October 2, 2011

Όταν "ξέρεις" από ραδιόφωνο...


Όταν "ξέρεις" από ραδιόφωνο, όταν δηλαδή είσαι ο Κυριακίδης με τους στενούς δεσμούς με την εκκλησία, μπορείς και κάνεις θαύματα.  Και βγάζεις τρέιλερ στον "αέρα" με το "νέο" πρόγραμμα του FLASH που αρχίζει αύριο.  Όπου το "νέο" συνίσταται στον Αυτιά και τον Καραμέρο (τη Δρούζα την κρατάει ακόμα στον πάγκο για τις πιο δύσκολες στιγμές).  Τον Αυτιά, το θεό του χαζού συνταξιούχου, του Ψωμιάδη και του άκρατου λαϊκισμού.  Τον Καραμέρο, με το "κύρος" του πρωινάδικου του ΑΝΤΕΝΝΑ.

Επαναφέρει και τον Τσιτούνα, με το IQ χαλικιού. Για να τα κάνει αυτά, απέλυσε προηγουμένως πολλούς δημοσιογράφους και παραγωγούς, που δεν είχαν τρανταχτά ονόματα μεν αλλά ήταν πολύ ικανοί. Προφανώς ο Κυριακίδης πιστεύει ότι έτσι βελτιώνει την εικόνα του σταθμού.  Για να την κάνει  ακόμα καλύτερη, του προτείνω ν' απολύσει τον Κύρτσο και στη θέση του να πάρει τον Πορτοσάλτε, για να βελτιωθεί και το επίπεδο των ελληνικών του σταθμού.  Ή έστω τον αρχιεπίσκοπο.  Κι έτσι αντί να βάζει επαναλήψεις, να αναμεταδίδει δωρεάν το σταθμό της εκκλησίας.

12 comments:

  1. Πάει κι το κάποτε έγκυρο ραδιόφωνο σκουπιδαριό το κάνανε.

    ReplyDelete
  2. Τί να πω!!!! Αστο καλύτερα. Λοιπόν τωρα πρόσεξα ότι εχεις...εκατό μπλογκ. Τί τα κάνεις τελικά ;

    ReplyDelete
  3. Το σκουπιδαριό, Λύκε, ειχε αρχίσει με τον Κακαουνάκη... Κι έπειτα έκαναν το σταθμό χωματερή...

    ReplyDelete
  4. Ρίτσα, τα χρησιμοποιώ για να μπερδεύω το Βενιζέλο.

    ReplyDelete
  5. Πες μου ότι τελικά η Λ.Σ ψήφισε πρόταση συνεργασίας με την Παπαρήγα!

    Πατσιούρι

    ReplyDelete
  6. Έγινε τέτοιο κοσμοιστορικό γεγονός Πατσιούρι; Απορώ πως δεν έβγαλε έκτακτο φύλλο ο Ριζοσπάστης.

    ReplyDelete
  7. Εν τω μεταξύ ο FLASH έβγαλε σήμερα και το δίδυμο του Καραμέρου από τον ΑΝΤΕΝΝΑ, το Χαριτάτο. Κι αργότερα θα βγάλει τη Λάλαινα. Αν και δεν τους "έπαιζε" στο σχετικό τρέιλερ...

    To Λάλα τον πετάξανε 8-10 το βράδυ. Που κάποιος βλάκας το χαρακτήρισε σαν peak-time. Μόνο που αυτό αφορά την τηλεόραση. Το peak του ραδιοφώνου είναι 8-11 το πρωί.

    Μεγαλεία, με όλες τις δυνάμεις του ο σταθμός πάει να γίνει το ραδιοφωνικό STAR.

    ReplyDelete
  8. Και μάντεψε ποιός άλλος ακολουθεί τις επόμενες μέρες.... ο δικός μας άνθρωπος που μας είχε λείψει και είχαμε βρει την ησυχία μας ο ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

    ReplyDelete
  9. Aνεργοι, πιστεύετε ότι έχει βρει τρόπο να δείχνει στο ραδιόφωνο φιστίκια που μυρίζουν κάτουρο;

    ReplyDelete
  10. Αυτός και απο τα κόκκαλα της γιαγιας του είναι ικανός να φτιάξει ...ζάρια!!!

    ReplyDelete
  11. Άνεργοι, πάντοτε θαύμαζα τις "ικανότητες" αυτού του ανθρώπου. Κυρίως τη διαστροφή της πραγματικότητας και το γλείψιμο των εχόντων και κατεχόντων, που 'λεγε και ο Κινέζος.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...