June 6, 2011

Αυτό που κατάφερε ο ΓΑΠας


Κατάφερε όχι μόνο να βγάλει στους δρόμους τους ηλικιωμένους, αλλά και να τους θυμώσει ώστε να κάνουν ό,τι κάνουν οι νεώτεροι.  Ο κύριος στη φωτό στοχεύει το λέιζερ που κρατά σε μπαλκόνι της Μ. Βρετανίας όπου υπήρχε κάμερα τηλεοπτικού καναλιού.



Τα ΜΜΕ αναφέρουν ότι χθες πλημμύρισε το Σύνταγμα.  Αυτό που πλημμύρισε ήταν το κέντρο από την Ομόνοια μέχρι το Σύνταγμα!  Η αστυνομία ξεπέρασε κάθε προκληκτικότητα αποκλείοντας την πρόσβαση στην πλατεία ακόμα και από την Ακαδημίας.  Είχε τοποθετήσει και τα ειδικά μεταλλικά φράγματα που χρησιμοποιούνται μάλλον για την αντιμετώπιση τανκς...  Άκουσαν έτσι οι αστυνομικοί πολλά νέα "γαλλικά".


Στις 9.30 και για μισή ώρα έπεσε το δίκτυο της Vodafone. 


Στη λαϊκή συνέλευση μπήκε πάλι το ζήτημα της οργάνωσης σε επίπεδο γειτονιάς.  Είναι σημαντικό το κίνημα αυτό να απλωθεί έξω και πέρα από την πλατεία.  Είναι σημαντικό ν' "αγκαλιάσει" όλη την Αθήνα, όλη την Ελλάδα.  Γιατί η κυβέρνηση δεν κάνει διακρίσεις.  Επιτίθεται σε όλους (σχεδόν) τους Έλληνες.

Αργά το βράδυ ο Πεταλωτής διέψευσε την πληροφορία ότι το Μέγαρο Μαξίμου "πολιορκείται" από dealers που αντιπροσωπεύουν εταιρίες που κατασκευάζουν ελικόπτερα...

4 comments:

  1. Μακαρι να συνεχισει ο κοσμος να βγαινει στους δρομους και φυσικα να εχει κι ενα αποτελεσμα ολη αυτη η προσπαθεια!

    ReplyDelete
  2. Ήμουν κι εγώ εκεί αλλά το τιμημένο κόμμα της εργατιάς με μάλωσε ... τι να κάνω; Είμαι απαρηγόρητος και παθαίνω κρίσεις πανικού ...
    .

    ReplyDelete
  3. Απ' το στόμα σου και στου σύμπαντος τ' αυτί Έλβα. Για το αποτέλεσμα φοβάμαι κι αγωνιώ.

    ReplyDelete
  4. Grsail, μη στεναχωριέσαι για το κόμμα της "εργατιάς". Έχει ακόμα προβλήματα ταυτότητας, προέλευσης και προγόνων να λύσει.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...