April 21, 2011

Σήμερον κρεμάται ο Κουταρνίθας

Ηταν φαίνεται γραπτό να γίνει σήμερα Μεγάλη Πέμπτη.  Αυτή τη σημαντική για τη θρησκεία του Κουταρνίθα μέρα, αποφάσισαν οι εργαζόμενοι-θύματα του ιδίου να τον "κρεμάσουν".  Να "κρεμάσουν" το θρησκόληπτο γυιο παπά Κουταρνίθα για όλα τα βρομερά που τους έκανε.  Για όλα τα ψέμματα και τις μαλαγανιές του.  Για τη δειλία του. Για τις άοκνες προσπάθειές του να διαβάλλει όποιον αντιπαθούσε ή θεωρούσε καλύτερο απ' αυτόν.  Για τη μόνιμη επιλογή του να γλείφει τους ισχυρούς.


Το λυπηρό για τον άνθρωπο αυτόν είναι ότι μεγάλωσε παιδιά και τώρα έχει και εγγόνια.  Αραγε ποιές αρχές τους πέρασε - τις δικές του;  Και αν μάθουν ποτέ την ιστορία του και τον ρωτήσουν, τί θα τους πει;  Θα προσπαθήσει να αναιρέσει όλα αυτά για τα οποία βοά η Ρόδος και το διαδίκτυο;  Οχι, Κουταρνίθα.  Θα 'ρθει σύντομα η μέρα που τα παιδιά σου θα ντρέπονται για σένα.  Γιατί θα μάθουν ότι η λάσπη είναι για να την πατάμε μόνο.  Κάτι που δεν σου έμαθε ο παπάς πατέρας σου.  Τυχαίο;  Δεν νομίζω.  

Σου έμαθε όμως ότι ο Θεός αγαπά τον κλέφτη, αγαπά όμως και τον νοκοικύρη.  Μάθε λοιπόν ότι ο Αρειος Πάγος έβγαλε απόφαση που κρίνει παράνομη τη μείωση του χρόνου εργασίας με παράλληλη μείωση των αποδοχών του εργαζόμενου, η οποία θα πραγματοποιείται χωρίς τη συγκατάθεσή του.  Εύγε!  Τα καλύτερα έρχονται Κουταρνίθα...


12 comments:

  1. ΚΡΟΥΤΣ-ΚΡΟΥΤΣ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΗ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!

    ReplyDelete
  2. Ένα ποντικάκι από την περιοχή σου μου είπε ότι δεν θα αντέξεις για πολύ ρε βλάκα Καλαμπούρη . Πόσοι ακόμη νομίζεις ότι θα πληρώνουν τις μαλακιές σου .Ουστ βρε αποδώ .Ήσουν και εσύ ρε κηφήνα μαζί με τους πράσινους νταβατζήδες που τα φάγατε ; Τώρα που ο κουμπαράς τέλος, ψάχνετε για κορόιδο;.
    Ρε επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται είναι πολλοί αλλά όλοι το διατυμπανίζουν ότι δεν γουστάρουν εσένα ,ναι ρε κηφήνα εσένα. ΤΕΛΙΚΑ αποφάσισε να φύγεις ήπια γιατί θα τρέχεις ξεβράκωτος να ξεφύγεις με C130 σούργελο ε σούργελο.

    ReplyDelete
  3. Πόσα είδη μαλάκα ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΗ υπάρχουν:
    Ο ορατός: Κοίτα έναν ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΗ μαλάκα!
    Ο στάσιμος: ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΗ Έμεινες μαλάκας.
    Ο βαθμοφόρος: Αρχιμαλάκας ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΗΣ!
    Ο αγνοούμενος: Πού 'σαι ρε μαλάκα ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΗ;
    Ο tefal: Ξεκόλλα ρε μαλάκα ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΗ!!!
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο SWELL
    ο πισωκίνητος μαλάκας ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΗΣ!

    ReplyDelete
  4. Και επειδή ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΗ μου φωνάζει η μαμά μου αρουραία να κάνω νάνι σου γράφω αυτό για το φινάλε. Όταν πληγωθεί το φιλότιμο των ΕΓΑΖΟΜΕΝΩΝ τότε αυτομάτως αυτοί ομονοούν και ενώνονται. Παραμερίζουν διχόνοιες, μικρότητες και μίση. Γίνονται μία γροθιά. Μία γροθιά που εξολοθρεύει αυτούς που επιβουλεύονται τα ιερά και τα όσια τους.

    ReplyDelete
  5. swell,εχω χάσει συνέχειες...Αλλα φαίνεται πως αυτος ο Κουτορνίθας θα ειναι μεγάλο λαμόγιο ε?

    καλη ανάσταση σε σενα,στους ανθωρώπους σου και στους συγκατοίκους σου ,ΟΛΟΥΣ!

    ReplyDelete
  6. Μωρέ άλλαι αι βουλαί του Αρείου Πάγου και άλλαι αι βουλαί της Τρόϊκας... αφού πλέον δεν μειώνουν αλλά καταργούν εντελώς την εργασία, με αποτέλεσμα όχι τη μείωση αλλά την κατάργηση και των αποδοχών σου... χαχαχααα!!!

    Άντε παρ' όλες τις αντιξοότητες ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

    ReplyDelete
  7. Πεντανόστιμη, έχεις χάσει μια "μεγαλειώδη" ιστορία. Ευχαριστούμε για τις ευχές και αντευχόμαστε τα καλύτερα.

    ReplyDelete
  8. Μαριάννα, έχεις δίκιο. Μια πραγματική ανάσταση σου εύχομαι.

    ReplyDelete
  9. Aρουραίε, ο Κουταρνίθας για λόγους που δεν είναι της στιγμής, δεν πρόκειται να φύγει ήσυχα. Αρα, χρειάζονται πολλά ακόμη...

    ReplyDelete
  10. Για την Ισκαριωτισα.
    "Σαν τον Ιούδα φέρθηκες
    και στο σταυρό με στέλνεις
    μα σαν και 'κείνον άσχημη
    μοίρα να περιμένεις"

    ReplyDelete
  11. Όταν με το φως της Ανάστασης
    ανάψεις το κερί σου
    Κάθε αχτίνα μια χαρά
    να γίνει στη ζωή σου.ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

    ReplyDelete
  12. Αρουραίε, σ' ευχαριστώ πολύ για το έμμετρο! Πραγματική ανάσταση και χρόνια πολλά σου εύχομαι.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...