August 17, 2011

Ο Ρομπέν των πλουσίων


Το φιλεύσπλαχνο κράτος του σοσιαληστρικού ΜΠΑΤΣΟΚ, με ηγέτη το Ρομπέν των πλουσίων ΓΑΠα, δεν μπορούσε να μην σκεφτεί αυτούς που περνούν, λόγω της κρίσης, δύσκολες ώρες.  Τώρα που οι δραστηριότητες στην οικοδομή έχουν πέσει δραματικά και δεν γίνονται αγοραπωλησίες, ήταν λογικό ο ΓΑΠας να σκεφτεί τα θύματα αυτής της κατάστασης.  Κι επειδή ο ΓΑΠας προβλέπει πάντοτε και σωστά, είχε εγγράψει το ποσό αυτό στον προϋπολογισμό.

Έτσι, η "κυβέρνηση" επιχορηγεί τις μονές του Αγίου Όρους με 1,9 εκατομμύρια ευρώ.  Για να καλύψουν οι ταυραμπάδες τις απώλειες από τη μείωση των αγοραπωλησιών ακινήτων.  Ο ένας εσμός, αυτός της κυβέρνησης, βοηθά τον άλλο εσμό, αυτόν της εκκλησίας.  Και οι δύο "ευλογούν" τα γένεια τους κοροϊδεύοντας όλους εμάς.

2 comments:

  1. Eλα, ομως, που σε αρκετους στην Ελλαδα αρεσει η..κοροϊδια και κυριως αυτη που κραταει χρονια με εναλλαγες εξουσιας του στυλ ''μια εσεις, μια εμεις, να περναει ο καιρος'' :((

    ReplyDelete
  2. Η κοροϊδία Έλβα έχει γίνει κάτι σαν φάρμακο. Χωρίς αυτήν δεν μπορούν. Κι ελπίζουν μονίμως ότι κάποιος θα τους βολέψει.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...