June 29, 2011

Τί είχες μπάτσε; Τι είχα πάντα...



Για δες. Οι μπάτσοι σε ρόλο υπηρέτριας των μπαχαλόμπατσων πάνω από το γκαράζ της βουλής.  Α ρε Παπουτσή, πάλι ρόμπα έγινες.  Σαν γνήσιος σοσια-ληστής, όπως και ο ΓΑΠας.  Αυτός βέβαια,είναι και πρόεδρος της διεθνούς.  Γι' αυτό γίνεται πιο πολύ ρόμπα.  Κυρίως επειδή είναι αξιόπουστας.

4 comments:

  1. συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ λένε ότι ήτανε οι προβοκάτορες και όχι μπάτσοι....
    Τι άλλο θα ακούσουμε?

    ReplyDelete
  2. Και ο συνδικαλιστής των αστυνομικών είπε ότι "άνοιξαν" τα κεφάλια 40 συναδέλφων του. Εγώ όλη τη μέρα χθες δεν είδα αστυνομικό χωρίς κράνος. Προφανώς κάποιος είχε βάλει από πριν στα κράνη τους κάτι, το οποίο με τηλεχειρισμό εκρήγνετο όταν το φορούσαν και τους τραυμάτιζε.

    ReplyDelete
  3. Μονο στην Ελλαδα μαλλον συμβαινουν τετοια περιεργα πραγματα και αδυνατει κανεις να βγαλει μετα λογικα συμπερασματα...

    ReplyDelete
  4. Στην Ελλάδα Ελβα, η αστυνομία και οι παραφυάδες της (διάβαζε παρακρατικοί, φασίστες κ.λ.π.) ήταν πάντοτε ανεξέλεγκτη. Αν εξαιρέσεις το χημικό πόλεμο που αντιμετωπίσαμε εδώ, τα υπόλοιπα γίνονται κι αλλού. Στη Βαρκελώνη η αστυνομία διέλυσε τους αγανακτισμένους στις πλατείες, μετά από αίτημα του δημάρχου και λόγω της τουριστικής περιόδου.

    Εδώ ξεπεράσαμε τέτοιες "ευαισθησίες". Διεξάγονται οι special Olympics και οι μπαχαλόμπατσοι έκαναν την Αθήνα Βυρηττό...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...