October 16, 2011

Οι δικαστές και οι σκουπιδιάρηδες της κας Μπατζελή


Ή το μεγαλείο του πασοκικού ήθους.  Σε ερώτηση του Κ. Παρρά στο FLASH για το ρόλο των δικαστών σε σχέση με τις εργατικές διεκδικήσεις, η κα Μπατζελή του απάντησε ότι και των δικαστών οι αποδοχές έχουν μειωθεί κατά 30%.  Ναι της λέει ο δημοσιογράφος, αλλά το 30% αυτό έχει άλλη επίδραση στον δικαστή κι άλλη στον εργαζόμενο στην αποκομιδή των σκουπιδιών.  Η κα Μπατζελή εξανίσταται και του λέει "α, δεν μπορείτε να συγκρίνετε τους δικαστές με τους σκουπιδιάρηδες"!

Για να εμπεδώσουμε τις θέσεις της, πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί και θα ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο, γιατί δεν θέλει να κόψει τον ομφάλιο λώρο με τους ψηφοφόρους της στη Φθιώτιδα.  Προφανώς η κα Μπατζελή πιστεύει ότι οι ψηφοφόροι της είναι ευτυχείς με τα μέτρα της κυβέρνησης, μέλος της οποίας ήταν και ίδια πριν λίγο καιρό.

Oι δικαστές για να δικαιώσουν τις "σοσιαλιστικές" αντιλήψεις της κας Μπατζελή, έβγαλαν ψήφισμα όπου αναφέρουν ότι δεν είναι σωστή (διάβαζε δεν τη γουστάρουν) η μείωση των αποδοχών τους.

5 comments:

  1. Οι δικαστές τώρα θυμήθηκαν ότι είναι αντισυνταγματική η θέσπιση της μείωσης των αποδοχών των εργαζομένων εφόσον αφορά τους ίδιους φυσικά χαχαα!
    για τους λοιπούς πληβείους αυτού του έρημου κράτους που τους τσάκισαν οι άλλες δύο εξουσίες που υποτίθεται ελέγχουν οι δικαστές, κουβέντα μέχρι σήμερα!
    και μάλιστα ψήφισαν και απεργιακές κινητοποιήσεις τους κατά πλήρη πλέον κατάλυση του Συντάγματος!
    Τι θα δούμε ακόμη;

    Έβγαλαν και ψήφισμα υπέρ του Κασσίμη που αμόλησε τον Ψωμιάδη! χαχα! Εχει δικαίωμα λένε ο δικαστής να έχει ανεξάρτητη και αμερόληπτη κρίση. Και αυτοί που το ξέρουν ότι τέτοια κρίση είχε ο Κασσίμης ή κάτι άλλο ..."έπαιξε"?
    Ξέρουν τα στοιχεία της δικογραφίας ή βγήκε κανένα πόρισμα από αρμόδιο όργανο που έκρινε την απόφαση του ανακριτή;
    Κατάντησαν συντεχνία πια φοβάμαι...

    http://dikastis.blogspot.com/2011/10/blog-post_1128.html

    http://dikastis.blogspot.com/2011/10/blog-post_2666.html

    ReplyDelete
  2. Με εκάλυψε πλήρως η προσχολιάσασα...

    Υ.Γ: Μαριάννα μου η παροιμία λέει πως "ξυλιές σε ξένο κώλο δεν πονάνε"

    ReplyDelete
  3. Αα και κάτι άλλο που μου διέφυγε.'Αναρωτήθηκα παραπάνω αν βγήκε κανένα πόρισμα από αρμόδιο όργανο που έκρινε την απόφαση του ανακριτή;
    Φυσικά και βγήκε. Τουλάχιστον σε πρώτη φάση η απόφαση αυτή κρίθηκε αρμοδίως από το δικαστικό Συμβούλιο που κάθε άλλο παρά συνταυτίστηκε με τον ανακριτή. Επομένως η ΕΔΕ καλύπτοντας τον ανακριτή στην ουσία απαξιώνει το δικαστικό συμβούλιο;
    Τι παράξενα πράγματα είναι αυτά, να έρχεται μία δικαστική ένωση να αποφαίνεται δημόσια σε υπόθεση που δεν γνωρίζει τα στοιχεία της, για να στηρίξει δήθεν την ανεξαρτησία του Κασίμη!
    Λες και μόνον η ανεξαρτησία του Κασίμη θίγεται σήμερα κι όχι τόσων άλλων δικαστών, που διασύρονται από τα ΜΜΕ!!
    Που ήταν η ΕΔΕ σε άλλες περιπτώσεις δικαστών που κι αυτοί σχολιάστηκαν από τα ΜΜΕ δίκαια ή άδικα για την κρίση τους;

    ReplyDelete
  4. Mαριάννα, τέτοια αχαλίνωτη επιθυμία για το χρήμα και, ταυτόχρονα, απεμπόληση κάθε ίχνους ηθικής, έμοιαζε απίθανη. Και ήρθαν οι δικαστές για να καταλάβουμε ότι υπάρχει...

    ReplyDelete
  5. Λύκε, πολύ ωραία η παροιμία. Ισχύει μόνο για τον κώλο ή και γι' άλλα μέλη;

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...