April 22, 2011

Η πολυσχιδής προσωπικότητα του Κουταρνίθα




Και οι δύο, Μαργέλλος και Κουταρνίθας, είχαν δεσμευτεί στην αντιεισαγγελέα ότι σήμερα θα συνεδρίαζε το ΔΣ της ΠΡΟΟΔΟΥ και θα λύνονταν κάποια διαδικαστικά προβλήματα., όπως η εξουσιοδότηση του πρώτου.  Το ΔΣ λοιπόν συνεδρίασε σήμερα.  Παρόντες ήταν ο Κουταρνίθας, ο κύριος Φ. που λέγαμε εδώ κι  ο οποίος δεν έχει καμμία σχέση με την εφημερίδα, ο Φ. Χατζηδιάκος που δήλωσε στην αντιεισαγγελέα ότι δεν έχει σχέση με την εφημερίδα και η χήρα (ως χήρα και μόνο)...  Κάποια στιγμή πέρασε από τα γραφεία της εφημερίδας ο κληρονόμος του Διαμαντίδη και ζήτησε από τον Κουταρνίθα το πρακτικό του ΔΣ.  Ο Κουταρνίθας του είπε να περάσει την Τρίτη του Πάσχα ώστε να έχουν καθαρογράψει το πρακτικό!



Η προσωπικότητα του Κουταρνίθα του επιτρέπει να θεωρεί τον εαυτόν του εκτός από δημοσιογράφο και διευθυντή της εφημερίδας, ολόκληρο ΔΣ σε πλήρη απαρτία!  Πρόεδρο, αντιπρόεδρο, ταμία, μέλος κ.λ.π.  Αν ξέχασα κάποιον τίτλο σου, Κουταρνίθα, συγχώρεσέ με!

2 comments:

  1. Α swell τι μου θύμισες με αυτά τα αξιώματα !Τον αρχηγό της "Επανάστασης", συνταγματάρχη Γεώργιο Παπαδόπουλο, έπαιρνε πιο γρήγορα τα πολιτικά αξιώματα απ' ότι τους στρατιωτικούς βαθμούς. Έγινε υπουργός ,πρωθυπουργός, αντιβασιλέας και πρόεδρος της δημοκρατίας! εν μια νυκτί. ΤΟ ίδιο συμβαίνει και με αυτό το χαϊβάνι τον Καλαμπούρη;

    ReplyDelete
  2. Aρουραίε, ο Κουταρνίθας έχει εντρυφήσει σ' αυτές τις μεθόδους. Μου το έχει πει και ο κουμπάρος του ο Νικητιάδης. Γι' αυτό ο Κουταρνίθας βάζει τα γυαλιά στον Παπαδόπουλο. Εχει πιο πολλά αξιώματα, έχει το δικό του μισθοφορικό "στρατό", τη δική του "Δέσποινα" - εκπάγλου καλλονής αυτή. Αυτό που δεν του "κάθεται" (ευτυχώς) είναι η δικαιοσύνη. Κι απ' αυτήν θα τη βρει.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, την Τρίτη στην εισαγγελία θα βρίσκεται γραφολόγος...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...