April 28, 2011

"Τι γλυκό να σ' αγαπούν"

Τι γλυκό να σ' αγαπούν" και να σου το δείχνουν...  Πρόκειται για μεγάλη αγάπη που κρατά χρόνια.  Γνωριστήκαμε στη Ρόδο κι έκτοτε, παρά την απόσταση και τις πολλές ασχολίες του ενός, κανείς δεν ξέχασε τον άλλο.  Και χρησιμοποιούμε το internet για να επικοινωνούμε...



Eν τω μεταξύ στη συνεδρίαση του ΔΣ της εφημερίδας ΠΡΟΟΔΟΣ, ο Κουταρνίθας πέτυχε να πραγματοποιήσει το στόχο του: Να κατεβάσει κι άλλο το επίπεδο της εφημερίδας κάνοντας πρόεδρο  του ΔΣ έναν άνθρωπο της νύχτας, το Μαργέλλο με το όνομα!  Και διευθύνοντα σύμβουλο το λογιστή του!  Επειδή ο Μαργέλλος είναι γνωστός στη Ρόδο, η αντιεισαγγελέας είχε ρωτήσει τους Κουταρνίθα και Χατζηδιάκο "αν κυκλοφορούσαν στην εφημερίδα οι μπράβοι του Μαργέλλου"!


Υποθέτω ότι η ερώτηση της αντιεισαγγελέως έδωσε μια καταπληκτική ιδέα στον Κουταρνίθα.  Να κυκλοφορεί κι αυτός με τη συνοδεία των μπράβων για να μη τον δέρνουν.  Αλλωστε, μπορεί στο μέλλον να βάλει κάποιους από αυτούς να γράφουν στην εφημερίδα.  Γιατί ένα, οι Ροδίτες δημοσιογράφοι ακούν ΠΡΟΟΔΟΣ και Κουταρνίθας και φεύγουν τρέχοντας.  Και δεύτερο, ο γραπτός λόγος των μπράβων θα είναι τουλάχιστον εφάμιλλος με του Κουταρνίθα.

2 comments:

  1. Μιλώντας με ένα ποντικάκι που ήρθε από τη Ρόδο για την προ πενταετίας δημοκρατική ( γιατί μετά έγινε χαρτί ρέγκας και από εδώ και πέρα θα είναι του strip club) εφημερίδα της Ρόδου μου ανακάλυψε τα εξής : Όποιοι το καταλάβουν το κατάλαβαν.
    Τεκτονισμός η μυστική δραστηριότητα του μεγαλοποιεί την επιρροή των μασόνων στην ελληνική κοινωνία. Ο Τεκτονισμός διατηρεί τη φήμη ότι βρίσκεται πίσω από κάθε πολιτική, κοινωνική, οικονομική ή άλλη δραστηριότητα.
    Ποιά είναι η αλήθεια; Άτομα με φιλοδοξίες ή άλλες επιδιώξεις, συμμετέχουνε στη μυστική - απόκρυφη αυτή οργάνωση όπως, πρωθυπουργοί, υπουργοί, δικαστικοί,
    μεγαλοτραπεζίτες, βουλευτές, καθηγητές πανεπιστημίων, δικηγόροι, καλλιτέχνες, έμποροι, δημοσιογράφοι, επιστήμονες, ιερωμένοι και πολλοί άλλοι και ειδικά κάποια ανθρωπάκια που νομίζουν ότι είναι και καλά κάποιοι (πόσο γελασμένοι είναι),με το που θα τους ονομάζουν επιχειρηματίες, όλοι αυτοί είναι μέλη του τεκτονισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η συμμετοχή τους στη μασονία εξάπτει τη λαϊκή φαντασία που μεγαλοποιεί την δραστηριότητα του τεκτονισμού, την ισχύ και την επιρροή του στα σημερινά πολιτικά και οικονομικά πράγματα.
    Τόση δύναμη έχουν οι μασόνοι; ΝΑΙ δημιουργούν «Άβουλα» άτομα που συσπειρώνονται γύρω από την αντίληψη της μοναδικότητας. Και αναρωτιόμουν και εγώ πως ένα σκατό του τίποτα και από το πουθενά πάει να γίνει δήθεν κάποιος. Αχ πόσο κοιμάστε τελικά εσείς ρε άνθρωποι.
    Σημείωση: 1ο) Swell μην κολλάς σε κόμματα αυτά είναι βιτρίνες.
    2ο) Το ερώτημα για μπράβους έγινε από τον εισαγγελέα.

    ReplyDelete
  2. Αρουραίε, για μένα ο μασόνος είναι κομπλεξικός. Για την καταγωγή του, την προέλευσή του, την οικογένειά του και πολλά άλλα. Και προσπαθεί μέσα από τη συμμετοχή του σε τέτοιες ομάδες, να πείσει τον εαυτό του πρώτα και μετά τους άλλους ότι είναι διαφορετικός/καλύτερος.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...