September 16, 2011

ΕΛΑΣ τα ζώα σου αργά!


Το μπλε VW Polo πάρκαρε μπροστά στον κάδο των απορριμάτων κάποια στιγμή χθες το απόγευμα.  Ο Ελληνάρας σκέφτηκε "σιγά μη ψάχνω να παρκάρω, θα το αφήσω μπροστά στον κάδο αφού χωράω."  Το αποτέλεσμα ήταν το απορριματοφόρο χθες το βράδυ να μην μπορεί να πάρει τον κάδο για να τον  αδειάσει.  Σήμερα το μεσημέρι στις 2 μοτοσυκλετιστής της αστυνομίας, αφού βεβαιώθηκε ότι το αυτοκίνητο δεν ήταν κλεμμένο, μίλησε στον ασύρματο και ζήτησε γερανό για την απομάκρυνση του αυτοκινήτου. 


Στις 9 το βράδυ το αυτοκίνητο παρέμενε στο ίδιο σημείο και δεν είχε ούτε κλήση.  Τηλεφωνώ στην αστυνομία και δηλώνω την κατάσταση.  Στις 10 ξανατηλεφώνησα. Στις 11.45 το αυτοκίνητο είναι ακόμα εκεί, ακόμα χωρίς ούτε κλήση!  Σε λίγο θα περάσει το απορριματοφόρο.  Προβλέπω ότι αύριο δεν θα είναι δυνατή η έξοδος από την πόρτα της πολυκατοικίας.  Γιατί έτσι αποφάσισε ο Ελληνάρας.

Συμπέρασμα;  Ή τα ζώα είν' αργά, ή το ζώο που έχει το αυτοκίνητο είναι μπάτσος.  Διαλέγετε και παίρνετε...


4 comments:

  1. Πως κάνεις έτσι ρε παιδί μου, το αυτοκίνητο μπορει να είναι του Μάκαρου που αδυνατεί επι του παρόντος να το μετακινήσει.
    Αυτό το σκέφτηκες?

    ReplyDelete
  2. Ρε Λύκε, Μάκαρος είν' αυτός, δεν χωράει σε Polo που να κωλοχτυπιέσαι..

    ReplyDelete
  3. Διαλέγω το Βου. Αλλά δεν έχει σημασία. Το Βου διάλεξε την πόρτα σου και πάρκαρε. Διόλου ευγενικόν, αλλά εξόχως βολικόν.

    ΥΓ.: Και γιατί προσβάλλεις τα ζώα, δεν κατάλαβα...

    ReplyDelete
  4. Κοπτοραπτού, την ίδια επιλογή έκανα κι εγώ. Τώρα, για τα κανονικά ζώα, όχι τα δίποδα, τι να πω, σωστά απορείς...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...