May 5, 2011

"Φοβού" τα εξώδικα του Κουταρνίθα!


 
"Με την επίσχεση εργασίας που έκαναν οι εργαζόμενοι εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία ώστε να δημοσιεύουν σε blogs και sites συκοφαντικά κατά της εφημερίδας ΠΡΟΟΔΟΣ κείμενα.  Αυτές είναι ποινικά κολάσιμες πράξεις."  Αυτά, μεταξύ άλλων, αναφέρονται στα εξώδικα που έστειλε ο Κουταρνίθας σήμερα στους εργαζόμενους.  Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, τα εξώδικα συνέταξε ο Φ. Χατζηδιάκος.Πιθανότατα, ο Κουταρνίθας και ο εσμός του πιστεύουν ότι μ' αυτόν τον τρόπο θα κατορθώσουν να γλιτώσουν τα χρήματα που οφείλουν στους εργαζόμενους, αλλά και τις συνέπειες των πράξεών τους.

Ισως δεν ξέρουν ότι σήμερα η εισαγγελέας ζήτησε γραφολογική εξέταση της διαθήκης του Διαμαντίδη, γιατί φαίνεται ότι η υπογραφή του εκλιπόντος τέθηκε με υποβοήθηση από άλλο άτομο.   Παράλληλα, η εισαγγελέας ζήτησε την επανεξέταση της χήρας και των  τριών εργαζομένων της εφημερίδας που ήταν παρόντες κατά την υπογραφή της διαθήκης.  Ο ένας από τους εργαζόμενους έχει βγει σε σύνταξη.  Οι άλλοι δύο, τελείως συμπτωματικά, δεν συμμετέχουν στην επίσχεση και δουλεύουν ακόμα στην εφημερίδα, κάτω από το "αχτύπητο δίδυμο" Μαργέλλου-Κουταρνίθα.

Τέλος, το σλόγκαν "έχει παντού μόνο φίλους" για τον Κουταρνίθα, επαληθεύτηκε άλλη μια φορά χθες όταν τις "έφαγε" πάλι...  Αποδεικνύεται λοιπόν προφητικός ο τίτλος της τηλεοπτικής του εκπομπής "Πετροβολήματα".

4 comments:

 1. Έμαθα ότι στη Ρόδο συλλέγουν χαρτί για ανακύκλωση. Σε λίγες ημέρες λένε θα αρχίσουν να συγκεντρώνουν ληγμένο Γιαούρτι (έως ότου ακριβύνει και δεν θα το βρίσκουνε).με αυτό θα κατασκευάζουνε λένε μια νέα κρέμα για εξωτερική χρήση και θα δίνεται με δίγραμμη συνταγή των Ελλήνων πολιτών. Στις παρενέργειες γράφει ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΝΑΕΙ , αλλά θα κάνει καλό στις Παθήσεις του Νευρικού Συστήματος των Πολιτών!!!!! Με ακούτε εσείς εκεί στην ΠΑΣΟΚΙΚΗ φυλλάδα της ΡΟΔΟΥ; Με ακούς ΧΑΖΕ-ΔΙΑΚΟ που δεν πρόκειται να έρθεις ξανά στη εξουσία με τόσα που κάνεις σε εργαζόμενους σε πολλές υπηρεσίες; Με ακούς ΠΕΤΡΟΥΛΑ που τελικά ούτε με το ξύλο δεν βάζεις μυαλό ( που τελικά μου φαίνεται ότι σ΄αρέσει).ΜΑΡΚΕΛΟ δίωξε και τους δύο αν θέλεις να πάει καλά η νέα σου επιχείρηση, ειδάλλως θα είσαι τελικά το πιονάκι τους.

  ReplyDelete
 2. Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά των μελών του διοικητικού συμβουλίου της εφημερίδας «Πρόοδος» κατέθεσαν χθες οι επτά εργαζόμενοι της επιχείρησης που έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.

  Η εξέλιξη αυτή σημειώθηκε μετά το εξώδικο που έστειλε προχθές η διοίκηση της εφημερίδας στους εργαζόμενους, στο οποίο και αναφέρονταν ότι η επίσχεση στην οποία έχουν προχωρήσει «αποσκοπούσε στη ζημιά της εταιρείας, υποκινούμενη και κατευθυνόμενη από εξωτερικούς παράγοντες που θέλουν την εφημερίδα να «σιωπήσει» αλλά και ότι «φέρονται εκβιαστικά και συκοφαντικά».

  Έτσι οι εργαζόμενοι χθες το πρωί συνοδευόμενοι από τους δικηγόρους τους κ.κ. Βασίλη Μπέη και Ηλία Ζωγραφίδη κατέθεσαν τη μήνυση, ενώ παράλληλα ενημέρωσαν σχετικά και τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Κωνσταντίνο Μπούτσικο ο οποίος και ζήτησε να τηρηθεί η αυτόφωρη διαδικασία για το αδίκημα.

  Αναλυτικά η μήνυση των επτά εργαζομένων η οποία στρέφεται κατά των μελών του διοικητικού συμβουλίου και συγκεκριμένα: Εμμανουήλ Μαργιέλλου, Πέτρου Καλιβούρη, Εμμανουήλ Σακελλαρίδη, Αθανασίας Ρώτα και Γεωργίου Ξεπαπαδάκη, αναφέρει τα εξής:

  «Οι εδώ μηνυόμενοι με την από 26-4-2011 Εξώδικη απάντηση-καταγγελία σύμβασης εξαρτημένης εργασίας που νόμιμα μας κοινοποιήθηκε στις 5-5-2011, προέβησαν στην κατ’εξακολούθηση τέλεση του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμισης κατ’άρθρο 363 του Ποινικού Κώδικα, αφού στο πολυσέλιδο περιεχόμενό της αναφέρονται απροκάλυπτα μεταξύ άλλων και τα κάτωθι παντελώς αναληθή και συκοφαντικά γεγονότα:

  Χαρακτηρίζεται η καθ’όλα νόμιμη επίσχεση εργασίας στην οποία έχουμε προβεί ως ενέργεια που αποσκοπούσε στη ζημία της εταιρείας, υποκινούμενη και κατευθυνόμενη από εξωτερικούς παράγοντες που θέλουν να σιωπήσει η φωνή της «Προόδου» λες και το γεγονός ότι επί τέσσερις μήνες είμαστε απλήρωτοι δεν ήταν αρκετά σημαντικός λόγος για να προβούμε στην επίσχεση ή λες και μας πλήρωσαν τα δεδουλευμένα μας και δεν παρείχαμε τις υπηρεσίες μας ή λες και η οικονομική ανέχεια στην οποία έχουμε περιέλθει από τη μη καταβολή των δεδουλευμένων μας, μας επιτρέπει να υποκινούμαστε από φαντάσματα ή όπως αναφέρουν «εξωτερικούς παράγοντες».

  Επίσης αναφέρουν ότι μοναδικός μας σκοπός είναι η καταστροφή της επιχείρησης και η αναστολή έκδοσης της «Προόδου» και ότι φερόμαστε εκβιαστικά και συκοφαντικά (λες και ήταν άλλα πρόσωπα που προσπάθησαν από πολύ νωρίτερα να μας εξωθήσουν σε παραίτηση είτε δεχόμενοι τα δεδουλευμένα χωρίς αποζημίωση είτε δήθεν καλώντας μας να εργαστούμε με μειωμένες αποδοχές είτε καλώντας μας να εργαστούμε κλεισμένοι στο δωμάτιο του αρχείου είτε αναιρώντας όλα τα ανωτέρω ενώπιον της αξιότιμου κ. Αντιεισαγγελέως κ. Βαϊτση, όπου ισχυρίστηκαν ότι δεν απέλυσαν κανέναν και να κάνουμε δήθεν υπομονή μέχρι την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που παρεμπιπτώντος μία από τις πρώτες ενέργειές του ήταν η καταγγελία των συμβάσεών μας και μάλιστα για σπουδαίο λόγο ώστε να αποφύγουν την καταβολή αποζημίωσης).

  Όλα τα ανωτέρω συκοφαντικά και παντελώς αναληθή γεγονότα τα έγραψαν στην προσκομιζόμενη και επικαλούμενη εξώδικη που μας κοινοποίησαν και κοινωνός του περιεχομένου της έγινε πρωτίστως ο δικαστικός επιμελητής του Πρωτοδικείου Ρόδου Μιχαήλ Καρακόπουλος, οπότε είναι ολοφάνερο ότι στοιχειοθετείται πλήρως τόσο η αντικειμενική όσο και η υποκειμενική υπόσταση του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμισης κατ’αρθρο 363 ΠΚ, καθότι οι μηνυόμενοι τελούσαν σε γνώση των αναληθών γεγονότων που περιέχονται στην εξώδικη καταγγελία τους, τα οποία μάλιστα μπορούν να βλάψουν την τιμή και την υπόληψή μας.

  Για όλα αυτά και για όσα επιφυλασσόμαστε να προσθέσουμε στο Αρμόδιο Δικαστήριο
  και με τη ρητή επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μας: Μηνύουμε και εξαιτούμαστε την νόμιμη τιμωρία των μηνυομένων.

  Δηλώνουμε δε ότι παριστάμεθα ως πολιτικώς ενάγοντες για αποζημίωσή μας, εξαιτίας της ηθικής βλάβης την οποία υπέστημεν από την παραπάνω άδικη, παράνομη και αξιόποινη πράξη των μηνυομένων, για 120 ευρώ και διορίζουμε συνηγόρους πολιτικής αγωγής τους Βασίλειο Μπέη του Ιωάννου και Ηλία Ζωγραφίδη του Γεωργίου».

  ReplyDelete
 3. Αρουραίε, μπορεί ο Κουταρνίθας να έκανε την εφημερίδα φυλλάδα κατάλληλη για να τυλίγεις ψάρια, αλλά ακόμα κι έτσι νυχτερινό μαγαζί δύσκολα θα γίνει. Οπότε θα δυσκολευτεί ο Μαργέλλος.

  ReplyDelete
 4. Ανώνυμε, σ' ευχαριστώ για την ενημέρωση.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...