June 29, 2011

Πόσο πληρώνει τους "Γκοτζαμάνηδες" το ΜΠΑΤΣΟΚ;

Έπρεπε πάση θυσία να φύγει ο κόσμος από το Σύνταγμα.  Και όταν το κατάφεραν αυτό ξεκινώντας έναν ανελέητο πόλεμο με τα χημικά, τους άρεσε.  Κι άρχισαν να σπρώχνουν όλον τον κόσμο προς την Ομόνοια.  Την αφορμή, όπως και χθες, την πρόσφεραν "στο πιάτο" των ΜΑΤ, οι "Γκοτζαμάνηδες" του ΜΠΑΤΣΟΚ.  Τα ΜΑΤ, ως γνήσια προβληματικά άτομα που είναι εξ ορισμού, εκτόξευσαν εκατοντάδες δακρυγόνων, δημιουργώντας σε όλο το κέντρο συνθήκες ασφυξίας. Ακόμα και χωρίς καμμία πρόκληση τα ΜΑΤ άρχιζαν τη ρίψη δακρυγόνων.



Οι άνθρωποι στέκονται, μερικοί μάλιστα κάθονται, μπροστά στα ΜΑΤ.  Και ξαφνικά...


... τα ΜΑΤ εκτοξεύουν 4 δακρυγόνα και 2 κρότου - λάμψης...



...και σπρώχνουν τον κόσμο μέχρι την Κοραή.  Γίνονται πολλές συλλήψεις.  Κατά τον "γκουρού" του αστυνομικού ρεπορτάζ Πάνο Σόμπολο η αστυνομία φοβόταν επίθεση και κατάληψη της βουλής από τους διαδηλωτές.  Κι έτσι εξήγησε ο Σόμπολος την "τακτική" της αστυνομίας.  Η Τρέμη εξεμάνη που κάποιος μπορεί ακόμα να φορά και να βγάζει την κουκούλα του κατά το δοκούν.  Επειδή κάποιος τέτοιος επιτέθηκε στον ορισμό του πολιτικού ήθους βουλευτή Αθανασιάδη.  Αυτός που βδομάδες τώρα διατυμπάνιζε ότι δεν θα ψήφιζε το μεσοπρόθεσμο λόγω της ΔΕΗ και που σήμερα ψήφισε.  Ε, ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του τρόπο να δείχνει την "εκτίμησή" του.


Το ΜΠΑΤΣΟΚ είχε κατεβάσει όλες τις εφεδρείες του.  Και περίμεναν τη διαταγή για την τελική επίθεση.   Οι μπάτσοι θεώρησαν σωστό να καθυστερήσουν ακόμα και ασθενοφόρο!


Το ασθενοφόρο είχε παραλάβει τραυματία από την Ακαδημίας.  Όταν έφτασε στη γωνία Ακαδημίας και Κανάρη, πήρε στους μπάτσους 15 λεπτά για να ανοίξουν το δρόμο τραβώντας το ένα λεωφορείο...







Τελικά, η κυβέρνηση μπορεί να αντιληφθεί το πραγματικό κόστος της σημερινής (που συνεχίζεται ακόμα) αναίτιας, απρόκλητης, επικίνδυνης και άθλιας επίθεσης στον κόσμο;  Και θα μπορέσει να το πληρώσει όταν έρθει η ώρα;

4 comments:

  1. οταν ημουν παιδακι,ο πατερα μου ελεγε ιστοριες για τα Ιουλιανα,το 114,το πολυτεχνειο...
    9 χρονων εμαθα για το Χημειο...
    10 χρονων ειδα στις εφημεριδες τους νεκρους Κουμη και Κανελλοπουλου...
    α'λυκειου ειδα να σκοτωνεται ο Καλτεζας....
    στις φοιτητικες κινητοποιησεις του 91 ειδα να πεθαινει ο Τεμπονερας και οι αθωοι του Κ/ΜΑΡΟΥΣΗΣ και να κατηγορουνται οι διαδηλωτες...
    ωριμος αντρας πια,ειδα τα ΜΑΤ να χτυπουν τους πατεραδες και τους παππουδες τους...
    προπερσυ ειδα σφαιρα να εξοστρακιζεται ολως τυχαιως προς ενα 15χρονο παιδι...
    χθες και σημερα δεν ειχα πια κατι να δω.βαδιζα τυφλος απο τα χημικα και εφτυνα χολη και μαυρο σαλιο.

    ReplyDelete
  2. Ανώνυμε, οι πολιτικοί και οι δικαστές έκαναν την Ελλάδα μαύρη σαν το σάλιο σου. Μαύρες είναι οι μέρες τους. Και κατακόκκινη η οργή μας.

    ReplyDelete
  3. Τις δεκαετίες του 50 ως καί 70 οι μυστικές υπηρεσίες έπαιζαν μπάλα από τά δεξιά. Από τήν εποχή Σημίτη καί δώθε παίζουν μπάλα από τ' αριστερά. Άλλωστε η "Αριστερά" είναι τό καλύτερο εργαλείο τής παγκοσμιοποίησης μέ τίς διεθνιστικές της απόψεις.
    Κι επειδή οί πετυχημένες μέθοδοι επαναλαμβάνονταιδιαχρονικά ας κάνουμε καί μία αναδρομή στό παρελθόν. Ο Χίτλερ γιά νά αντιμετωπίσει τούς αντιφρονούντες στό εσωτερικό τής χώρας του δημιούργησε τα SS. Από τήν Γερμανία ξεκίνησαν οι ναζιστικές "Αντίφες" προφανώς γιά νά αντιμετωπίσουν τούς φασίστες τού Μουσολίνι. Από αυτές μάς προέκυψαν οι αντιεξουCΙΑστέ$$ πού έκαναν πρόβα τζενεράλε, επί Σημίτη φυσικά, εναντίον τού κακού Μιλόσεβιτσ καί τώρα συνεχίζουν γκαιμπελίζοντας εναντίων όσων διαφωνούν μέ τή Νέα Τάξη Πραγμάτων καί χτυπώντας στό ψαχνό τούς φασίστες δηλαδή τό 90% τής κοινωνίας.
    ΥΓ
    Γιά τήν υπόθεση Καλτεζά παλιός αστυνομικός μού είπε ότι ήταν ένας εναντίον δεκάδων καί η χρήση τού όπλου ήταν πράξη επιβίωσης. Άν ήσουν στή θέση του ανώνυμε φίλε ίσως νά είχες πυροβολήσει περισσότερους. Κι επειδή έχεις επιλεκτική μνήμη νά σού θυμίσω τίς δεκάδες νεκρών αστυνομικών εν ώρα καθήκοντος αλλά καί από ψυχοπαθείς μοσχοαναθρεμένους αυτοαποκαλούμενους αριστερούς πού κατέχοντας τήν μοναδική αλήθεια αποδίδουν τη δικαιοσύνη μέ τόν τρόπο πού αυτοί ξέρουν δηλαδή θρασύδειλα.
    ΑΝΤΙΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ

    ReplyDelete
  4. Ανώνυμε 10:46, ο φίλος σου ο αστυνομικός δηλαδή σου είπε ότι από τους δεκάδες που αντιμετώπιζε ο Μελίστας, προτίμησε να πυροβολήσει αυτόν που έφευγε. Γιατί προφανώς έφευγε αφού δέχτηκε τη σφαίρα στην πλάτη.

    Βγάζεις κάποιο νόημα από αυτά που λες;

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...