June 2, 2011

Στην υπηρεσία των 300 τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ

http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/2011/06/300.html


Σαν καλοκουρδισμένα στρατιωτάκια, όλα τα διαπλεκόμενα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, καταδίκασαν το γιουχαϊσμα των βουλευτών απο ομάδες πολιτών προχθές βράδυ έξω απο τη Βουλή. Όλοι οι αργυρώνητοι ματσουκοφόροι εστίασαν τα φώτα της κατευθυνόμενης δημοσιότητας στον κίνδυνο που αντιμετώπισαν κάποιοι εκ των 300 χθες το βράδυ όταν φοβήθηκαν να βγούν με τις αυτοκινητάρες τους από το υπόγειο πάρκινγκ στο δρόμο και προτίμησαν να την κοπανήσουν σαν "λωποδύτες" μέσα απο το σκοτάδι του Εθνικού κήπου. 

"Κινδυνεύει ο θεσμός της Δημοκρατίας" έκλαιγαν όλοι μαζί γαλάζιοι πράσινοι στα δελτία αποχαύνωσης των 8. Ποιός θεσμός ποιάς δημοκρατίας βρε αγύρτες, που τρέμετε στην ιδέα οτι πλησίαζει η ώρα που ο κόσμος θα σας φιλοδωρεί απλόχερα ροχάλες και γιαούρτια όπου σας συναντά! Ποιά νομιμοποίηση έχετε να κυβερνάτε αυτό τον τόπο όταν σας αμφισβητεί αυτό το δικαίωμα η πλειονότητα του εκλογικού σώματος; Ποιός σας εξουσιοδότησε ρε "επίμονοι κηπουροί" να σώσετε το 5% του πληθυσμού σε βάρος του υπόλοιπου 95%, που καθημερινά βλέπει τη φτώχια και την εξαθλίωση να το πολιορκεί; 

Ο λαός σας ψήφισε και ο λαός θα σας στείλει στον αγύριστο. Όσο κι αν έχετε γατζωθεί στις καρέκλες πάνω στις οποίες έχετε στρογγυλοκαθίσει τις τροφαντές κωλάρες σας, θα φύγετε νύχτα... Είτε με τον εύκολο είτε με τον δύσκολο τρόπο. Ποιοί είστε εσείς που δεν αναγνωρίζετε στο λαό, σε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες το δικαίωμα να ανακαλέσουν την ψήφο εμπιστοσύνης που σας έδωσαν, όταν τους φλομώσατε στα ψέμματα; 

Μακάρι η οργή του κόσμου να κλιμακωθεί ακόμα περισσότερο και να σας δώσει το μάθημα που σας αξίζει. Ο φόβος φυλάει τα έρμα λένε και καλά θα κάνουν οι 300 να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους τα μηνύματα που τους στέλνει ο λαός για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων όταν 100.000 κόσμου θα αποφασίσει να μπουκάρει στη Βουλή. 




5 comments:

  1. Φιλε swell ζούμε μια εποχή που ή θα αλλάξουν μυαλά οι άρχοντες και βασιλικότεροι του βασιλέως πολιτικοί μας ή θα γίνει της κακομοίρας.
    Τα ΜΜΕ εννοείς κάτι ΜΕΓΑ και πολλά άλλα που μαςπαίζουν το "δράμα" των καημένων βουλευτών.
    Το θέμα ειναι, τι κάνουμε.
    Παρά το οτι πίστευα ακράδαντα οτι η θετική ψήφος σε εκλογές ειναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, τωρα βλέπω οτι όποιον κι αν ψηφίσεις, θα μεταλλαχθεί σε εναν απο τους 300 και θα γίνει κι εκείνος "άρχοντας", αλάνθαστος και λοιπά αριστοκρατικά.
    Ετσι σκέφτομαι να γυρίσω αντίθετα και να προτείνω λευκή ψήφο ή καλύτερα 95% αποχή απο τις εκλογές, με όνειρο το να πιαστεί το 100% αποχή ωστε να φανεί οτι το μεγάλο πρόβλημα ειναι οι ίδιοι οι βουλευτές.
    Αν γίνουν εκλογές θα εκλεγούν κάποιοι άλλοι, οκ ; Ισως άλλο κόμμα, ίσως κανένα και πάμε σε συγκυβερνήσεις που δεν πιστεύω οτι θα λειτουργήσουν, αλλα εν πάσει περιπτώσει θα υπάρχει μιά νέα Βουλή, με νέους 300 γαντζωμένους γερά στα πλουσιοπάροχα προνόμιά τους, που θα δίνουν εντολές πόσο θα φτωχύνεις εσυ, τη στιγμή ποθυ οι ίδιοι εξασφαλίζουν και βουλευτικές συντάξεις. Νέα αναδρομικά θα φυτρώσουν και πάει λέγοντας.
    Λυπάμαι αλλα θα πω να απέχουμε όλοι απο τις εκλογές, αλλα οταν λέμε όλοι, να εννοοούμε ΟΛΟΙ.
    Καλη σου μερα.

    ReplyDelete
  2. Αθλιοι, ναι πάντα ήμουν του μέτρου...

    ReplyDelete
  3. Γειά σου και σένα Τζονάκε,

    Έχεις δίκιο. Μόλις βρεθεί κάποιος στο χαμαιτυπείο, αλλοτριώνεται και γίνεται σαν τους υπόλοιπους θαμώνες.

    Η 100% αποχή θα ήταν λύση. Αλλά είναι αδύνατο να γίνει. Ακόμα κι αν περικυκλώναμε όλα τα εκλογικά κέντρα και δεν αφήναμε κανένα να μπει για να ψηφίσει, θα μας συλλάμβαναν.

    Η μόνη περίπτωση είναι αν διαδοθεί ότι όλα τα ψηφοδέλτια έχουν ραντιστεί με κάποια θανατηφόρα ουσία, μη ανιχνευόμενη από κανένα υπάρχον μηχάνημα. Είσαι όταν προκηρυχτούν εκλογές να το κάνουμε και να επαναλάβουμε το θρίαμβο το "ΑΓΑΟΛ";

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...