October 29, 2011

Όλοι οι άνθρωποι του Προέδρου


Αν αυτοί οι δύο "δημοσιογράφοι" σε υποστηρίζουν, τότε ποιός γελοιοποιεί το θεσμό;  Ο Στραβελάκης αντέδρασε απόψε, όταν ο Γλέζος του είπε πως ο Παπούλιας έφυγε από την παρέλαση μετά από εντολή που δέχθηκε.  Ο "δημοσιογράφος" απάντησε ότι δεν είναι δυνατόν να δέχεται εντολές ο Πρόεδρος της δημοπρασίας.  Που σημαίνει ότι όλους τους νόμους της κυβέρνησης που έχει υπογράψει, τους υπέγραψε από διαστροφή και όχι επειδή του το ζήτησε η κυβέρνηση.  Φαίνεται ότι η "ειδίκευση" του Στραβελάκη παραμένει το σκούπισμα με το σακάκι του της καρέκλας που θα καθίσει ο διευθυντής του...

Για τον Καψή, τι να πει κανείς...  Τις λίγες φορές που καταλαβαίνει το θέμα της συζήτησης, προσπαθεί να γίνει αρεστός στην εξουσία, υποστηρίζοντας ό,τι πιστεύει πως θα ήθελε η εξουσία.  Αν στην προσπάθεια αυτή λέει βλακείες, πράγμα σύνηθες, δεν το αντιλαμβάνεται ή δεν τον ενδιαφέρει.

Αυτοί οι δύο "δημοσιογράφοι" έχουν βαλθεί να παίξουν το τελευταίο διήμερο και μετά τα γεγονότα της Θεσσαλονίκης, τους "ιεροεξεταστές" των προσκεκλημένων στο δελτίο.  Και επιμένουν να τους ρωτούν αν καταδικάζουν την "επίθεση" κατά του Παπούλια.  Το έκαναν χθες στον Δημαρά και σήμερα στον Γλέζο.  

Αν ο Παπούλιας έχει ανάγκη αυτού του είδους την "προστασία", τότε μάλλον λίγα άκουσε στη Θεσσαλονίκη...

6 comments:

  1. Ηρακλείς του Στέμματος και Άρχοντες του ψέματος.

    ReplyDelete
  2. Επίσης αυτή η γαμημένη εμμονή τους να ρωτάνε συνεχώς και επιμόνως: καταδικάζεται ή δεν καταδικάζεται τα γεγονότα. Σας ιεροεξεταστές οι αθλιοι που αγωνιούν να πάρουν μια απάντηση έτσι όπως τους βολέυει για να μπορέσουν να την χρησιμοποι΄πησουν μετά αναλόγως.
    Πιο πουτανες κι απ τις πουτάνες!!!

    ReplyDelete
  3. Και Μάγκες της Κουράδας, Αντώνη. Κοινώς κουραδόμαγκες.

    ReplyDelete
  4. Άνεργοι, αποτελούν τον ορισμό του οσφυοκάμπτη, με ταυτόχρονη παραγωγή υπερβολικού σιέλου...

    ReplyDelete
  5. Δυο από τις μεγαλύτερες γλίτσες της ελληνικής TV..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έχει πάμπολλες η "άμοιρη"...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...