July 18, 2011

Γλείφοντας την Κλίντον

Όταν η δουλικότητα της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας της Ελλάδας σε κάθε ντόπιο και ξένο αλήτη δεν έχει όρια, η "φήμη" μας απλώνεται...  Ακόμα και σε αυτούς που αφήνουμε να σκοτώνουν οι φίλοι μας.


Για να μην πούμε τι υποδοχή σου επιφυλάσσουν στη χώρα σου...



Πηγή: verena.gr

7 comments:

  1. Κρυπτοδεξιέ Swell, δεν κάνεις κουβέντα για τα ταξί.

    ReplyDelete
  2. Πες τα Swell, καποτε στον αραβικο κοσμο και ειδικα στους Παλαιστινιους ειμασταν καλοδεχουμενοι τωρα ομως που πιασαμε.. υψηλες φιλιες με τη Δυση, αδιαφορουμε για τη ζωη των ανθρωπων αυτων που σιγα σιγα ολοι οι..''σοσιαλιστες'' εγκατελειψαν! :(

    ReplyDelete
  3. Ανώνυμε, ούτε για τις πουτάνες κάνω κουβέντα. Κρυπτοκαραδεξιός είμαι τελικά.

    ReplyDelete
  4. Ο ΓΑΠας Έλβα είχε δηλώσει νωρίς ότι δημιουργεί τη νέα Ελλάδα. Αυτή που ντρέπεται.

    ReplyDelete
  5. Swell και η ΝΔ ακολουθεί το δόγμα της Ελλάδας ψωροκώσταινας.
    Σε λίγο θα μας πείτε ότι ο ΓΑΠ βρήκε τη χώρα σε καλή οικονομική κατάσταση και τη χάλασε μόνος του.
    Και ...όμως λεφτά υπάρχουν αλλιώς οι ταξιτζήδες και οι φoρτηγατζίδες δεν θα έδιναν στη μαύρη αγορά εκατομμύρια για την απόκτιση άδειας. Και σε ότι αφορά τις πουτάνες, ούτε σε αυτό είμαστε καλοί αφού είναι εισαγώμενο είδος ;). Δουλέψτε ρεεε και αφήστε τα σχόλια και την υψηλή κριτική. Τα λεφτά από τις κληρονομιές και τις οικονομίες θα τελειώσουν και τότε θα δείτε τα δύσκολα.

    O παραπάνω Anonymous .

    ReplyDelete
  6. @ Εlva : Ο κάθε πολιτικός στην Ελλάδα κάνει τη δική του εξωτερική πολιτική. Αλλος ήταν με τους Αραβες και Παλαιστίνιους, άλλος ήταν με τους αιμοσταγείς στρατηγούς της Γιουγκοσλαβίας, άλλος είναι ακόμη με το Σύμφωνο της Βαρσοβίας (ακόμη και αν δεν υπάρχει σήμερα) και άλλος είναι με τους συμμαθητές του σε σχολικές καταλήψεις (γι το τελευταίο εξωτερική πολιτική είναι στη πλατεία έξω από το σχολείο).

    O παραπάνω Anonymous .

    ReplyDelete
  7. Παραπάνω Ανώνυμε, αν είχαν (που είχαν) εκατομμύρια μαύρα κάποιοι, φταίει η εφορία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που ποτέ δεν έπιασε τη φοροδιαφυγή. Ο ΓΑΠας έχει κρατήσει στο ΠΑΣΟΚ όλη την αλητεία από τα "καλά" χρόνια.

    Μόνον οι χούντες απαγορεύουν το σχολιασμό. Και με τους ανέργους να πλησιάζουν το ένα εκατομμύριο, εσύ βλέπεις πολλές δυνατότητες για δουλειά;

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...