October 11, 2011

Το νέο υπουργικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ


 Αφού βάλθηκε με μανία να τ' αλλάξει όλα για να μας σώσει, τώρα αποφάσισε ν' αλλάξει και το πολίτευμα.  Και από Προεδρική Δημοκρατία με πρόεδρο Δημοπρασίας το γνωστό δανειστή του Α. Παπανδρέου Παπούλια, θα γίνουμε Θρησκευτική Δημοκρατία του Αγίου Όρους με διακριτική ονομασία "Ελλάδα" και με αρχηγό του κράτους το γνωστό μεσίτη Εφραίμ.  Ο ΓΑΠας θα είναι ο νέος "Ρουσόπουλος" του Εφραίμ. Στη φωτό βλέπετε το νέο υπουργικό συμβούλιο.

Με την ίδια λογική κι επειδή οι εφοριακοί κωλοβαράνε - γι' αυτό το έσοδα πάνε κατά διαόλου, την είσπραξη των φόρων θ' αναλάβουν οι παπάδες σε συνεργασία με τις θεούσες.  Η στρατολόγηση των παπάδων κρίθηκε ως το πιο αποτελεσματικό μέτρο για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής , γιατί αυτοί θα απειλούν τους φοροφυγάδες και τους φορολογούμενους που δυσκολεύονται να πληρώσουν τους φόρους, με την κόλαση.  Θα σου δίνουν και κίνητρο για να πληρώσεις, μια βεβαίωση ότι έχεις κλεισμένη σουίτα στον παράδεισο, με υπογραφή του Εφραίμ και του ΓΑΠα.  

Η σουίτα θα είναι εξάστερη, ώστε να θυμίζει τις μέρες που χρειάστηκε ο θεός για τη δημιουργία αυτού του ωραίου κόσμου.  Θα προσφέρει σάουνα, king-size κρεβάτι, pay-TV με όλα τα πορνοσάιτ για gay που ξέρουν οι παπάδες και λοιπές ανέσεις.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Βενιζέλος θα αναλάβει το υπουργείο εξομολόγησης.  Το γραφείο του θα βρίσκεται στους υπονόμους κάτω από το σημερινό υπουργείο οικονομίας, για να είναι κατανυκτική η ατμόσφαιρα και να αυθυποβάλλονται οι εξομολογούμενοι.  Οι εξομολογήσεις θα αφορούν αποκλειστικά τις οικονομικές πράξεις που έκαναν και θα καταγράφονται real-time από το Βενιζέλο. Στη συνέχεια θα καταλήγουν στην εφορία για τα περαιτέρω.  Το πολύπλοκο ηλεκτρονικό σύστημα ανέλαβε ο Κόκκαλης.  

Ερωτηθείς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για την ανάθεση και πώς έγινε αυτή, απάντησε "ήταν θέλημα θεού".  "Ποιού θεού" ρώτησε ο δημοσιογράφος. "Άει στο διάολο ρε μαλάκα" ήταν η απάντηση του εκπροσώπου.  Η απάντηση αυτή έχει πλέον αντικαταστήσει το "ουδέν σχόλιο".

Με τη νέα διακυβέρνηση τα δημοψηφίσματα θα γίνονται συχνά και θα αφορούν μόνον την ανακήρυξη αγίων.


Πηγή φωτό

8 comments:

  1. τι να κανει ο ανθρωπος , ο απελπισμενος απο τα μαλλια του πιανεται . με το ενα χερι , γιατι με το αλλο πιανεται απο τα ρασα του παπα, που με τη σειρα του πιανεται απ'τη μαγκουρα του Δεσποτη . Που με τη σειρα του πιανεται ...απ' το Αγιο Πνευμα , αφου δεν υπαρχει αλλου ειδους πνευμα ? τι να κανει...

    ReplyDelete
  2. Μακάρι να πίστευε ο ΓΑΠ αλλά δυστυχώς δεν πιστέυει αλλιώς δεν θα έφερνε την Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση
    Πάντως έμαθα απο κάποιες πληροφορίες ότι έφαγε κράξιμο απο ορισμένους άγιους γέροντες...

    ReplyDelete
  3. Πάαντως και ο τελευταίος δεσπότης θα ήταν καλύτερος Υπουργός Οικονομικών από τους υπουργούς των κυβερνήσεων ΓΑΠ. Η πείρα που παγκαριού, βλέπεις...

    ReplyDelete
  4. Ανώνυμε, προς το παρόν μας έχει πιάσει τον κώλο κι εμείς μένουμε ακίνητοι...

    ReplyDelete
  5. Johndoctor, εύχεσαι να πίστευε ο ΓΑΠας αυτό που πίστευε κι ο Χριστόδουλος, που είχε συγκεντρώσει αντικείμενα αξίας εκατομμυρίων ευρώ στο σπίτι του; Όπως ρούχα, παπαούτσια, φωτιστικά κ.λ.π. Στους "άγιους" γέροντες κατατάσσεις και τον Εφραίμ;

    ReplyDelete
  6. Διονύση, έχεις δίκιο. Το παγκάρι είναι μια σωστά οργανωμένη επιχείρηση: Δημιουργείς την ανάγκη στους πελάτες σου. Αυτοί πείθονται και αγοράζουν το "προιόν" σου. Τα έσοδα τα χρησιμοποιείς α) για να επεκτείνεις την επιχείρησή σου, άρα και τα έσοδα και β) για ίδιον ώφελος.

    ReplyDelete
  7. Δεν εννοώ τα λαμόγια φίλε Swell αλλά τους σωστούς και ταπεινούς γέροντες
    Λαμόγια υπάρχουν σε όλους τους χώρους, λαμόγια Δημοσιογράφοι, Λαμόγια γιατροί, Λαμόγια καθηγητές και στην Εκκλησία το ίδιο ισχυέι, μην τα ισοπεδώνεις όλα αγαπητέ Swell
    Χάνεις και την αξιοπιστία σου έτσι...η πίστη η θρησκευτική δεν έχει να ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τους δεσποτάδες και αυτούς που βγάζουν φράγκα εν όνοματι κυρίου...στο Άγιο όρος υπάρχουν και καλοί και λαμόγια...
    Μην τους βάζεις όλους στο ίδιο ΤΣΟΥΒΑΛΙ

    ReplyDelete
  8. John doctor, σαφώς υπάρχουν εξαιρέσεις σε όλους τους χώρους, λίγες ίσως αλλά υπάρχουν. Εκτός εκκλησίας. Γιατί όλη η εκκλησία εκμεταλλεύεται την ανθρώπινη ανάγκη να στηριχτούν κάπου. Όταν αυτό το κάπου είναι ανύπαρκτο, τότε όλη η εκκλησία κοροϊδεύει τους αδαείς.

    Η θρησκευτική πίστη στην οποία αναφέρεσαι, είναι κάτι που σου πέρασαν όταν ήσουν μικρό παιδί χωρίς να σε ρωτήσουν. Με ιστορίες για το μικρό χριστούλη. Αν εσύ εμμένεις σε αυτό που αποκαλείς θρησκευτική πίστη, το δέχομαι όπως δέχομαι αυτόν που πιστεύει στο ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ ή τον Ολυμπιακό. Κοροιδεύουν όμως όλοι τον εαυτό τους.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...