June 12, 2011

Το ΠΑΣΟΚ, ο ΓΑΠας και ο γάιδαρος


Στην προσπάθειά του να βρει λύση ο ΓΑΠας στη νομιμοποίηση της πολιτικής του, συνεχίζει να σκέφτεται και το δημοψήφισμα.  Παρά τις αντίθετες απόψεις πολλών υπουργών, βουλευτών και συνεργατών του.  Οι οποίοι του λένε πως αν χάσει στο δημοψήφισμα, θα αναγκαστεί να πάει σε εκλογές.  Που όμως δεν τις θέλει, γιατί γνωρίζει ότι θα τις χάσει.

Οι συνεργάτες του μάλιστα φοβούνται ότι «όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, διατρέχουμε τον κίνδυνο να ηττηθούμε ακόμη κι αν θέσουμε ερώτημα που έχει μόνο αυτονόητη απάντηση. Οι πολίτες είναι θυμωμένοι με την πολιτική μας και μπορεί να ψηφίσουν κόντρα στην κοινή λογική, για παράδειγμα ότι ο γάιδαρος πετάει, για να μας τιμωρήσουν»!   Προσωπικά, το θεωρώ πολύ πιθανό. 

Θα αποτελούσε ίσως λύση το δημοψήφισμα να ήταν "ποιό όνομα θεωρείτε ότι έχει κάνει μεγαλύτερο κακό στην Ελλάδα, Παπανδρέου ή Δαρείος;" Το δεύτερο που σκέφτεται ο ΓΑΠας είναι  ο ανασχηματισμός.  Σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τις εφεδρείες του κόμματος.  Τη Ντόρα και τον Καρατζαφέρη.  Δεν το έχει αποφασίσει ακόμα επειδή η Ντόρα είναι ψηλότερη απ' αυτόν και κομπλάρει.

Πηγή φωτό και είδησης από εδώ.

6 comments:

  1. ... ή o Δαρείος; Εδώ έχουμε πέσει όλοι κάτω και χτυπιόμαστε :-)
    Ο Γαπας φυσικά !
    .

    ReplyDelete
  2. Σου πέρασε καθόλου απ' το μυαλό ότι ο ΓΑΠας μπορεί και να επιδιώκει εκλογές για να δραπετεύσει (σαν τον Καραμανλή) και να μην χρεωθεί το "δυστυχώς επτωχεύσαμε" και αφού δεν του προσφέρει το πρόσχημα ο Σαμαράς ζητώντας εκλογές επιλέγει ως ενδιάμεση στάση μια δημοψηφισματική πανωλεθρία?
    Εμένα κάτι τέτοιο μου δείχνει όλο αυτό το καλαμπαλίκι με τη συναίνεση και τα δημοψηφίσματα!

    ReplyDelete
  3. Βρε Grsail δεν είναι δυνατό να νικήσει και το Δαρείο...

    ReplyDelete
  4. Αντών Σ. λογική η σκέψη σου. Με δεδομένη όμως τη θέλησή του για την καρέκλα, δεν θα την αφήσει εύκολα. Πόσο μάλλον όταν ξέρει ότι δεν πρόκειται να ξανακαθίσει σ' αυτήν την καρέκλα ποτέ.

    ReplyDelete
  5. Του αρέσει μεν η καρέκλα αλλά άρχισαν να φυτρώνουν πολλά αγγούρια επ' αυτής.

    ReplyDelete
  6. Λες να του αρέσουν κι αυτά, Αντώνη Σ.;

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...