August 19, 2011

Η ελληνική υποψηφιότητα για το βραβείο Νόμπελ

 

Μόνος ο Βενιζέλος χαρακτήρισε επιτυχημένη τη συνάντηση Μέρκελ - Σαρκοζί.  Μόνον αυτός κατάφερε να δει αυτό που δεν είδε κανείς άλλος σε όλον τον κόσμο.  Και επειδή ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, οι αγορές δεν πείστηκαν από τη χαρά του Βενιζέλου κι έτσι τα μεγάλα χρηματιστήρια σημείωσαν χθες ρεκόρ πτώσης.  Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και σήμερα.  Είναι περίεργο ο συνταγματολόγος να μην πείθει κανένα.

Μετά την εξέλιξη αυτή, οι υπεύθυνοι της σουηδικής ακαδημίας επιστημών αποφάσισαν να καθιερώσουν ένα νέο βραβείο Νόμπελ.  Αυτό της ηλιθιότητας.  Μέχρι στιγμής, η μόνη υποψηφιότητα που υπάρχει είναι του Βενιζέλου.  Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κι άλλος υποψήφιος για το βραβείο.  Όλοι έλεγαν πάντοτε ότι ο Βενιζέλος έχει κάτι το μοναδικό. Οπότε μπορούμε να πούμε ότι το νέο Νόμπελ είναι ήδη στην "τσέπη" μας.

4 comments:

  1. Ηλίθιοι; Μια χαρά επιτελούν (εν πλήρει συνειδήσει) το καταστροφικό τους έργο ως πιστά μαντρόσκυλα των αφεντικών τους. Αυτοί τρώνε και πίνουν και τους άλλους τους τρώει η αρκούδα.

    ReplyDelete
  2. Υποτίθεται οτι ειναι αντιπρόεδρος κυβέρνησης και σαν διαπρεπής συνταγματολόγος δε θα μπορούσε παρά να τα πάει μιά χαρά με τα οικονομικά, γιατι, αφου οι Ελβετοί εχουν υπουργό ναυτιλίας, καλύτεροι ειναι απο μας ;
    Δεν περιμένω πολλά απο πρόσωπα, αλλα θα μπορούσα να περιμένω κάτι, απο πολιτικές. Ωστόσο στην χώρα μας τις πολιτικές τις χαράζουν πολιτικοί ...
    κι αυτο ειναι το πρόβλημα.
    Ο πολιτικός θα πει ωραίο το άσκημο και καλό το κακό, θα πει πολλά και δε θα εννοεί τίποτα, πχ Αβραμόπουλος, Τσοχατζόπουλος πες αν θυμάσαι κάτι απο όσα είπαν. Ελεγαν πολλά κι εννοούσαν τίποτα ή εννοούσαν άλλα.
    Δεν περιμένω να με σώσει ο κ.Βενιζέλος ή οι πολιτικές που κουτσαίνουν.
    Δεν περιμένω να μας σώσει κάποιο κόμμα πολύ περισσότερο. Ειδικά αυτά, αξίζουν όλα απο ενα τεράστιο Νόμπελ Απαξίωσης.
    Καλό βραδάκι.

    ReplyDelete
  3. Ναι βρε Grsail, το έργο που έχουν αναλάβει το επιτελούν. Αυτό όμως δεν τους έχει αποτρέψει από το να κάνουν ηλίθιες δηλώσεις.

    ReplyDelete
  4. Τζονάκε, υποτίθενται πάρα πολλά. Και πρώτα απ' όλα το γεγονός ότι έχουμε κυβέρνηση. Ενώ πρόκειται για τσίρκο που έστειλε στην ανεργία το MEDRANO.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...