June 16, 2011

Ο ΓΑΠας και η ιστορία

Ο ΓΑΠας δεν θα μείνει στην ιστορία.  Γιατί η ιστορία θα καταγράψει την περίοδο της πρωθυπουργίας του σε μαύρες σελίδες.  Που δεν θα διαβάζονται.  Έτσι οι νεότερες γενιές δεν θα μπορούν να διδαχθούν από τη γαπική περίοδο της Ελλάδας, ώστε να γνωρίζουν τι δεν πρέπει να κάνει ένας ηγέτης.


Γι' αυτό το λόγο δε θα μάθουν ποτέ ότι με το σημερινό ανασχηματισμό ο ΓΑΠας έγραψε (πάλι) ιστορία.  Πως αφού εισέπραξε πολλές αρνήσεις για συμμετοχή στην κυβέρνηση, κατέφυγε στη δοκιμασμένη ελληνική "συνταγή".  Από τρία υπουργεία πήρε ο καθένας από τους αδελφούς του.  Δύο υπουργεία πήρε η αδελφή του που επιστρέφει από την Αμερική.  Και η κρίσιμη θέση αντιπροέδρου δόθηκε στη μητέρα τους Μαργαρίτα.  Οι φήμες που ήθελαν τη Μιμή να επιμένει να πάρει κι αυτή ένα υπουργείο, διαψεύστηκαν από τον Πεταλωτή στην τελετή παράδοσης-παραλαβής στον Αντρίκο.

Τα ξένα ΜΜΕ χαιρέτησαν τη νέα σύνθεση της ελληνικής κυβέρνησης και σημείωσαν ότι αυξήθηκαν αισθητά οι αγγλόφωνοι.   Δεν θα παρατηρηθούν, πρόσθεσαν με νόημα, νέα φαινόμενα Σιούφα...

2 comments:

  1. Αυτή πως και την άφησε εκτός να τραβάει τις κοτσίδες της που παραλίγο να χάσει ο εκλεκτός της την πρωθυπουργική καρέκλα?

    ReplyDelete
  2. Koίτα Λύκε, είπαμε ότι η κυβέρνηση είναι τσίρκο, αλλά κι αυτό μέχρι ένα σημείο. Άλλωστε ο ΓΑΠας μπορεί να είναι ό,τι είναι, αλλά χυδαίο λόγο νομίζω δεν χρησιμοποίησε ποτέ.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...