητας.

    ReplyDelete
  22. Έμαθα ότι άλλη μια ΙΣΚΑΡΙΩΤΙΣΣΑ
    Θω-λη /μα-μάουνα / ίς-καριώτισσα
    πήγε στη δουλειά .Η πουλημένη ,η ξευτίλα η πεινάλα να δούμε πως θα κυκλοφορήσει και με τι μούτρα θα βλέπει τους μέχρι πρότινος φίλους της βρε Ουστ! ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ και υστέρα σου λένε ότι εκεί δεν υπάρχει κρίση.

    ReplyDelete
  23. Αρουραίε, θίγεις ένα μεγάλο ζήτημα με το χαρτί. Στο τυπογραφείο, εσύ το ξέρεις καλύτερα, κυκλοφορούσαν πάντοτε τρωκτικά. Μ' αποτέλεσμα να γίνεται πάρτι με τις επιστροφές των φύλλων και τ' ανταλλακτικά της μηχανής. Αυτά τα ανεχόταν ο Κουταρνίθας για να έχει τους εκτυπωτές στην "αυλή" του, δικούς του.

    Σ' ευχαριστώ για την πληροφορία περί του νεόφερου "μπουμπουκιού" που καλλιεργείται στη Μαλλιαράκη. Βρήκε εύφορο έδαφος φαίνεται.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...