April 19, 2011

Και γελοίοι και επικίνδυνοι



Χθες παρουσιάστηκαν στην εισαγγελέα οι Κουταρνίθας και Χατζηδιάκος, ο τελευταίος δήλωσε νομικός εκπρόσωπος της εφημερίδας...  Εξω από το εισαγγελικό γραφείο, ο Κουταρνίθας προσπάθησε να αποκτήσει εκ νέου επαφή με τους εργαζόμενους που ήταν εκεί.  Και είπε "καλημέρα" στην πρώτη εργαζόμενη που είδε.  Ηταν τέτοια και τόσα αυτά που άκουσε, που ψέλλισε ότι δεν φταίει αυτός, έβαλε την ουρά κάτω από τα σκέλια και δεν χαιρέτισε κανέναν άλλο.  Τυπικός Κουταρνίθας.

 
Ο Χατζηδιάκος δήλωσε ότι εργάζεται αμισθί για την εφημερίδα. Σαν αντινομάρχης (τώρα αντιπεριφερειάρχης - έχουν κριτήριο οι Ροδίτες, σκεφτείτε Νικητιάδης, Κρεμαστινός, Παυλίδης) έμεινε στην ιστορία  για την πρόταση που έκανε ώστε να δημιουργηθούν περίπολοι για τη σύλληψη των εγκληματιών που κυκλοφορούσαν ελεύθεροι...  Παρέα με τον Κουταρνίθα, ισχυρίστηκαν ότι δεν έχει απολυθεί κανείς από την ΠΡΟΟΔΟ!   Προσπαθώντας να καλύψουν το Μαργέλλο.  Δείγμα του πως αντιμετωπίζουν οι Πασόκοι την πραγματικότητα. Μετά το "λεφτά υπάρχουν"... Όταν ο Χατζηδιάκος πρότεινε στους εργαζόμενους να διεκδικήσουν τα οφειλόμενα από τα δικαστήρια, η εισαγγελέας εξερράγη και του είπε ότι θα έπρεπε να ντρέπεται!

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι εργαζόμενοι της εφημερίδας.

9 comments:

  1. Σήμερα οι εργαζόμενοι επισκέφτηκαν και το εργατικό κέντρο... Και μόνο το γεγονός ότι εκτέθηκαν χθες ενώπιον της εισαγγελέως, αυτό λέει πολλά... Δεν ήξεραν τι να πουν και πως να απαντήσουν.

    ReplyDelete
  2. 1)Ερώτημα για τον αντιπεριφερειάρχη υπάρχει ασυμβίβαστο η δεν υπάρχει;
    2) Ερώτημα στον ανώνυμο λογιστάκο η χαζή ΙΣΚΑΡΙΩΤΙΣΣΑ πληρώθηκε για να μην βγάλει τα άπλυτα τους στη φόρα ναι η όχι:
    3) Ερώτημα ΓΝΩΡΊΖΕΙ ο πρωθυπουργός τι ποιούν οι κομματοκατσαρίδες της Δωδεκανήσου εις βάρος εργαζομένων που στην πλειοψηφία τους ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ ναι η όχι;.
    4) Ερώτημα ο σημερινός πρωθυπουργός ο σοσιαλιστής θα στηρίξει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το φτωχό λαό του ναι η όχι;.
    Γεμάτη ευτράπελα, ίντριγκες, κωμικοτραγικά περιστατικά και δολοπλοκίες είναι η πορεία κάποιων βουλευτών και λοιπών,λοιπών στη χώρα σας.
    5)Ερώτημα τα αυγά ρε ανθρωποι ειναι ακριβά ναι η οχι;

    ReplyDelete
  3. για να μην παρεξηγηθώ, εννοώ ότι εκτέθηκαν οι ''εκπρόσωποι'' της Προόδου. Οι τέλος πάντως οι φάντηδες μπαστούνια...

    ReplyDelete
  4. Aνώνυμε, έκανες πολύ καλά που άφησες και το δεύτερο σχόλιο, γιατί όντως στο πρώτο "έβγαινε" διαφορετικό νόημα και θα τ' "άκουγες".

    ReplyDelete
  5. Aρουραίε, φαντάζομαι ότι το ασυμβίβαστο για τον αντιπεριφερειάρχη είναι αντίστοιχο με αυτό των βουλευτών. Που μπαινοβγαίνουν στο ΔΣ της ΠΡΟΟΔΟΥ...

    Το δεύτερο ερώτημά σου για την Ισκαριώτισσα και με τη δεδομένη ιστορία της, το θεωρώ ρητορικό.

    Στο τρίτο, του τα ΛΕΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ...

    Στο τέταρτο, μάλλον θέλεις να πεις σοσιαλΗστής.

    Τέλος, για να γλιτώσει κανείς το κόστος, θα μπορούσε να χρησιμοποιούσε και ξύλινα...

    ReplyDelete
  6. Ευτυχώς ρε ανώνυμε που πρόλαβες γιατί ακόμη λίγο και θα σε κολλούσα ΠΑΝΩΛΗ.

    ReplyDelete
  7. Συμπαράσταση στους εργαζόμενους της εφημερίδας ``ΠΡΟΟΔΟΣ`` της Ρόδου.
    Πάτρα 19 Απριλίου 2011


    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΠΗΝ εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του στους εργαζόμενους της εφημερίδας “Πρόοδος” της Ρόδου, οι οποίοι προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας για την καταβολή των δεδουλευμένων τους.
    Η ΕΣΗΕΠΗΝ εκφράζει τον έντονο προβληματισμό της για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην συγκεκριμένη εφημερίδα, όπου έχουν εμφανιστεί ως νέοι ιδιοκτήτες επιχειρηματίες που δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να εφαρμόσουν νόμους και συλλογικές συμβάσεις.
    Η ΕΣΗΕΠΗΝ απαιτεί από την διοίκηση του Ιδρύματος Γ. Διαμαντίδη στο οποίο ανήκει η εφημερίδα και στην οποία μετέχουν γνωστοί πολιτικοί παράγοντες της Δωδεκανήσου ( ο υπουργός Τουρισμού-Πολιτισμού κ. Γ. Νικητιάδης, ο πρώην υπουργός κ. Δ. Κρεμαστινός, ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Φ. Χατζηδιάκος) να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να διασφαλίσουν τα συμφέροντα των εργαζομένων και την ομαλή έκδοση της εφημερίδας.
    Οι πολιτικοί αυτοί παράγοντες έχουν την κύρια ευθύνη για το γεγονός ότι συμβαίνουν αυτά τα γεγονότα στην εφημερίδα, ανεχόμενοι καταστάσεις και συνθήκες που δεν έχουν σχέση με μέσα ενημέρωσης.
    Η ΕΣΗΕΠΗΝ τάσσεται αλληλέγγυα με τους εργαζόμενους της εφημερίδας απαιτώντας την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους και προειδοποιεί την εργοδοτική πλευρά ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί ενέργειες που στοχεύουν στην ανατροπή των εργασιακών σχέσεων και την δημιουργία καθεστώτος γαλέρας για τους εργαζόμενους στην εφημερίδα.
    ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

    ReplyDelete
  8. Σε κατι αναλογο της γελιοτητας και της επικινδυνοτητας αναφερομαι κι εγω σημερα φιλε Swell!

    Exoυν ξεπερασει εαυτους πια....

    ReplyDelete
  9. Eλβα, τον αλήτη πλέον τον συναντάς παντού.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...