July 3, 2011

Οι "Οβριοί" και οι κουραδόμαγκες του Λιμενικού

 

Οι Έλληνες "Οβριοί" μάθαμε χθες ότι είναι τρεις.  Μετά το ΓΑΠα και τον υπουργό του ΠΡΟ-ΠΟ (τρομάρα μας) μας προέκυψε και τρίτος:  Ο εισαγγελέας Πειραιά που αποφάσισε τη σύλληψη με τη διαδικασία του αυτοφώρου και την άσκηση δίωξης κατά του καπετάνιου του "Audacity of Hope" σε βαθμό κακουργήματος!  Επειδή απέπλευσε παρά την απαγόρευση του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ.


Οι λιμενικοί που σταμάτησαν το πλοίο των ακτιβιστών, φορούσαν κουκούλες και κρατούσαν όπλα.  Ζήλεψαν φαίνεται τη "δόξα" των ξαδέλφων τους στα ΜΑΤ, που όλα τα φώτα της δημοσιότητας ήταν τις τελευταίες μέρες πάνω τους.

"Συγχαρίκια" στο ΓΑΠα έστειλε και η Χαμάς.  Κρίμα που δεν ζει ο Αραφάτ, θα έπαιρνε κι απ' αυτόν "συγχαρητήρια".  Κάτι ίσως ξέρουν στην πλατεία γιατί χθες τραγουδούσαν το "τίνος είναι Μαργαρίτα το παιδί;"  Το όνειρο του ΓΑΠα πραγματώθηκε.  Το μεγάλο Ισραήλ με τα χωρικά του ύδατα να φτάνουν μέχρι τα "ελληνικά" λιμάνια...

3 comments:

  1. Λες αυτοί με τα μαύρα να είναι Έλληνες;

    ReplyDelete
  2. Αφού το αποφάσισε ο πρωθυπουργός Νετανιάχου,τι να πει ο γιωργάκης;

    Υ.Γ.θα συμφωνήσω με τον ανώνυμο. Και εμένα όπως και αρκετοί ματατζήδες δεν μου φάνηκαν και πολύ έλληνες.

    ReplyDelete
  3. Τίκτε και Ανώνυμε, μισθοφόροι αυτού που τους πληρώνει είναι και δεν έχουν πατρίδα, ηθική, λογική. Έχουν όμως μια ατέλειωτη κουραδομαγκιά.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...