November 3, 2011

"Υποκλίνομαι" στο μεγαλείο της "σκέψης" σου!


Ή thanks for nothing. Έπρεπε να σε είχαμε καταλάβει όταν, ως υπουργός Εξωτερικών, συντάχθηκες αναφανδόν υπέρ του σχεδίου Ανάν για την Κύπρο,  ενάντια στα συμφέροντα του Κυπριακού λαού.  Έπρεπε να σε είχαμε καταλάβει όταν επέλεξες να οδηγήσεις το κόμμα σου ένα βήμα πριν τη διάλυση, κατά τη διάρκεια των εσωκομματικών εκλογών.  Έπρεπε να σε είχαμε καταλάβει όταν προεκλογικά, έταζες με τα άθλια ελληνικά σου "λαγούς και πετραχήλια".

Ατυχώς δεν σε καταλάβαμε.  Και πολλοί σε ψήφισαν και σε 'καναν πρωθυπουργό.  Τότε έβαλες τα "δυνατά" σου και μετά από 2 χρόνια δεν έχεις αφήσει τίποτα όρθιο.  Άφησες άφωνους όλους τους Έλληνες γιατί ποτέ δεν αισθάνθηκες την ανάγκη να ζητήσεις συγνώμη για τα ψέματά σου.  Σχημάτισες κυβέρνηση με τα πιο βρώμικα στελέχη του ΠΑΣΟΚ του πατέρα σου. Έφερες και κάποια νέα φυντάνια.  Ήθελες, όπως κάθε ανασφαλής, την "αυλή" σου. Άρχισες κρυφά τις συζητήσεις για την ένταξη της Ελλάδας στο ΔΝΤ, την ώρα που εσύ και η "μυξοπαρθένα" Παπακωνσταντίνου δήλωνατε πόσο λανθασμένη θα ήταν μια τέτοια κίνηση. "Κατάφερες" να βγάλεις όλον τον λαό στους δρόμους.  Το λαό που έλεγες ότι στηρίζει τα μέτρα που παίρνεις.  Ή το έλεγες για να πειστείς ο ίδιος ή όντως έχουν δίκιο όσοι λένε ότι είσαι τελείως ηλίθιος.

Έφτασες προχθές, μετά τις αντιδράσεις για την πομφόλυγα του δημοψηφίσματος, να πεις ότι είχες ενημερώσει τους Ευρωπαίους ηγέτες.  Οι οποίοι αμέσως σε διέψευσαν.  Είχες βγάλει αυτούς που σε ψήφισαν στους δρόμους, χθες έβγαλες την κοινοβουλευτική σου ομάδα στα κάγκελα.  Θα κάνεις τον Σα(χλα)μαρά πρωθυπουργό.  Να είσαι σίγουρος ότι ακόμα και η ιστορία θα "υποκλιθεί" στη πεπραγμένα σου. Αλήθεια, τί σε κάνει να μην έχεις παραιτηθεί ακόμα, η μητέρα σου ή το λαμόγιο ο αδελφός σου;  Πάρτο απόφαση, τελείωσες για την Ελλάδα και μαζί σου, τελειώνει ευτυχώς και το όνομα Παπανδρέου, που τόσα δεινά έφερε σ' αυτήν τη χώρα.

6 comments:

  1. Προσωπικά, θα ήθελα να ξέρω γιατί θεωρείς λάθος το δημοψήφιαμα; λόγο κακού χρονισμού, λόγο του ότι δεν θέλεις να φύγουμε από το ευρώ, πιστεύεις ότι έπρεπε να συνεχίσουμε με τη σύμβαση; έρα από τις εκλογές -αλήθεια αν γίνουν ποιος είναι ικανός να κυβερνήσει;- ποια πιστεύεις ότι πρέπει να είναι η στάση της χώρας;

    ReplyDelete
  2. Saq, δεν το θεωρώ λάθος. Θεωρώ ακραίο λάθος την απόφαση του ΓΑΠα, όπως το έκανε. Η άποψή μου είναι ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να εγκαταλείψει το ευρώ ΧΘΕΣ. Δυστυχώς και απ' ότι φαίνεται, οι όποιες προσπάθειες γίνονται, αποσκοπούν στη διατήρηση της υπάρχουσας κατάστασης, στην υπογραφή της νέας σύμβασης με όποιον στη θέση του πρωθυπουργού.

    ReplyDelete
  3. Καλή η αυτοκριτική σου αλλά τον πληθυντικό δεν τον καταλαβαίνω.
    Συμπάσχω βέβαια μαζί σου που δεν μπόρεσες να τον καταλάβεις μετά από μια σειρά αλλεπάλληλων τυχοδιωχτικών πολιτικών αλλά οι υπόλοιποι μπορεί και να τον είχαμε καταλάβει άρα δεν έχεις λόγους να μας θίγεις.

    ReplyDelete
  4. Ο Σαμαράς δέχεται να ψηφίσει τη δανειακή σύμβαση και μετά να πάμε για εκλογές.
    Άντε μπαγασάκο για να δούμε αυτόν θα τον καταλάβεις τι καπνό φουμάρει εγκαίρως?

    ReplyDelete
  5. Λύκε, έχω την εντύπωση ότι με δουλεύεις. Εγώ δεν τον κατάλαβα βρε που του 'χω "αφιερώσει" 212 αναρτήσεις από το 2007; Δεν θέλω να θίξω κανένα. Απλά τα 'χω μ' αυτούς που τον ψήφισαν.

    ReplyDelete
  6. Αντωνάκη, και τον Σα(χλα)μαράκο τον έχω καταχωρήσει εδώ και καιρό. Αλίμονο σ' αυτούς που πιστεύουν ότι διαφέρει από τον ΓΑΠα...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...