April 26, 2011

Κυνηγώντας ανεμόμυλους...


Η "κυβέρνηση" του ΓΑΠα δια του Ράμπο Παπακωνσταντίνου έχει επιδοθεί στο κυνήγι αυτού ή αυτών που διακίνησαν το e-mail που προεξοφλούσε την αναδιάρθρωση του χρέους για το Σαββατοκύριακο του Πάσχα.  Στην προσπάθειά της αυτή η "κυβέρνηση" έχει εμπλέξει και την Interpol.  Οι άνθρωποι, ασφαλώς, δεν είναι ηλίθιοι ((sic) αλλά τι να πουν στον Παπακωνσταντίνου όταν τους το ζήτησε;  Η Ελλάδα είναι μέλος της Interpol.  Θα μπορούσαν, βέβαια, να του πουν "Hey, why don't you go fly a kite?", αλλά αυτός θα τους απαντούσε ότι η Καθαρά Δευτέρα πέρασε.

Γι' αυτό προτείνω στην κυβέρνηση αφού εντοπίσει τους δράστες του επίμαχου e-mail, να βρει αυτόν που διέδιδε πριν χρόνια ότι το χρηματιστήριο θα έφθανε τις 6.000 μονάδες.  Στη συνέχεια να εντοπίσει αυτόν που άνοιξε την Κερκόπορτα και 400 χρόνια μας πήδαγαν οι παπάδες με τους συνεργάτες τους, τους Τούρκους.  Και μια και φτάσαμε ως εδώ, ας βρει κι αυτούς που  δήθεν πήδαγαν τη Θεοδώρα στον ιππόδρομο, πριν γίνει αυτοκρατόρισσα.  Οπως πρέπει να κατονομάσει κι αυτούς που άφησαν σκιές για το ποιόν της μητέρας του Μ. Κωνσταντίνου.  Και της Λιάνη επίσης, της ιδίας όχι της μητέρας της που δεν γνωρίζω.

Τέλος, θα δώσει μεγάλη ώθηση στην τουριστική κίνηση και χαρά στο Νικητιάδη, αν εντοπίσουμε κι αυτούς που διέδωσαν ότι ο Σωκράτης, πριν αυτοκτονήσει με αλκοόλ, πηδούσε αγοράκια.

ΥΓ.  Προβλέπω ότι όταν αποχωρήσει ο Παπακωνσταντίνου από την κυβέρνηση, θ' ανοίξει γραφείο ιδιωτικού ντετέκτιβ με ειδίκευση στον εντοπισμό αποστολέων e-mails.

4 comments:

  1. Απαίδευτοι οι ίδιοι παίζουν σε παιχνίδια για μεγάλα παιδιά και δυστυχώς εμείς πληρώνουμε τα σπασμένα.
    Κάτι τέτοιες ώρες είναι που καταλαβαίνεις πόσο πολύ έχει φτωχύνει η χώρα όχι μόνο οικονομικά αλλά και από ηγέτες....

    ReplyDelete
  2. Kαι από πολίτες έχει ένδεια η χώρα Λύκε. Γι' αυτό έχουμε τέτοιους "ηγέτες".

    ReplyDelete
  3. Xρονια πολλα Swell!

    Tελικα η..'ντετεκτιβικη' βγαινει σε καλο, οταν περιγραφουν τα...hobby τους, στα βιογραφικα τους! :(

    ReplyDelete
  4. Xρόνια πολλά και σε σένα Ελβα μου. Σωστά τα λες, όταν τάχουν τελείως χαμένα το γυρίζουν στη ντεντεκτιβική.
    Αλλωστε η ρουφιανιά "βασιλεύει" στις οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...