June 14, 2011

Βγήκαν σήμερα οι πρώτοι "κουκουλοφόροι"

"Αγανακτισμένοι που πρόσκεινται στην εξωκοινοβουλευτική αριστερά θα προσπαθήσουν αύριο να μην επιτρέψουν στους βουλευτές να μπουν ή να βγουν από τη βουλή".  Αυτό ανέφερε σήμερα το πρωί στο REAL FM η γνωστή μαϊμού.  Σε επίρρωση της διαδεδομένης άποψης.



Πάση θυσία οι αργυρώνυτοι υπηρέτες των αφεντικών τους, που σε μια ευνομούμενη πολιτεία οι περισσότεροι θα ήταν στη φυλακή,  θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν τα συμφέροντά τους.  Που σίγουρα δεν είναι η εξέγερση του λαού.  Γιατί γνωρίζουν ότι θα είναι από τους πρώτους που θα "πάρει η μπάλα".

Ο Μ. Παπαπαναγιώτου στο ΑΘΗΝΑ 984 αμφισβήτησε ευθέως το αίτημα των συγκεντρωμένων στις πλατείες να καθίσουν "στο σκαμνί" τους βουλευτές που θα υπογράψουν το μεσοπρόθεσμο.  Το επιχείρημά του;  Η μυστικότητα της ψήφου!!!  Στο ελληνικό κ(υ)νοβούλιο.

11 comments:

  1. Δεν διαφωνώ σε τίποτα, αλλά ποιόν εννοείς μαϊμού;

    ReplyDelete
  2. Aυτόν που της είναι φτυστός Αθλιοι. Τον Άκη Παυλόπουλο.

    ReplyDelete
  3. Κι είπε τέτοιο πράγμα η μαϊμού;

    ReplyDelete
  4. Ναι, Άθλιοι. Είπε ότι η "είδηση" υπάρχει στο real.gr

    ReplyDelete
  5. Τα ειπες ολα με το ''σε μια ευνομούμενη πολιτεία οι περισσότεροι θα ήταν στη φυλακή''! Τι να λεμε τωρα...

    ReplyDelete
  6. τσογλάνια και υπηρέτες όλων των αφεντάδων.

    ReplyDelete
  7. Έλβα, το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι το χρέος ούτε το έλλειμα. Είναι η ανύπαρκτη ή πουλημένη (παίρνεις ό,τι θέλεις) δικαιοσύνη. Και μάλιστα ήταν τέτοια από τα πρώτα χρόνια του Τριανταφυλλίδη.

    ReplyDelete
  8. Μου αρέσει Αντώνη Σ. η "καλή" εντύπωση που έχεις για τους "λειτουργούς" της ενημέρωσης. Καλύτερη από τη δική μου.

    ReplyDelete
  9. Ο υφυπουργός της ...προοδου για να εξασφαλίσει την υποστήριξη της κοκκινομάλας φίρμας δημοσιογράφου της "κανόνισε" συνεργασία με την εφημερίδα για 600 ευρώ το μήνα όταν παραμένουν απλήρωτοι καιρό τώρα οι ελάχιστοι εργαζόμενοι.
    Ψάξτο λίγο έχει "ψωμί" η υπόθεση και ειδικά ο τρόπος που προσπαθεί να την ξεφορτωθεί ο κουταρνίθας.

    ReplyDelete
  10. Εκτός από τους πολιτικούς οι επόμενοι που εξοργίζουν εμάς τους πολίτες είναι οι δημοσιογράφοι. Και όσο πιο "μεγάλο" όνομα έχουν τόσο μεγάλα και τα συμφέροντά τους. Καλοβολεμένοι,πωλούν εκδούλευση στα μεγάλα αφεντικά τους και νομίζουν ότι εξακολουθούν να καθοδηγούν τα πλήθη.
    Ετσι και η κοκκινομάλα που το παίζει Ελλη Στάη της Ρόδου. Πούλησε για 600 ευρώ τον αγώνα των συναδέλφων της και βγαίνει στα "παράθυρα" και φωνάζει για την καταστρατήγηση των δικαιωμάτων των εργαομένων. Τι να πω και για την άλλη... δημοσιογράφο και αυτή. 1.500 ευρώ παίρνει και γυρνάει λέγοντας. Δεν ξέρω γιατί οι άλλοι είναι απλήρωτοι. Εγώ πληρώνομαι κανονικά. Ντροπή και αίσχος! Τυχαίο που η συγκεκριμένη εφημερίδα πουλάει 300 φύλλα??? Με τέτοιο δημοσιογραφικό τιμ και ενημέρωση, δεν νομίζω!!!

    ReplyDelete
  11. Ανώνυμε, η περίπτωση της κοκκινομάλας είναι πολύ λεπτή για τον Κουταρνίθα. Του την έστειλε ο κουμπάρος του Νικητιάδης, αλλά προέρχεται από το μαγαζί (κυριολεκτικά) του άλλου κουμπάρου του Νικητιάδη, του Κλεάνθη. Ο Κλεάνθης που άνοιξε νέους δρόμους στην τηλεοπτική παραγωγή. Αλλά αυτά είναι μια άλλη μεγάλη ιστορία...

    Εννοείς, φαντάζομαι, ότι η κοκκινομάλλα το παίζει Ελλες Στάη, λόγω μεγέθους. Στα υπόλοιπα συμφωνούμε.

    Υπάρχουν ακόμα 300 ανεγκέφαλοι πασόκοι στη Ρόδο; Εκτός αν έχουν και οι 300 κουτάβια...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...