August 8, 2011

Βγαίνουμε στην παρανομία!


Διάβασα τη σύνθεση της επιτροπής που θα μελετήσει το νόμο για τα blogs.  Εντυπωσιάστηκα με τα ονόματα των συμμετεχόντων σ' αυτή.  Αν και εγείρονται αυτομάτως πολλά ερωτήματα για το νόμο που σχεδιάζεται και μέχρι να απαντηθούν αυτά, καταλαβαίνω ότι κινδυνεύουμε.  Είναι τέτοιος ο πανικός και η βλακεία της "κυβέρνησης" που έχει αποφασίσει να επιδοθεί στο κυνηγητό ανεμόμυλων. 

Υπό τέτοιες συνθήκες και με μια τέτοια "κυβέρνηση" πιστεύω ότι θα θεωρήσουν "ανεμόμυλο" οτιδήποτε νομίζουν ότι τους ενοχλεί/προσβάλλει/μειώνει/εκθέτει.  Σ' αυτά βεβαίως δεν συγκαταλέγεται η δήλωση του Σόιμπλε για μειωμένη κυριαρχία της Ελλάδας.  Ούτε οι βαρύγδουπες κατά καιρούς δηλώσεις του Πάγκαλου, ή του Λοβέρδου ή του Παπακωνσταντίνου, ή του Βενιζέλου, ή του Νικητιάδη.

Είναι σαφές ότι η "κυβέρνηση" αυτή δεν έχει ούτε χιούμορ.  Που σημαίνει ότι πλέον βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο ο Rebel - δεν γνωρίζω αν θα τον κατηγορήσουν για γελοιοποίηση ή απόπειρα δολοφονίας.  Παράλληλα, κινδυνεύει να κατηγορηθεί και η Πέρσα για αμέλεια στη φύλαξη και προστασία ανηλίκου.

Γι' αυτό κλίνουμε τα κινητά κι εξαφανιζόμαστε στα βουνά.  Βγαίνουμε στην παρανομία.  Το νέο αντάρτικο αρχίζει τώρα!

11 comments:

  1. Χαχαχααα!! Πολύ καλό!!!
    Βγαίνουμε στην παρανομία και πάμε σ' άλλα μέρη Ισλανδία ας πούμε που εκεί επιτρέπονται τα ανώνυμα ιστολόγια!
    Ας εκπέμπουμε από εκεί κι ας έρθουν να μας πιάσουν!

    ReplyDelete
  2. Πολύ σωστός!
    Το αναδημοσίευσα στους Ενωμένους Μπλόγκερ που παλεύουν με στόχο την ελευθερία της έκφρασης στο διαδίκτυο από ανώνυμους ιστολόγους.

    http://enomenoiblogers.blogspot.com/2011/08/blog-post_4111.html

    ReplyDelete
  3. Με άλλα λόγια, πώς επιβεβαιώνεται κάποιος, άγγλος νομίζω που ειχε πει οτι αν θες να σκοτώσεις μιά ιδέα, βάλε μία επιτροπή να την επεξεργαστεί.
    Αυτη η επιτροπή, τα μέλη της οποίας λέει δεν θα πάρουν φράγκο, θα ορίσει ποιός και πώς και τι δικαιούται να γράψει τι.
    Περιμένεις χιούμορ απο μια οποιαδήποτε κυβέρνηση Σουέλλ ?
    Ποιός διαθέτει χιούμορ σε αυτο τον τόπο της απέραντης σοβαροφάνειας που κολυμπά σε μια λίμνη με ψέμματα, τεστοστερόνη και μαύρο χρήμα ;
    Γιατι, εχεις βρεί κανα δικαστή με χιούμορ ; Κι αν υπάρχει, θα τον εχουν καταχωνιάσει κάπου. Αν πεις κάποιον "ούφο" και σου κάνει μύνηση, δε θα δεχτεί κανένας δικαστής οτι έκανες πλάκα.
    Αυτοί που δεν κάνουν χιούμορ αλλα σαφώς άσκημη πλάκα μας κάνουν ειναι όλοι οι πολιτικοί, οτνα λεω όλοι εννοώ ΟΛΟΙ ακόμα και δημοτικοί σύμβουλοι που το Ε9 τους οκταπλασιάστηκε στη διάρκεια των θητειών τους.
    Το παπαδαριό απορώ πώς δεν εχει ακόμα αφορίσει τον Μανώλη Βουράκη για το βιβλίο του "Φάδερ Ημών" που διακωμωδεί -άριστα- τη σχέση πατέρα γιού του θεού με τον Ιησού.
    Τελος πάντων, σε αυτο με το χιούμορ εχεις απόλυτο δίκιο και σίγουρα μετά απο τον όποιο νόμο φτιάξουν μόνο να γελάμε θα μπορούμε.
    Οπως τα λέει ο AnemosNaftilos στην ανάρτησή του, ετσι ειναι, δεν θα τα έλεγα καλύτερα.
    Καλό βραδάκι και κρύψε το σκύλο :)

    ReplyDelete
  4. Kαι, εδω, επιτρεπονται ακομη τα ανωνυμα ιστολογια οποτε ...ελατε απο ..εδω και αφηστε τους να ..χτενιζονται/ κουρευονται με τα φιρμανια τους! :(

    ReplyDelete
  5. Marianaonice, στην Ισλανδία κι ακόμα πιο μακριά βλέπω να πηγαίνουμε. Στην Ισλανδία άλλωστε, ξέρουν να λένε και όχι. Ενώ τους δικούς μας τους έχει φάει η "ευγένεια"...

    ReplyDelete
  6. Μπουμπουλίνα, ευχαριστώ!

    ReplyDelete
  7. Τζονάκε, κομπλεξικός και χιούμορ είναι ασύμβατα πράγματα. Ο Βουράκης τους ξέφυγε γιατί είναι απασχολημένοι με τα άλλα τους καθήκοντα. Τώρα που τα χρηματιστήρια πέφτουν.

    Το νόμο περί (μη) ευθύνης υπουργών Τζονάκε τον ψήφισαν τα δύο μεγάλα κόμματα της δεξιάς, ΜΠΑΤΣΟΚ και ΝΔ.

    Ποιό σκύλο; Όλοι θα κρυφτούμε!

    ReplyDelete
  8. Έλβα, ετοιμάσου! Θα ιδρύσουμε "αποικία" εκεί. Και μετά από λίγο καιρό θα εγείρουμε και θέμα μειονότητας...

    ReplyDelete
  9. Πλάκα πλάκα, αυτο το οτι εχουμε νόμο περι ευθύνης υπουργών, ειναι ενα αστείο, κακό αστείο.
    Καλημερα.

    ReplyDelete
  10. @Tzonako
    "Αν πεις κάποιον "ούφο" και σου κάνει μύνηση, δε θα δεχτεί κανένας δικαστής οτι έκανες πλάκα".

    Μάαααγος είσαι??
    :)))

    ReplyDelete
  11. Τζονάκε, το πιο κρύο αστείο είναι ότι έχουμε δημοκρατία και λαϊκή κυριαρχία.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...