October 13, 2011

Ληστές, αλήτες ή νταβατζήδες;

 

Δύσκολο ν' αποφασίσεις τι είναι αυτή η "κυβέρνηση".  Ληστές, αλήτες, νταβατζήδες, ή όλα αυτά;  Και είναι δύσκολο, γιατί τη στιγμή που κυριολεκτικά αφαιμάζουν τους εργαζόμενους με τους απανωτούς φόρους που επιβάλλουν, την ίδια στιγμή δεν αγγίζουν αυτούς που φοροδιαφεύγουν και τους γνωρίζουν ακόμα και οι πέτρες...  Λες και η "κυβέρνηση" είναι ο νταβατζής των φοροφυγάδων.  Ξέραμε ότι μονίμως άφηνε στο απυρόβλητο το μεγάλο κεφάλαιο.  Τις τράπεζες, τον εφοπλισμό και την εκκλησία.  Τώρα προσθέτει σε αυτούς και την εθνική ομάδα των φοροφυγάδων, τους ελεύθερους επαγγελματίες.  Ο ορισμός της αλητείας δηλαδή.

Απειλούν τους εργαζόμενους στους δήμους μέχρι και με απόλυση.  Τους ανθρώπους που καθημερινά μαζεύουν τα σκουπίδια μας.  Απειλούν αυτούς που θα έπρεπε να παίρνουν για τη δουλειά που κάνουν, το μισθό του προέδρου της ελληνικής δημοπρασίας.  Του δανειστή του Αντρέα για την αγορά του κωλόσπιτου (κατά δήλωση του Γιαννόπουλου) της Εκάλης.


Μας πηδάνε χωρίς σάλιο.  Όταν όμως έρθει η ώρα να τους το "ανταποδώσουμε", δεν θα τους σώσουν ούτε τα ελικόπτερα, ούτε τα υποβρύχια.  Ειδικά για το ΓΑΠα, η μόνη λύση είναι να εγκαταλείψει τη χώρα όπως ο Τριανταφυλλίδης.  Σαν Γιώργος Αναγνώστου.


Πηγή κωλόμπαρου εδώ

2 comments:

  1. Βασικά είναι πληρωμένοι δολοφόνοι.
    Χειρότεροι από τη Μαφία.
    Η Μαφία, στην πρωθύστερη μορφή της τουλάχιστον, σεβόταν γυναίκες, ζώα και παιδιά, ήταν ιερός νόμος να μην πειραχτούν...

    Patsiouri

    ReplyDelete
  2. Patsiouri, τη χειρότερη μαφία αποτελούν οι τύποι. Εκτελούν συμβόλαια να μας εξολοθρεύσουν όλους, οικονομικά και κοινωνικά.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...