July 25, 2011

Η Ευρώπη υποθάλπει το φασισμό


Οι 93 νεκροί της Νορβηγίας παρουσιάστηκαν στην αρχή, ακόμα και από τις Νορβηγικές αρχές και αφού είχε συλληφθεί ο φασίστας δράστης, σαν έργο ισλαμιστών τρομοκρατών!   Το CNN απέδωσε τις δολοφονίες σε ισλαμική τρομοκρατία!   Ας αποφασίσει ο Νορβηγικός λαός γιατί ο φασίστας Μπρέιβικ είχε τη δυνατότητα να πυροβολεί μόνος του (;) νεαρούς επί μιάμιση ώρα.  Ας αποφασίσει ο Νορβηγικός λαός γιατί η αστυνομία δηλώνει ότι επί μίαμιση ώρα δεν έβρισκαν κατάλληλο σκάφος να τους μεταφέρει στο νησί που γινόταν το μακελειό.

Το αποτρόπαιο γεγονός αυτό καθεαυτό και η αρχική του υποδοχή από τις αρχές και τα ΜΜΕ, είναι αποτέλεσμα του τρόπου αντιμετώπισης της ακροδεξιάς από τις κυβερνήσεις.  Που εννοούν να υποθάλπουν τις φασιστικές νοοτροπίες που έχουν και καλλιεργούν τα ακροδεξιά κόμματα και οργανώσεις.  Και πολλές φορές τα χρησιμοποιούν οι κυβερνήσεις για να αντιμετωπίσουν τις αντιδράσεις του κόσμου στην πολιτική τους.  Αγνοώντας τους κινδύνους.

Στην Ελλάδα γνωρίζουν ακόμα και οι πέτρες ότι η αστυνομία του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ συνεργάζεται με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.  Στο διαδίκτυο υπάρχουν εκατοντάδες αποδείξεις αυτής της συνεργασίας. Πρώην στελέχη της οργάνωσης βρίσκονται στη Βουλή με το ΛΑΟΣ.  Θα έρθει η μέρα που τα τρία κόμματα της δεξιάς και της ακροδεξιάς στην Ελλάδα, ΛΑΟΣ, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, θα προσπαθούν να καταλάβουν τι έγινε, όταν θα έχει βρεθεί ο Έλληνας Μπρέιβικ...

5 comments:

  1. Σιγά τη διαπίστωση και τι ήθελες να υποθάλπει, η Ευρώπη. τον κομμουνισμό?

    υ.γ για το Σοσιαλισμό δεν το συζητώ, τον έχει αναλάβει προσωπικά ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

    ReplyDelete
  2. Δηλαδή συνδέεται το ΠΑ.ΣΟ.Κ. με την επίθεση στο Οσλο ;
    Φταίει και ο Κουταρνίθας ;

    ReplyDelete
  3. Αντώνη Σ., δεν θα μπορούσε λες ε; Σχετικά με τον πρόεδρο της ΣΔ, πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι επί των ημερών του, η Ένωση ευτύχησε να έχει μέλη (εκτός από τον ίδιο) και το Μουμπάρακ και το Μπεν Αλί.

    ReplyDelete
  4. Aνώνυμε, τι πίνεις και σε πειράζει; Σταμάτησέ το! Πώς το κατάλαβες αυτό;

    ReplyDelete
  5. Πες τα χρυσοστομε! Τα ιδια γραφω κι εγω αλλα κατι η ζεστη, κατι τα προβληματα της Ελλαδας, κανεις δεν φαινεται να λαμβανει σοβαρα τα οσα γινονται και στην Β. Ευρωπη και στη Νοτια! :(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...